Πως αισθάνεσθε τώρα που σώπασε το Τρίτο Πρόγραμμα;

Re: Απάντηση: Πως αισθάνεσθε τώρα που σώπασε το Τρίτο Πρόγραμμα;

Πριν λιγο ηρθε ο λαγαριασμος της ΔΕΗ ,με την χρεωση 6 ευρω περιπου της ΕΡΤ.
Εφ οσον δεν υπαρχει ΕΡΤ ,τα χρηματα που πανε;

Ο λογαριασμός αφορά στο περασμένο 4μηνο, που τότε η ΕΡΤ λειτουργούσε! :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως αισθάνεσθε τώρα που σώπασε το Τρίτο Πρόγραμμα;

Ο λογαριασμός αφορά στο περασμένο 4μηνο, που τότε η ΕΡΤ λειτουργούσε! :)

Νομιζω οτι τα παγια προκαταβαλονται,αλλα ας περιμενουμε

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως αισθάνεσθε τώρα που σώπασε το Τρίτο Πρόγραμμα;

Νομιζω οτι τα παγια προκαταβαλονται,αλλα ας περιμενουμε

Τα συγκεκριμένα αν δεις την ανάλυση του λογαριασμού, χρεώνονται απολογιστικά.
Επί του πρακτικού θεματος, θα πρέπει κάποιος να μας ενημερώσει υπεύθυνα για την ημερομηνία μέχρι την οποία πληρώνουμε για την ΕΡΤ και η ΔΕΗ όταν προσαρμόσει το σύστημά της, να αντιλογίσει ανάλογα τα κόστη της ΕΡΤ. Δηλαδή ακόμα κι αν κάποιος πληρώσει για το μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ διάστημα, επειδή δεν είχε προλάβει η ΔΕΗ να αλλάξει το σύστημα χρέωσης, θα πρέπει να του αντιλογιστεί το ποσό στον επόμενο λογαριασμό...

Αυτά στις σοβαρές κοινωνίες ρυθμίζονται έτσι. Στη δική μας θα δουμε!

Last edited:
Νικόλα, έξυπνοι άνθρωποι και "κάνουν βεβιασμένες κινήσεις ανάγκης χωρίς σχέδιο" δεν ταιριάζουν μάναμ'

Να σου πω τι πιστεύω. Βλάκες τελείως δεν είναι, έχουν ένα μέσο μυαλό.
Αλλά ό,τι κι αν έχει μέσα η κούτρα τους, το χρησιμοποιούν για την πάρτη τους, τη βόλεψη αυτών κ των πελατών τους.
Δεν έχουν σχέδιο, η κομματική πεπατημένη ήταν πάντα, άρπα κόλλα κ ό,τι προλάβουμε να φάμε κ να πιούμε...
Δε νοιάζονται για την Ελλάδα κ για κανέναν μας φίλε.

Τους ενδιαφέρει μόνο το πως να δικαιολογήσουν με κάποιο τρόπο την οποιαδήποτε αποσπασματική κίνησή τους για να αντιμετωπίσουν το κάθε πρόβλημα.
Για να έχουν την καρέκλα κ αύριο.
Δεν υπάρχει μακροπρόθεσμο πρόγραμμα, στρατηγική, τίποτα.
Οι πόλοι είναι 2 πάντα και το ενδιαφέρον εστιάζεται στο πως θα εξυπηρετήσουμε τους δικούς μας και τι θα πούμε για την αντιπολίτευση...
Τώρα πρέπει να εξυπηρετήσουν και την Τρόϊκα.
Θλιβερά πράγματα..

Δεν μπορώ να διαφωνήσω ουτε σε μία λέξη....
επίσης από ολη αυτη τη ιστορία αυτό που βγαίνει ειναι ότι δεν προκειται με τίποτα να στείλω τα παιδιά μου στο Χαρβαρντ.....εεε κατι που επαναλαμβάνεται....
Το ισοροπολόγιο ακόμα δεν το κατανοώ

Επιστρέφοντας στο θέμα θεωρώ οτι ο Μπίλ έχει απόλυτο δίκιο, εδω στην Αθήνα και ισως σε αλλες μεγάλες πόλεις την παλεύουμε με το ράδιο
για πάτε νταουν ταουν επαρχία....

To κακό είναι οτι το "σκυλονησιώτικο" έχει αρχίσει να εισβάλλει και στις τοπικές ΕΡΑ. Άκουσα μια Θεοδωρίδου να γαβγίζει στην ΕΡΑ Ορεστιάδας, 11:30 το πρωί...

Αισθάνομαι ένα κενό. Μια έλλειψη.

Ο άνθρωπος δε ζει μόνο με ψωμί.

Εμ, το λέγε ο θεάνθρωπος, το ελεγε και ο Τσακ δια στοματος Πότερ:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wBtxGiqqPTA

Lord said not by bread alone does man survive

Τέσσερις σταθμούς άκουγα, οι δύο πάνε. Ο Εν Λευκώ δε νομίζω να κλείσει, ας ελπίσω το ίδιο να γίνει με τον Επικοινωνία FM...

Eδώ στην Στυλίδα το μόνο που μπορούσες να ακούσεις ήταν η ΕΡΑ 2 και αυτήν με προβλήματα
τωρα οπου και να ψάξεις ακούς βλακείες σκυλάδικα κλπ απο επαρχιακούς σταθμούς της περιοχής
Θεωρώ ντροπή γιά ολους μας το να κλέινεις τον διακόπτη επικοινωνίας με την Αθήνα με το έτσι θέλω δείγμα φασιστικής λογικής

Μόλις το έλαβα στο mail μου....

"...όποιος θέλει να βλέπει ΕΡΤ, να βάλει αποχουντοποιητή" :flipout::flipout::flipout:
Καλό, αλλά ήδη έχει παλιώσει.
Κυκλοφόρησε από την πρώτη μέρα κιόλας! :lehrer:

Η δικτυακή ΕΡΤ εδώ:
http://www.ert-live.gr/?gclid=CMPMqcvt-LcCFY3HtAodiSAA9w

Και το δικτυακό ραδιόφωνο της ΕΡΑ εδώ:
http://www.ert-live.gr/radio.html

Από το Foobar μπορούμε να εισάγουμε απ' ευθείας το link για το ραδιόφωνο της ΕΡΑ προσθέτοντας το παρακάτω (Add Location):

http://ert-live.tv:8000/era.mp3

Μόλις το έλαβα στο mail μου....

"...όποιος θέλει να βλέπει ΕΡΤ, να βάλει αποχουντοποιητή" :flipout::flipout::flipout:

Γιατί ψέματα είναι;;; :-\
Αυτό βέβαια είχε κυκλοφορήσει ήδη από την 2η 3η μέρα του "μαύρου"

Το Τρίτο θα αναστηθεί. Στη χθεσινή συναυλία ανακοινώθηκε οτι θα δημιουργηθεί χωριστός ιντερνετικός σταθμός αρχικά και κανονικός ραδιοφωνικός αργότερα.

Μακάρι. Τώρα που έφυγα από Ελλάδα κατάλαβα τι θησαυρό είχαμε τόσα χρόνια με το Γ'Πρόγραμμα. Ίσως το καλύτερο πολιτιστικό ραδιόφωνο που έχω ακούσει. Στη Γερμανία ψάχνω με το φανάρι για έναν αξιοπρεπή ραδιοφωνικό σταθμό, ευτυχώς που είναι η Γαλλία κοντά και πιάνω το France Musique. Κατά τα άλλα, χάος.

Μακάρι. Τώρα που έφυγα από Ελλάδα κατάλαβα τι θησαυρό είχαμε τόσα χρόνια με το Γ'Πρόγραμμα. Ίσως το καλύτερο πολιτιστικό ραδιόφωνο που έχω ακούσει. Στη Γερμανία ψάχνω με το φανάρι για έναν αξιοπρεπή ραδιοφωνικό σταθμό, ευτυχώς που είναι η Γαλλία κοντά και πιάνω το France Musique. Κατά τα άλλα, χάος.

Παράξενο... στο Αμβούργο, όπου έζησα για έναν χρόνο [βέβαια, είκοσι χρόνια πριν] είχε εξαιρετικούς σταθμούς κλασσικής και τζαζ μουσικής ... που' ναι αυτό το Ensdorf βρε Κώστα ;;;

Εχει ξεκινήσει ήδη τις εκπομπές και σε κανονικό πρόγραμμα απο Δευτέρα 10 Μαρτίου.

:worshippy:

ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

τελικά το τρίτο πρόγραμμα της Δ.Ρ. επανήλθε αλλά είναι μονό στους 92 MHz και στους 90 MHz είναι στέρεο άλλα στο ένα κανάλι το αριστερό υπάρχει ήχος , στο δεξί υπάρχει βουβαμάρα τέτοια προχειρότητα ούτε οι ραδιοπειρατές δεν έχουν ! ...εδώ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Last edited: