Re: Απάντηση: Πως αισθάνεσθε τώρα που σώπασε το Τρίτο Πρόγραμμα;
Ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε καλύτερα στη ζωή του! :Banane0:
τι θέλει να πει ο ποιητής;
Ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε καλύτερα στη ζωή του! :Banane0:
τι θέλει να πει ο ποιητής;
ουτε κρυο ουτε ζεστη.
μπορουμε και χωρις radio
ουτε κρυο ουτε ζεστη.
μπορουμε και χωρις radio
Και χωρίς ορχήστρες μπορούμε και χωρίς χορωδίες, εκδηλώσεις και χωρίς πολιτισμό...
Τώρα έχουμε τα Τούρκικα σήριαλ,τα προγράμματα των σκυλάδικων τις γιορτές,
και την παρακαταθήκη που αφήνουν τα ιδιωτικά κανάλια με το Bravissimo, τον Τροχό της Τύχης
το "Ολα" και τα πρωινομεσημεριανάδικα.....
ουτε κρυο ουτε ζεστη.
μπορουμε και χωρις radio
ενταξει δεν θα διαφωνησω , σε σχεση με τα υπολοιπα το συγκεκριμενο προγραμμα προσεθετε πινελιες ποιοτητας.
σε περιοδους ομως κρισης ,οι πρωτεραιοτητες αλλαζουν.
Δηλαδή σε περιόδους κρίσης μπορούμε να καταναλώνουμε ότι σκουπίδια βρούμε; Υπενθυμίζω ότι η ΕΡΤ κόστιζε ελάχιστα.
Θα πω το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό οτάν διάβασα τις δυο δημοσιεύσεις σου κ ας φάω μπαν...ενταξει δεν θα διαφωνησω , σε σχεση με τα υπολοιπα το συγκεκριμενο προγραμμα προσεθετε πινελιες ποιοτητας.
Δε νομίζω πως όλα εκείνα τα καλά της ΕΡΤ που είναι μέρος της κληρονομιάς μας κ έχουμε αγαπήσει θα χαθούν.
Θα επιστρέψουν με άλλο όνομα.
Η ΕΡΤ είναι ένα Εθνικό Ελληνικό σύμβολο, το οποίο καθαιρέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες για να περαστεί ένα μήνυμα στην κοινωνία...
Ήταν μια πολύ βίαιη απόφαση, τελείως άδικη για όλους τους Έλληνες, υπαλλήλους της ΕΡΤ, ακροατές, θεατές, κριτές και επικριτές.
Πολλοί δε γούσταραν την ΕΡΤ, κυρίως λόγω του ότι έπρεπε να τσοντάρουν σε αυτή μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.
Οι αδυναμίες της ήταν πάρα πολλές και αναφέρομαι κυρίως στην οικονομική διαχείριση, τα χιλιάδες επιδόματα, τους χιλιάδες υπαλλήλους, τη μικρή παραγωγικότητα και πολλά άλλα κακά που έπονται κάθε Δημόσιας αρχής στο Ελλαδιστάν.
Η ΕΡΤ έπρεπε εδώ κ πολλά χρόνια να αναδιαρθρωθεί, να γίνει καλύτερη, να αλλάξει.
Δυστυχώς όλοι αυτοί που συντηρούμε τόσα χρόνια στην εξουσία κ στις κυβερνήσεις, φρόντισαν αντί να την εξυγιάνουν, να της προσφέρουν έναν ξαφνικό θάνατο...
Όλα αυτά τα χρόνια, κατά βάθος ξέρουμε ότι δεν είναι ικανοί για τίποτα περισσότερο.
Μαζί τους, συνυπεύθυνες είναι οι διορισμένες διοικήσεις και ο κακός συνδικαλισμός.
Πέρα από τα σύμβολα, το αρχείο κ κάποια ποιότητα εκπομπών, η τηλεόραση της ΕΡΤ δεν πρόσφερε όσα μπορούσε να προσφέρει.
Το ραδιόφωνο, για τους λίγους ακροατές του, τους εραστές της καλής μουσικής, ήταν όντως μια όαση.
Δε νομίζω πως όλα εκείνα τα καλά της ΕΡΤ που είναι μέρος της κληρονομιάς μας κ έχουμε αγαπήσει θα χαθούν.
Θα επιστρέψουν με άλλο όνομα.
Η θλίψη και η οργή θα μας επηρρεάσει για λίγο κ μετά θα (πρέπει να) την ξεπεράσουμε (και αυτή).
Η τιμωρία των κυβερνώντων είναι μία, αλλά την ξεχνάμε κάθε φορά που πάμε στην κάλπη.
Την επόμενη φορά που θα γίνουν εκλογές, θα πρέπει να επιλέξουμε κάτι διαφορετικό απ' ότι κάνουμε τα τελευταία 40 χρόνια...
Και ωραία τα γράφουμε από τον καναπέ μας όλα αυτά (κι εγώ μέσα σε αυτούς είμαι), αλλά επιτέλους με κάποιο τρόπο, θα πρέπει να αντιδράσουμε έμπρακτα κάποια στιγμή για όσα βίαια και άδικα μας επιβάλλονται...
Διαφορετικά ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.
... μονο χατζηγιαννη και παολα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.