Πως βρίσκω το Servid(Provider)

Αν το υποστηρίζει ο δέκτης σου το βλέπεις από κάποια καρτέλα στα Info.

Πιο εύκολη λύση να μπείς στο King of Sat ( http://en.kingofsat.net ) και να τα βρείς όλα από την λίστα καναλιών που έχει.

Δεν εχει τετοια επιλογη ο δεκτης.Στο kingofsat εχει πολλα στοιχεια αλλα οχι τον provider.

Ψαχνω συγκεριμενα για το Armenia Tv στον Hotbird 11334.

http://www.flysat.com/hotbird.php

Συνήθως στους περισσότερους transpoders αναφέρεται πάνω πάνω ο πάροχος.
Για τη συγκεκριμένη συχνότητα που ζητάς είναι η Arqiva.

υπάρχουν δέκτες και ανάλογα με το s/w που φοράνε που αναφέρεται αυτή η πληροφορία.

Άλλο το Service ID (SrvID ή SID) κι άλλο ο Network Provider. Το SID είναι το 4. Το Original Network ID ή ONID είναι το 318.

Adonis1, δεν ψάχνει αυτό ο άνθρωπος, τα στοιχεία για να εισαγάγει "κλαδάκι" θέλει (αν και δεν είμαι 100% σίγουρος ότι θα δείξει το ματς αύριο).

Aυτο ακριβως που λεει ο Σεραφειμ.Αυτο που ζηταει ο δεκτης ειναι αριθμος οχι γραμματα.

Δεν ντρεπομαι να γραψω για το ´´κλαδακι´´ αλλα επειδη δεν συζηταμε στο φορουμ γι'αυτα δεν το εγραψα.

Να σου πω την αληθεια Σεραφειμ ουτε κι εγω πιστευω οτι θα δουμε αγωνα απο εκει.Ετσι για περιεργεια.

Μακάρι να το δείξουν, φίλε. Αλλά δε θυμάμαι να έχει ξαναβάλει αγώνες το εν λόγω κανάλι. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Το πρόγραμμα πάντως του καναλιού στην επίσημη ιστοσελίδα του λέει ότι θα δείξει τον αγώνα απόψε (23:30 ώρα Αρμενίας) κι αύριο θα δείξει το Γιουβέντους - Μάντσεστερ Σίτι.

http://www.armeniatv.am/en/schedule

To θέμα είναι ότι δείχνει να είναι ελεύθερο. Τουλάχιστον από χθες που το έβαλα για να το δω. Κλειδώνει την ώρα των αγώνων;

Το πρόγραμμα όμως δεν δείχνει να συμβαδίζει με το τι δείχνει... Για παράδειγμα τώρα το πρόγραμμα λέει ότι έχει το "Ace Age 2" και το κανάλι δείχνει μία σειρά, προφανώε δικής τους παραγωγής. αρμένικη...

Last edited:
Ορίστε και το σχετικό banner στην ιστοσελίδα τους...

wSoCJrR73y7N9p3dEeFMBdPsdv.jpg

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μέσω hotbird δε θυμάμαι να έχουν μεταδοθεί αγώνες τέτοιων διοργανώσεων από αντίστοιχα κανάλια (έστω και με κωδικοποίηση biss).

Το ίδιο με προβληματίζει κι εμένα Σεραφείμ. Σε ένα άλλο site που αναφέρει ποια κανάλια θα δείξουν σημερα τους αγώνες, αναφερεί το συγκεκριμένο κανάλι αλλά όχι στον hotbird, αλλά στον Intelsat 60[SUP]0[/SUP].0 East. Εκεί είναι σίγουρα κλειδωμένο σε BISS από ότι βλέπω στο flysat.

Tελικα στον EDISION APACHIE IP το Service Id το βρισκεις πατωντας 2 φορες info και το κοκκινο κουμπι.

Attachments

• IMG_0012.jpg
    IMG_0012.jpg
    199.1 KB · Views: 65
Re: Απάντηση: Πως βρίσκω το Servid(Provider)

Το ίδιο με προβληματίζει κι εμένα Σεραφείμ. Σε ένα άλλο site που αναφέρει ποια κανάλια θα δείξουν σημερα τους αγώνες, αναφερεί το συγκεκριμένο κανάλι αλλά όχι στον hotbird, αλλά στον Intelsat 60[SUP]0[/SUP].0 East. Εκεί είναι σίγουρα κλειδωμένο σε BISS από ότι βλέπω στο flysat.

έχει φύγει το πακέτο της Αρμενίας από τις 60Ε, απλά δεν είναι ενημερωμένο και το flysat.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως βρίσκω το Servid(Provider)

έχει φύγει το πακέτο της Αρμενίας από τις 60Ε, απλά δεν είναι ενημερωμένο και το flysat.

Πριν από λίγο το κατέβασα, εκεί είναι αλλά δεν έχουμε ¨φως¨!