Υπάρχει κάποιο σάϊτ που να έχει υπότιτλους μόνο για high definition ταινίες.
Αν ναι ποιο είναι αυτό το σάϊτ?
μονο για χαι ντεφ. ταινιες δεν νομιζω να υπαρχει .....
απλα εκει που βρισκεις τους νορμαλ υποτιτλους θα βρισκεις και αρκετους για χαι ντεφ.
Υπάρχει κάποιο σάϊτ που να έχει υπότιτλους μόνο για high definition ταινίες.
Αν ναι ποιο είναι αυτό το σάϊτ?
Ρε παιδιά το πρόγραμμα "Mkvtoolnix" Δεν υπάρχει τρόπος να το κάνουμε να χωρίζει - ενσωματώνει υπότιτλους σε παραπάνω από μια ταινίες τι φορά?
Το ρωτάω αυτό γιατί το δοκίμασα και μου βγάζει προβλήματα ενώ όταν χωρίζω μια ταινία δουλεύει τελεία.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας.
Αντί να χωρίσετε ενα αρχείο, γιατι δεν το γραφετε είτε σε 1 DL DVD ειτε σε 2 DVD5. Βεβαια , κι εκει δεν χωράνε τα πολύ μεγαλα, αλλά στο Roxio υπάρχει επιλογή εγγραφής σε όσα θελεις (πχ 3 ή 4 dvd)...ουσιαστικά δεν ειναι ειδική επιλογή, αλλά βαζεις το αρχειο που θες να γραψεις, δηλώνεις την χωρητικότητα του μέσου που θα το γραψει και πριν ακόμη ξεκινήσεις σου λέει πόσα δισκάκια θα χρειαστούν (αυτό γίνεται απο την βερσίόν 7 του προγράμματος μέχρι και την τελεταία την 10). Τα δισκακια τα βαζεις με την σειρά, όταν σου τα ζητήσει και το μόνο μέιον ειναι ότι δεν παιζουν αμεσα αλλά πρεπει να επαναφερθούν πρωτα στο σκληρό (δηλαδη να επαναφερεις το συνολικό αρχείο)
Εγω θελω να ρωτήσω αν καποιο αλλο προγραμμα κανει το ίδιο (με το Nero δεν βρηκα τρόπο) γιατι το Roxio ειναι πολύ βαρυ προγραμμα και εχω συχνά προβλήματα (κατα καιρούς παυει να μου βλέπει τα ντιβιντι ρεκόρντερ και πρεπει να το απεγκαταστήσω και να το επανεγκαταστήσω απο την αρχή)
Ίσως κάποιο άλλο πρόγραμμα που να μπορεί να χωρίζει και ενσωματώνει υπότιτλους σε παραπάνω από 1 αρχείο mkv δεν παίζει?
ΑΓΑΠΗΤΕ softice ΧΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ mkvmerge ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.
ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ PC ΜΕ ΤΟΝ KMPlayer ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ
ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ DVD ΜΕ ConvertXtoDvd ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ mkvmerge ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ mkvmerge
ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ?
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.