Πως βγαίνουν τα ανέκδοτα για τις ξανθιές....

Re: Απάντηση: Πως βγαίνουν τα ανέκδοτα για τις ξανθιές....

διαγραφτε με

Πως κανεις ετσι ρε Ελενα ?
Αφου το λεει κι η παροιμια .............οι πουτ@νες κι οι χαζες , εχουν τις τυχες τις καλες :flipout:
Ασε που εχουν γεμισει την πλατφορμα του αναλογικου μας σηματος και οι μεν και οι δε και ως γνωστον επιθυμεις αυτα που βλεπεις .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως βγαίνουν τα ανέκδοτα για τις ξανθιές....

Πως κανεις ετσι ρε Ελενα ?
Αφου το λεει κι η παροιμια .............οι πουτ@νες κι οι χαζες , εχουν τις τυχες τις καλες :flipout:
Ασε που εχουν γεμισει την πλατφορμα του αναλογικου μας σηματος και οι μεν και οι δε και ως γνωστον επιθυμεις αυτα που βλεπεις .

Το "διαγράφτε με" πήγαινε για το post, όχι για μένα!:ADFADF1:

Μόλις κατάλαβα γιατί είναι τόσο άσχετη η ξανθιά από γεωγραφία! Της έκλεψε το IQ αυτό το κοριτσάκι!!!!

Απίστευτο!!
Είναι σχεδόν το ίδιο έξυπνη με εμένα σε αυτήν την ηλικία (μόνο που, φυσικά, εγώ στα δύο μου ήξερα και όλες τις πρωτεύουσες, τους πρωθυπουργούς, τα χρώματα στις σημαίες κλπ..) !!
:Banane0::Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Πως βγαίνουν τα ανέκδοτα για τις ξανθιές....

Απίστευτο!!
Είναι σχεδόν το ίδιο έξυπνη με εμένα σε αυτήν την ηλικία (μόνο που, φυσικά, εγώ στα δύο μου ήξερα και όλες τις πρωτεύουσες, τους πρωθυπουργούς, τα χρώματα στις σημαίες κλπ..) !!
:Banane0::Banane0::Banane0:

Και συ αυτο το θεωρεις "καλο" για το μελλον μιας γυναικας ?:flipout:
Η μηπως μας θεωρεις και τοσο εξυπνους σαν ειδος ?:flipout:

Σε ολα τα υπερκαταστηματα στοκαρισμενα , ειναι τα ακριβα και χαι κουαλιτι προιοντα .

Και συ αυτο το θεωρεις "καλο" για το μελλον μιας γυναικας ?:flipout:
Η μηπως μας θεωρεις και τοσο εξυπνους σαν ειδος ?:flipout:

Σε ολα τα υπερκαταστηματα στοκαρισμενα , ειναι τα ακριβα και χαι κουαλιτι προιοντα .

Έχεις δίκιο, στην Ελλάδα είναι περιορισμένη η αγοραστική δύναμη.... Γι αυτό βγήκα στην διεθνή αγορά, όπου η ζήτηση για προϊόντα πολυτελείας δε γνωρίζει κρίση!! :smash:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως βγαίνουν τα ανέκδοτα για τις ξανθιές....

Έχεις δίκιο, στην Ελλάδα είναι περιορισμένη η αγοραστική δύναμη.... Γι αυτό βγήκα στην διεθνή αγορά, όπου η ζήτηση για προϊόντα πολυτελείας δε γνωρίζει κρίση!! :smash:

e030.gif
για μια Ελληνιδα στο παρισι .............

Το "διαγράφτε με" πήγαινε για το post, όχι για μένα!:ADFADF1:

Άει στο καλό και με τρόμαξες! Νόμιζα ότι αυτοπυρπολείσαι σε ένδειξη διαμαρτυρίας! :flipout:

Τέπσα, το μήνυμα προφανώς δεν θα διαγραφεί. Θα μείνει "για μια ώρα ανάγκης"!