Πόρτες και Παράθυρα

Ακόμα και αν έπασχε το συντακτικό και πάλι απόλυτο δίκιο θα είχες.
Θα τις κάνω απλά delete.

Σε καμία περίπτωση δε θέλω να απογοητευτεις !!!!
Συνέχισε να τραβάς ότι σου κάνει κλικ στο μάτι. Όσο μπορείς περισσότερο.
Στην ανάγκη αντέγραψε φωτογραφίες που σου αρέσουν.

Δειχνε τις για να σου λένε τη γνώμη τους οι γύρω σου.
Να λαμβάνεις περισσότερο υπόψη σου αυτούς που σε κρίνουν αρνητικά.
Έτσι θα βελτιωθεί η ματιά σου και σιγά σιγά θα βάλεις και τη δική σου πινελιά !
Μην ξεχνάς ότι η τέχνη δεν προέρχεται από παρθενογεννηση.
Keep shooting !

Φίλε Etsap εκτιμώ απόλυτα τα λόγια σου και την τόσο καλή σου πρόθεση.

Θα σας πω μερικά διδάγματα και αφού και ο φίλος Cacau συμφωνεί - σας ευχαριστώ και τους δυο.

Τα παρακάτω τα λέω για τον εαυτό μου.
1. Μην προσπαθείς να κοροϊδέψεις τους άλλους (και μάλιστα γνώστες του αντικειμένου-επαγγελματίες, ή σοβαρούς ερασιτέχνες),
όταν ξέρεις ότι αυτό που έχεις είναι σκουπίδι.
2. Δεν μπορείς να καταπιάνεσαι με 20 πράγματα ταυτόχρονα.
3. Δεν μπορείς να βασίζεσαι στην τύχη επειδή δεν έχεις χρόνο.
4. Αποστασιοποιήσου περισσότερο.
5. Είναι ένα καλό μάθημα να δείχνεις δημόσια τον χειρότερο εαυτό σου, αλλά ακόμα καλύτερα να το αποδέχεσαι και
να τα βάζεις μόνο με τον εαυτό σου.
6. Αφού έβαλες το art στο nickname , προστάτεψέ το και ας αναφέρεται σε άλλη τέχνη.

Υ.Γ. Επειδή ούτε αποστασιοποιημένος είμαι αρκετά,ούτε θέλω να χαλάσω το νήμα, βάζω δυο λινκ για σας τους δυο, ελπίζοντας ότι δεν θυμίζουν κινητό.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/a4/8c/15/a48c1504e305580a84c9b0ccdad35094.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/33/1a/9c/331a9c6fedf479dc03c2740b0145911d.jpg

Απάντηση: Re: Πόρτες και Παράθυρα

Μην εϊσαι τοσο επικριτικός με τον εαυτό σου, δεν χρειαζεται. Ολοι μας βγάζουμε <σκουπίδια> ειδικά τώρα που δεν στοιχίζει. Με τον καιρό παρατηρώντας, διαβάζοντας, μαθαίνοντας τον εξοπλισμό σου και αποκτώντας πιο έμπειρο μάτι χωρίς να βιάζεσαι να κάνεις το κλικ θα έχεις πολυ καλύτερες φωτό και θα βάζεις πιο ψηλά τον πήχη για τον εαυτό σου. Ότι βοήθεια χρειαστείς και μπορούμε να δώσουμε μην διστάσεις να τη ζητήσεις.

Μιας και οριακά χώρεσε το μπαλκόνι στην φωτό νομίζω ότι θαταν λϊγο καλύτερη αν την έκοβες ακριβώς εκεί που ξεκινάνε τα κολωνάκια του στηθαίου και εϊχες δώσει ένα μικρό αέρα πιο χαμηλά ώστε το μάτι να μένει στο κεντρικό θέμα, κατα τα άλλα πολύ καλή αν εξαιρέσεις και την ασυμμετρία δεξιά αριστερά απο την πόρτα.

Ευχαριστώ Κώστα για τα εποικοδομητικά σχόλια.
Το μπαλκόνι επάνω νομίζω πως μπορώ να το σώσω, δεξιά-αριστερά οι πλευρές είναι διαφορετικές, οπότε δεν σώζεται, και στο κάτω μέρος αριστερά υπάρχει σκουπιδοτενεκές :furious3:
θα ανεβάσω για να δείτε

Μπορώ να πω ότι σήμερα το χάρηκα με τις παρατηρήσεις/απόψεις σας. Δυστυχώς είμαι χωρίς φωτογραφική παρέα και μου λείπει.
Και πάλι σας ευχαριστώ

Jasmine Cottage

jasmine.jpg

Γερμανοί το έχουν Κώστα και το έχουν διαμορφώσει/ανακαινίσει ακολουθώντας πιστά την ντόπια παράδοση......