Πορτραίτο πριν και μετά το Photoshop

Το πρόγραμμα το έχω δουλέψει εγώ και μπορώ να πώ ότι είναι αρκετά περιοριστικό. Δεν κάνει καλή δουλειά σε όλα τα πορτρέτα και δεν είναι για γρήγορα και μαζική χρήση. Και πρέπει να προσέχεις στις ρυθμίσεις γιατί πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι ψεύτικο. Αν έχεις τόσες φώτο φάτσα κάρτα ίσως βοηθήσει . Αλλά δεν κάνει τίποτα που να μην μπορεί να το κάνεις γρήγορα στο photoshop.

Μάλιστα. Εγώ νόμιζα το αντίθετο. Οτι με το Photoshop πρέπει να είσαι expert με πολλά κλικ και με αυτό ότι είναι 2-3 κλικ (με περιορισμούς βέβαια).

Νίκο, ή οποιοσδήποτε άλλος, μπορείτε να μας πειτε στο photoshop έναν γρήγορο οδηγό για βασικές αλλαγές στην επεξεργασία πορτραίτων;

Γενικώς στο photoshop όταν το μάθεις και ξέρεις τι θέλεις γίνεται γρήγορα. Εννοείται πρέπει να οργανώσεις τα φίλτρα σου και τα action για να μην μπλέκεις με πολλά κλικ για στάνταρ πράγματα που χρησιμοποιείς.

Μάλιστα. Εγώ νόμιζα το αντίθετο. Οτι με το Photoshop πρέπει να είσαι expert με πολλά κλικ και με αυτό ότι είναι 2-3 κλικ (με περιορισμούς βέβαια).

Νίκο, ή οποιοσδήποτε άλλος, μπορείτε να μας πειτε στο photoshop έναν γρήγορο οδηγό για βασικές αλλαγές στην επεξεργασία πορτραίτων;

Σίγουρα για αρχάριο είναι πιο απλό το portraitpro αλλά δεν ξέρεις τι αποτέλεσμα θα σου δώσει !!!
Θέλει πολύ εξάσκηση για να ξέρεις στο περίπου πάλι τι θα εμφανίσει. Οπότε αν είναι να εξασκηθείς κάντο στο photoshop :a0210: