Πως βλεπω τα θεματα μου γρηγορα, Πως βαζω εικονες

statik

Senior Member
22 May 2008
456
Γεια σας,
1)Πως μπορω να βλεπω με συντομη διαδικασια να ολα τα θεματα που εχω γράψει. ΔΕΝ ΕΧΕΙ το φορουμ επιλογη πανω στις επιλογες για εμφανιση των θεματων όπως εχουν άλλα φορουμ. Καθε φορα που μπαινω μεσα απαταλαω χρονο να ψαχνω που και τι εγραψα.
Τι μπορω να κανω?
2)Πως κανω εισαγωγη εικονας σε φορουμ. Εχω βει το imageshack.us αλλα δεν ξερω αν υπαρχει κατι ποιο βολικό ή κατι κατευθειαν απο το φορουμ

Για τα ποστ

My profile --> Find latest posts

Για τα thread

My profile --> Find latest started threads

Για τις εικονες καλυτερα απο καποιο image hosting site π.χ. imageshack (για να μην επιβαρυνεται και ο server του site εδω)

Και απο εκει copy-paste τα link που δινει για forum.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Γεια σας,
1)Πως μπορω να βλεπω με συντομη διαδικασια να ολα τα θεματα που εχω γράψει. ΔΕΝ ΕΧΕΙ το φορουμ επιλογη πανω στις επιλογες για εμφανιση των θεματων όπως εχουν άλλα φορουμ. Καθε φορα που μπαινω μεσα απαταλαω χρονο να ψαχνω που και τι εγραψα.
Τι μπορω να κανω?
2)Πως κανω εισαγωγη εικονας σε φορουμ. Εχω βει το imageshack.us αλλα δεν ξερω αν υπαρχει κατι ποιο βολικό ή κατι κατευθειαν απο το φορουμ

μια συνήθης τακτική είναι να ορίσεις την αυτόματη παρακολούθηση από τον πίνακα ελέγχου για κάθε θέμα που συμμετέχεις.

απο εδώ θα επιλέξεις το "Default Thread Subscription Mode: Through my control panel only".

μετά από αυτή την ρύθμιση, μπορείς να παρακολουθείς όλα τα θέματά σου απο εδώ.

Να μην ανοίγω νέο νήμα για μια τόση δα ερωτησούλα...

Άλλες πλατφόρμες, όταν πατάς submit reply, σε ρωτάνε: "γράφτηκαν 2 νέα μηνύματα όσο πληκτρολογούσατε, θέλετε να τα δείτε πριν ανεβάσετε το δικό σας;"
Εδώ υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Αν όχι, μπορεί να προστεθεί;
Το "μαζί γράφαμε" πάει σύννεφο.