Πόρτες και Παράθυρα

Χαρωπό και αισιόδοξο το θέμα σου... :cry::ROFLMAO:
Δυστυχώς, δεν είναι διαλεγμένο τυχαία. Η μηχανούλα μου αποσύρεται για επισκευή. Κατέρρευσε το μηχανικό κλείστρο και πλέον δεν λειτουργεί καν.

• Sad
  • Wow
Reactions: kbouk and cacau
Ω μαμώτο! Η φωτογραφία πάντως είναι καλή, γι αυτό και το like... ...τώρα τι θα γίνει, "αποτοξίνωση" με το στανιό?

Ω μαμώτο! Η φωτογραφία πάντως είναι καλή, γι αυτό και το like... ...τώρα τι θα γίνει, "αποτοξίνωση" με το στανιό?
"Αποτοξίνωση" από τη φωτογράφιση; Αναγκαστικά, για λίγες ημέρες. Ευκαιρία να αφιερώσω λίγο παραπάνω χρόνο στην επεξεργασία μερικών δεκάδων φωτογραφιών.

• Like
Reactions: cacau and kbouk
Δεν ξέρω τι έχει στα πέριξ, αλλά αν ήταν δυνατό θα άφηνα λίγο αέρα περισσότερο γύρω - γύρω. Χρώμα και υφή καλά, να έλλειπε και το σιλικονιάρισμα με άσπρο στους αρμούς, καλά θα ήταν! (Να βρούμε τον μάστορα να του τα χώσουμε... :ROFLMAO:).

Καλησπέρα Δημήτρη.Εκανα το κλικ ''σχεδόν'' ακριβώς στις άκρες της πόρτας.Ο τοίχος και στις δυο μεριές έκοβε από την εικόνα.

• Like
Reactions: cacau
Μην ακούς τον Κώστα, είναι "δεινόσαυρος", κολλημένος με πιστότητα χρωματικής παλέτας κ.λπ. :ROFLMAO:

Άψογος! (y)
Τον Κωστα τον διαβαζω προσεκτικα [με εχει βοηθησει να ξεδιαλυνω μερικα θεματα] αλλα χρωματικα ειμαι της σχολης cacau:ROFLMAO:
Σας ευχαριστω και τους δυο.

Less is More. Κάπου στην γειτονιά μου...

View attachment 197096 Bauhaus 2022
Ωραίο! Μου φέρνει κάτι σε Λάνθιμο ή σε κορεάτικο μετα-θρίλερ (Parasite).
(Θα έμπαινα στον πειρασμό να κάνω πιο saturated το πορτοκαλί και να τη μετατρέψω σε διαστάσεις 3:2.)

• Like
Reactions: cacau
Καλό χρώμα και υφή, το κάδρο μου φαίνεται λίγο περίεργο...
Σαν να συγκλίνει στο πάνω μέρος

Ευχαριστώ! Πρόκειται για ένα αρκετά μακρόστενο παράθυρο ενός ναού νεκροταφείου. Είχα τον 50mm (=80mm equiv.) μαζί μου και γενικότερα δεν είχα ελπίδες να καδράρω από κοντά το παράθυρο στο σύνολο του ύψους του. Έκανα μια εναλλακτική απόπειρα στο νήμα της "Δημιουργικής Φωτογραφίας".