Πόρτες Ασφαλείας

Απάντηση: Re: Πόρτες Ασφαλείας

Παιδιά αξίζει να βάλω ηλεκτρική κλειδαριά σε απλή ,μη θωρακισμένη,κεντρική είσοδο πολυκατοικίας??

Ξερεις τι συμβαινει. ? Οπως λουκετα, μικρα χρηματοκιβωτια, διαφοροι τυποι κλειδαριων, ετσι και οι διαφορες ηλεκτρικες κλειδαριες (Bluetooth, με δακτυλικο αποτυπωμα, συνδυασμους κλπ) ειναι κι αυτες ευαλωτες στα σημεια, με αποτελεσμα να μπορουν να τις διαρρηξουν, μερικες φορες και χωρις καθολου θορυβο ή ζημιες.

Υπαρχουν παρα πολλα βιντεο για το πως να παρακαμπτεις καποιες κλειδαριες.
Οποτε ειναι και τι θα σου τυχει.

Για παραδειγμα στο παρακατω λινκ ενας τυπος δοκιμαζει διαφορα προιοντα κλειδαριων γενικα και σου δειχνει τι να ΜΗΝ αγορασεις ως μαρκα/μοντελο. Το κακο ειναι πως ολα αυτα τα βιντεο, χρησιμευουν και ως εκμαθηση για καποιους.
Ειναι λοιπον αυτο που ισχυει γενικα για κλειδαριες. Το ποσο ερασιτεχνης ή επαγγελματιας ειναι αυτος που θα επιχειρησει να κανει την διαρρηξη. Καποιες μηχανικες κλειδαριες ελκυουν συγκεκριμενους γνωστες και καποιες ηλεκτρονικες καποιους αλλους.

Ρωτηστε εναν κλειδαρα αν για την συγκεκριμενη πορτα εισοδου, μπορει να μπει καποια πιο καλη κλειδαρια ή και καποιο αλλο επιπλεον μετρο προστασιας.

https://www.youtube.com/channel/UCm9K6rby98W8JigLoZOh6FQ/videos

Όταν λέω ηλεκτρική εννοώ με αυτόματο κλείδωμα .Κλειδί θα υπάρχει κανονικά.
Ο κλειδαράς μου το πρότεινε...

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Πόρτες Ασφαλείας

Όταν λέω ηλεκτρική εννοώ με αυτόματο κλείδωμα .Κλειδί θα υπάρχει κανονικά.
Ο κλειδαράς μου το πρότεινε...

καταλαβα.

Σιγουρα καλυτερο απο το να μενει ξεκλειδωτη, αλλα καλο θα ηταν να γινει ενα πακετακι σετ. (μιας και η αλυσιδα ειναι τοσο ισχυρη οσο ο πιο αδυναμος κρικος της)

Η κλειδαρια αυτοματου κλειδωματος να μπορει να ξεκλειδωσει απο μεσα χωρις ρευμα.
Αν υπαρχουν μεγαλες τζαμιαριες, ισως τζαμια τριπλεξ, ακομα και καποια μεμβρανη που θα τους κανει να μην μπορουν να δουν εσωτερικα.
Να υπαρξει ενας πιο ποιοτικος κυλινδρος και ενα defender, μιας και το τελευταιο στα ματια αρκετων διαρρηκτων λειτουργει και αποτρεπτικα.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια καταρχήν.
Ναι θα αλλάξω και κύλινδρο σίγουρα.Defender δε ξέρω αν μπαινει.

Παιδιά εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας πού αντιγράφουμε κλειδιά?