Πόρτες και Παράθυρα

Νομίζω ότι το explore επιλέγει βάση της τακτικότητας ανεβάσματος φωτό στο Flickr και πόσα views/likes κατά μέσο όρο έχουν αυτές οι φωτό. Περιοδικά, περίπου ανά 8-11 φωτό, γίνεται μια αξιολόγηση και επιλέγεται η τελευταία φωτό, άσχετα αν είναι η χειρότερη απο όσες έχουν ανέβει. Βέβαια όσες φωτό έχουν επιλέγει για το explore μπαίνουν σε μια σειρά βάση αξιολόγησης, ώστε τουλάχιστον οι πρώτες να είναι όντως καλές.
Σε ευχαριστώ Ιωσηφ για το σχόλιο σου. Btw το όνομα μου είναι Νεκτάριος!

• Like
Reactions: anochampions
"Κάπως"? :ROFLMAO:

...Καλό καρέ, επικεντρώνεται στο στοιχείο ενδιαφέροντος χωρίς να αγνοεί τις υφές και το χρώμα.

• Like
Reactions: Nexus
Πολύ ωραία, Νεκτάριε.
Θα ήθελα να έβλεπα και το κάδρο με το παράθυρο στα δεξιά.

• Like
Reactions: Nexus
Σε ευχαριστώ Ιωσήφ. Δυστυχώς το κάδρο δεν έβγαινε με το παράθυρο στα δεξιά. Δες εδώ πως είναι όλο το δωμάτιο:

IMG_0368.jpg

Άλλη μια από το παρελθόν στο explore - η τρίτη σε λιγότερο από μήνα. Φαίνεται ότι έχουμε τα ίδια γούστα με τον αλγόριθμο, αφού ανεβάζω επιλεκτικά κάποιες που ξαναανακαλύπτω στους σκληρούς μου...

P1050692_L1_G140 - Copy_WM.jpg

Ωχ! Σαν να στραμπούληξα το μάτι!
Μάλλον η καρέκλα ήθελε ίσιωμα με το χέρι (πριν τη φωτογραφία)...

• Haha
Reactions: toupia
Γενικώς δεν ήταν στα καλύτερά της απ' όσο θυμάμαι, την "περιποιήθηκε" και ο φακός λιγάκι... :ROFLMAO:

Υπέροχο σκηνικό πάντως, Δημήτρη, αν και έντονη η παραμόρφωση ... Κι αφού τα βρήκες και με τον αλγόριθμο του explore, όλα μια χαρά!

"It's 4:30 A.M. on a Tuesday
It doesn't get much worse than this
In beds in little rooms in buildings in the middle of these lives which are completely meaningless
Help me stay awake, I'm falling...

Asleep in perfect blue buildings
Beside the green apple sea
Gonna get me a little oblivion
Try to keep myself away from myself and me"

IMG_0683_edit_resize.JPG

• Like
Reactions: gkpapad
οι δυο ζαρντινιέρες στην μεσαια σειρά θα έπρεπε να έλειπαν , κατα τα άλλα σούπερ θέμα αντιπροσωπευτικό του νήματος