Πως αισθάνεσθε τώρα που σώπασε το Τρίτο Πρόγραμμα;

Δεν ακούω πολύ ράδιο το παραδέχομαι.

Αλλά ΝΕΤ / ΕΡΑ ειδησεογραφικά και κλασική θα μου λείψουν πολύ.

Είναι οι μνήμες 5 και 6 στο ράδιο στο αμάξι,
Και στην 4 είχα την ΕΡΑ Σπορ αν και πολύ σπάνια να άκουγα.

Μπήκα το πρωί στο αμάξι … δε το είχα προσέξει …. Το ράδιο ανοιχτό από προχθές … ε δεν έπαιζε τίποτα .

Μπήκα το πρωί στο αμάξι … δε το είχα προσέξει …. Το ράδιο ανοιχτό από προχθές … ε δεν έπαιζε τίποτα .

πρόσεξέ το.
Μη μείνεις από μπαταρία

πρόσεξέ το.
Μη μείνεις από μπαταρία

Μην ανησυχείς όλο και κάποιος θα την πάτησε …

Απίθανα πράγματα

Θα σας ρωτούσα με τι σταθμό να τα αντικαταστήσω … αλλά έχω μπει πολλές φορές στον πειρασμό … ψάχνω ψάχνω … σα την ΕΡΑ τίποτα.

Άσε το άλλο .. ξεκίναγες από Θεσσαλονίκη και κατέβαινες μέχρι Μανή και η ΝΕΤ/ΕΡΑ2 έπαιζε παντού !

Στο αυτοκίνητο όταν πήγαινα δουλειά μαθαινα όλα τα νέα στο λεπτό. Τώρα μόνο cd .

μου λειπει και το τριτο και το δευτερο. Εδω στην επαρχια... μονο χατζηγιαννη και παολα... το κερ@τ0 μου...

μου λειπει και το τριτο και το δευτερο. Εδω στην επαρχια... μονο χατζηγιαννη και παολα... το κερ@τ0 μου...

Καλά πραγματικά, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί μας είναι για τα μπάζα...

Αισθάνομαι ένα κενό,μου λείπει και το τρίτο και το δεύτερο,άλλωστε τί άλλο ν'ακούσεις;
Ηχορυπάνσεις;
Όχι ευχαριστώ,δεν θα πάρω.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η πρώτη κίνηση που έκανα όταν έμπαινα στην κουζίνα για να ετοιμάσω τα πρωινά, ήταν να ανοίξω το ραδιόφωνο έχοντας την αγωνία (που λέει ο λόγος) για το τι θα ακούγεται. Ο μόνος σταθμός που είχα στη μνήμη ήταν το Τρίτο.
''Τώρα σιωπή...''
sad.gif

Last edited: