Πόρτες και Παράθυρα

Κυριως φαίνεται εκεί αλλά ήδη έχει αρχισει και γέρνει και το παράθυρο πριν την πόρτα , αλλά φαινεται και δεξιά πολύ λιγότερο βέβαια, αν ήσουν λίγο πιο ψηλά θα ήταν πιο ορθη γεωμετρικά η εικόνα , εναλλακτικά πας λίγο πιο πίσω

βέβαια σε ένα ερείπιο σαν αυτό δεν παίζει σημαντικό ρόλο η αρτια γεωμετρία, ολα μπορεί να είναι στραβά από μόνα τους
Κώστα δυστυχώς δεν μπορούσα ,έχω τοίχο κολλημένο πίσω μου.Η πόρτα γέρνει.

Ωραιος ο διακοσμος της πορτας αλλα μεχρι εκει.

Για να προβληθει καλυτερα πρεπει να υποφωτιστει ολος ο τοιχος (αρα αλλη ωρα φωτογραφησης) και να γινει αρκετη δουλεια στην επεξεργασια

Πιθανον να δοκιμαζα να βαλω λιγκο ακομα απο το ξυλινο ταβανι επανω και σιγουρα να διπλοεκθεσω για να αποφυγω την ασπριλα του τοιχου.

Γιατί την "πριόνισες" την καημένη την πόρτα, τόσο χάλια ήταν πιο κάτω η κατάσταση?
Ναι, μωρέ, είχε μηχανάκια, σκουπίδια και πορτοκαλί πλαστικά πλέγματα απαγόρευσης παρκαρίσματος.
Επέστρεψα στον τόπο και ανταμείφθηκα!

IMG_3366_edit5_resize1200.jpg

Το "υπερβολικό" εξαρτάται από το γούστο του καθενός. Κάποιοι ίσως θα προτιμούσαν μια πιο φλου, ονειρώδη εικόνα που να συνάδει με την φθορά του χρόνου... Εμένα μου αρέσει το παρόν και το μέλλον, οπότε την προτιμώ ως έχει...

• Like
Reactions: toupia