Πόρτες και Παράθυρα

Αρκετά καλή την βλέπω στο τελε με ανοιχτό τον φακό. Βέβαια την βλέπω σε tablet (ίσως δεξιά ο φακός γράφει καλύτερα) για να γίνει σωστή αξιολόγηση πρέπει να δούμε φουλ δείγματα σε μεγάλη οθόνη και σε ολα τα εστιακά μήκη και ειδικά με ενδιαφέρει πολύ το ευρυγώνιο. Αναμένω ένα πλήρες review στο νήμα της και συγκριτικά δείγματα vs GM1+15/1.7,20/1.7, 12-32 όταν με το καλό εξοικειωθείς και βρεις λίγο χρόνο. Είναι στα υπόψην τώρα που έχει πέσει η τιμή της για αντικατάσταση της μικρής GX800.

ΥΣ
να βάλω και εγώ μια μόνο και μόνο για την θολούρα :slapface: :earmuffs: , έτσι η μικρή LX15 δείχνει σούπερ !

Attachments

• 107-0049.jpg
    107-0049.jpg
    107.1 KB · Views: 167
Μου αρέσει αν και το mb μου δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα, το σκέφτοαμαι ακόμα...

Re: Απάντηση: Re: Πόρτες και Παράθυρα

Πάνο πολύ ομορφη !

Καλημέρα αγαπητέ Κώστα!

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Αν και ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος από τις φωτογραφίες μου αυτή μου αρέσει κι εμένα αρκετά.

Θα βάλω κι άλλες σε αυτό το νήμα από την τελευταία μου επίσκεψη στο Κιθαιρώνα.

When Time Is Talks Decay His Word.... by Panagiotis Adamopoulos, on Flickr

Room Of No Room... by Panagiotis Adamopoulos, on Flickr

Και ακόμα μία την οποία κάνω Post ξεχωριστά....

Εχθές ανέβασα στο Flickr μία σειρά από λήψεις στον Κιθαιρώνα από τις οποίες κάποιες είναι στα αμέσως προηγούμενα post εδώ. Η παρακάτω βρέθηκε στο Explore και είναι σίγορα η λιγότερο ωραία από όλες όσες ανέβασα... Ήθελα να ήξερα τι μετράει ο αλγόριθμος. Αν είναι το 'ενδιαφέρον', όπως έχω διαβάσει, αυτή είχε τα λιγότερα views σχεδόν.

Emptiness & The Words Of Time by Panagiotis Adamopoulos, on Flickr

Πολύ ωραίες όλες, τις έχω ήδη τιμήσει στο Flickr! Όταν το θυμηθώ θα ανεβάσω μια παρόμοια στην Γκούρα...

Re: Απάντηση: Πόρτες και Παράθυρα

Πολύ ωραίες όλες, τις έχω ήδη τιμήσει στο Flickr! Όταν το θυμηθώ θα ανεβάσω μια παρόμοια στην Γκούρα...

Καλημέρα αγαπητέ Δημήτρη!

Οι πόρτες και τα παράθυρα είναι αγαπημένα θέματα με ειδικά σε κτίρια εγκαταλειμμένα. Μπορώ να κάθομαι και να φωτογραφίζω ώρες ατελείωτες σε τέτοια μέρη. Είναι γεμάτα υφές, αντιθέσεις, παιχνιδίσματα φωτός που δημιουργούν συναισθήματα.

Και περσινές και προ-πέρσινες δεχόμαστε. Πάντα φρέσκες φωτογραφίες 2-3 ημερών δεν έχει κανένας από εμάς

Re: Απάντηση: Πόρτες και Παράθυρα

Περσινή αλλά θα μπορούσα να την έχω τραβήξει πριν 2-3 μέρες μια και ξαναπήγα στην Γκούρα.

Room with a view #2 by Dimitrios Pikros, on Flickr

μονότονο το εσωτερικό, εκπληκτικά χρώματα για το υπόλοιπο.

E4dFoPM.jpg

Ωραία χρώματα και υφές, η θέση σου ως προς το θέμα έχει δημιουργήσει κάποιες ελαφρές "στραβομάρες", ενώ μικρή παραφωνία είναι τα κεραμίδια που μισοφαίνονται...

ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΑ.
ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟΝ 24-70/F4.ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.
GO5pWsQ.jpg

8HaJYy2.jpg