Συγκεκριμένα να έχουμε στο σκληρό, ολόκληρα DVD-rip και να μπορούμε να διαλέγουμε στη TV ποιό θέλουμε να δούμε. Κάτι αντίστοιχο με τις φωτογραφίες ή μουσική, αλλά για DVD.
Κάτι σαν κι αυτό το οποίο είναι όμως για σ-Vista.
Όχι. Αυτό το πρόγραμμα που μου έδειξες κάνει καταγραφή των DVD με λεπτομέρειες (ηθοποιούς, audio, subs κλπ). Είναι δηλ ένα DVD database.
Εγώ θέλω ένα είδος jukebox, δηλ να κάνω browse (στη TV) τα DVD που έχω ριπάρει στο σκληρό, να διαλέγω ένα και να το βλέπω στη TV.
Θέλεις κάποιο media player. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις σε άλλα threads. Αν έχεις PC ή Mac, το LaCie (γύρω στα 240 ευρώ από το πλαίσιο) ίσως να σου κάνει. Εγώ το πήρα και το γύρισα πίσω γιατί δεν μπόρεσα να επιλύσω μια ασυμβατότητα με το Linux. Έχει ενσωματωμένο σκληρό 500γβ - το συνδέεις με το PC σου σαν εξωτερικό σκληρό είτε για να ριπάρεις εκεί πάνω είτε για να αντιγράψεις τα ριπαρισμένα σου, το συνδέεις στην τηλεόραση και σου βγάζει μενού με τα ονόματα των αρχείων. Δες στην ιστοσελίδα τους για λεπτομέρειες των φορμά που υποστηρίζει.
Μάλλον με βλέπω για Vista ultimate (παρ'όλο που είμαι αντι-Vista), τα οποία περιέχουν media center. Αυτό γιατί ήδη έχω 2 Χ 500Gb σε mirror, πάνω σ' ενα Windows 2000 server και να πάρω κι' αλλο δίσκο, δε λέει για την ώρα.
Άρα vista σαν πελάτης του server, σ' ένα κατάλληλο κουτί κοντά στη TV και το AV σύστημα...
Μπορεις σε xp με media center 2005 να περασεις το mymovies Που ειχες στο λινκ σου. Κανει ακριβως αυτο που ζητας και παρα πολυ ευκολα.
ΕΠισης μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιον πλειερ (σχεδον) θες για την αναπαραγωγη τους.
Το προγραμμα υποστηριζει και theatertek οσον αφορα τα dvd Που σε ενδιαφερει !!