Πόρτες και Παράθυρα

οι παρατηρήσεις του Δημήτρη αλλά και όλων των άλλων στο forum είναι πάντα ευπρόσδεκτες
είναι ένα από τα θετικά του forum και είναι η μεγάλη του διαφορά με το fb και τα άνευ ουσίας like του
μακάρι όλοι να είχαμε το χρόνο να προσφέρουμε περισσότερο με εποικοδομητικά σχόλια

σας ευχαριστώ

Όμορφη φωτογραφία και
είναι αρκετά κοντά στο χρυσό ορθογώνιο (λόγος πλευρών περίπου 1,62)

ευχαριστω...σκεφτηκα και το θεμα ερειπια..και το ασπρομαυρο. αν κρινουν οι διαχεριστες ας το βαλουν σε οποιο θεμα θεωρουν οτι ταιριαζει

Μπράβο, Φώτη -αν θυμάμαι καλά!
Πολύ ωραία! Μου αρέσει πάρα πολύ ο διαγώνιος χωρισμός που προσφέρει η σκιά.

Απάντηση: Re: Πόρτες και Παράθυρα

Μπράβο, Φώτη -αν θυμάμαι καλά!
Πολύ ωραία! Μου αρέσει πάρα πολύ ο διαγώνιος χωρισμός που προσφέρει η σκιά.

σε ευχαριστω φιλε μου καλα θυμασαι...αυτο που θα συμπληρωνε ωραια θα ηταν ενας ανθρωπος στο παραθυρο απεναντι είτε με το προσωπο εξω να επεφτε το φως είτε σαν σκια με το φως του παραθυρου στο βαθος του.

Αρκετά καλή, θα ήθελα να έβλεπα το "πάτημα" των πορτών κόβοντας λίγο τον ουρανό. Επίσης τουλάχιστον το καλώδιο που είναι χύμα στον ουρανό είναι υπόθεση 2 κλικ να φύγει...

Μόνο ένα κλικ επάνω? Στο συγκεκριμένο σημείο θα έλεγα ότι είναι μαγικό και από τα λίγα πόστα που σε πιάνει δέος από ότι βρίσκεται γύρω σου. Η οροφή της εισόδου, το περιστύλιο, η θέα από την είσοδο καθώς και αχιτεκτονική και η αισθητική του Ζαππείου είναι στοιχεία απίστευτα όμορφα και αρμονικά δεμένα