Πως Βλέπω το Κροατικό HRT2?

lorry6204

New member
17 October 2007
52
Καλησπέρα.
Ολίγον άσχετος με τα δορυφορικά αλλά πρέπει οπωσδήποτε να δω τον Άρη στο ΟΥΕΦΑ την Πέμπτη. Το παιχνίδι το μεταδίδει το Κροατικό HRT2.
Κάνοντας ένα scan στη συχνότητα του καναλιού μου εμφανίστηκαν τα HRT1, HRT2 και HRT Plus. Το θέμα είναι ότι εικόνα βλέπω μόνο στο HRT1. Και τα τρία εμφανίζουν κωδικοποίηση viaccess.
Καμιά ιδέα κανείς?
Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Πως Βλέπω το Κροατικό HRT2?

Το κανάλι είναι κωδικοποιημένο και δυστυχώς όχι "ελαφρώς".

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τη (δυστυχώς δυσάρεστη) απάντηση.
Ερώτηση άσχετου: Το HRT1 δεν είναι κωδικοποιημένο? Ρωτάω γιατί αυτό το βλέπω κανονικά.
Συγγνώμη αν σε κουράζω.

Αντιγραφή από ιντερνετική αθλητική εφημερίδα :
Δυσκολεύουν τα πράγματα όσον αφορά την μετάδοση του επαναληπτικού παιχνιδιού για το ουέφα μεταξύ του Αρη και της Κοπρίβνιτσα. Τα ιδιωτικά κανάλια δεν έχουν δείξει ενδιαφέρον αφού η ώρα έναρξης του (Πέμπτη 28 Αυγούστου 19.30) συμπίπτει με τα δελτία ειδήσεων. Μάλιστα για το MEGA θα ήταν εύκολη η μετάδοση αφού έχει συνεργασία με την εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα(έστω και μαγνητοσκοπημένη μετάδοση). Η nova δεν θα ενδιαφερθεί αφού την ίδια ώρα μεταδίδει την ΑΕΚ έτσι μοναδική ελπίδα παραμένει η ΕΡΤ που έχει τα δικαιώματα του Αρη για τα εντός έδρας παιχνίδια. Ισως οι άνθρωποι της ΕΡΤ τώρα που τελείωσαν οι Ολυμπιακοί και οι σκοτούρες τους να επιδείξουν πιο ζεστό ενδιαφέρον και ο αγώνας μεταδοθεί απο την ΝΕΤ. Σύντομα θα υπάρχουτν νεότερα.
Μοναδική ελπίδα κατά τη γνώμη είναι να συγκινηθεί ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Ιωαννίδης και να μεσολαβήσει ώστε να το δείξει η κρατική τηλεόραση. Άλλωστε δεν πιστεύω ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα ενός τέτοιου αγώνα θα αξίζουν και καμιά περιουσία.

Τώρα μας έκανες την καρδιά περιβόλι.
Από τα ιδιωτικά δεν έχω καμία απαίτηση.
Για την ερτ που την πληρώνουμε μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει δεν έχω λόγια.
Μετά μας λένε κομπλεξικούς βορειοελλαδίτες.
Τι να πεις...

Λοιπόν πριν ένα λεπτό το άκουσα κι εγώ από το ίδιο ράδιο αλλά ο εκφωνητής είπε ότι είναι σίγουρη η μετάδοση από την ετ3

ειναι σιγουρα στην ΕΤ 3
το λεει και στο liveonsat αλλα και στο site του οπαπ για το στοιχημα
αντε και καλη προκριση γιατι οι γαβροι τα....σκατωσαν