Πως βάζω βιντεο σε ipod nano 4gb

Καλώς όρισες στο AVClub!

Ποιό iPod nano έχεις; To τελευταίο μοντέλο; Αν έχεις το τελευταίο μοντέλο (το διευκρινίζω γιατί τα προηγούμενα δεν παίζουν βίντεο), θα προσθέσεις το βίντεο που θέλεις στο iTunes και μετά αφού επιλέξεις να συγχρονίζει και τα βίντεο με το iPod θα μεταφερθεί αυτομάτως.

Προφανώς έχεις το iPod 2ης γενιάς. Αυτό φίλε μου παίζει μόνο μουσική και audio podcasts, με λίγα λόγια, ούτε βίντεο ούτε games. Και τι games θα μπορούσες να παίξεις σε τόσο μικρή οθόνη...

Μιχαλη και εγω αυτο εχω....να ρωτησω κατι αλλο τραγουδια πως σβηνω???γμτ την τεχνολογια μου γμ

Απάντηση: Re: Πως βάζω βιντεο σε ipod nano 4gb

Μιχαλη και εγω αυτο εχω....να ρωτησω κατι αλλο τραγουδια πως σβηνω???γμτ την τεχνολογια μου γμ

Λαρούκο θα σε μαλώσω...

Πως σβήνεις τραγούδια βρέ; Από το iTunes φυσικά!-bye-

Απάντηση: Re: Πως βάζω βιντεο σε ipod nano 4gb

na rotiso kai kati allo otan prospatho na kano register giati mou leei na anoixo to internet afou to exo idi anoixto?

Αν μας πείς και σε τι πράγμα προσπαθείς να κάνεις register βρέ φιλαράκι...:huh2:

Χμμμ... αφού είσαι online λογικά θα έπρεπε να σου κάνει σύνδεση. Δεν πάει κάπου το μυαλό μου. Συμπληρώνεις σωστά email και password; Βασικά δεν θυμάμαι ούτε πως κάνεις registration μετά από τόσα χρόνια... το iTunes Store το φορτώνει κανονικά;

Αυτό σημαίνει πως δεν είναι πρόβλημα της εφαρμογής και το internet παίζει κανονικά. Αστο λίγο και προσπάθησε αργότερα... καμμιά φορά κολλάει το καταραμένο. Δεν πάει πουθενά αλλού το μυαλό μου. Εκτός κι αν παίζει τίποτα με κανά firewall που έχεις και δεν σε αφήνει να στείλεις δεδομένα...