Πως γνωρίσατε το Forum ?

εμένα μου το είπε ο Μανωλάκος.
Μου λέει "ανέλαβα Διαχειριστής στη μουσική κατηγορία σ ένα φόρουμ...δεν μπαίνεις να μας γράψεις τίποτα...λίγο, δεν θέλουμε δα και πολυ...":flipout:
του λέω ρε οι hi-endάδες δεν ακούνε μουσική: ακούνε, βασικά, τα μηχανάκια. Τι να μας κάνουν εμάς;.:blink:
Μου λέει "δεν έχει μόνο τέτοιους..."
Πες πες ...με έψησε :blush:

Μου το σύστησε παλιός φίλος που ασχολείται με τις ιδιοκατασκευές ηχείων το 2003... Στην αρχή για μηχανήματα διάβαζα, όχι πολύ φανατικά. Ρώταγα και τους παλιούς για ψιλοζητήματα του συστήματός μου και πεταχτά διάβαζα και τη μουσική κατηγορία που τότε είχε άλλο ύφος, πιο εμπορικό να το πω...:flipout:

Από ενα σημείο και μετά έγινε μέρος της καθημερινότητάς μου στο γραφείο.

Εμένα ο Μουκ μου το έμαθε και κόλλησα.
Είχα πάρει και κάτι Audio Research...
Mε τη μουσική κατηγορία δεν είχα καλές σχέσεις γιατί τότε παρουσίαζαν Γιάννη Πάριο και Καίτη Γαρμπή .
Από ξένα κάτι Υanni , Yiorgo και τέτοια.

Mε τη μουσική κατηγορία δεν είχα καλές σχέσεις γιατί τότε παρουσίαζαν Γιάννη Πάριο και Καίτη Γαρμπή .
Από ξένα κάτι Υanni , Yiorgo και τέτοια.

Πότε ήταν αυτη η εποχή? απο το 01 έως τώρα δεν θυμάμαι να υπήρχε ποτε κυριαρχία Ελληνικής μουσικής! (οκ υπήρχαν πάντα καποια αφιερώματα αλλα κατα κύριο λόγο κυριαρχούσε το ροκ και η ξένη μουσική...)

BTW εγω βρήκα το forum ψάχνοντας για ηχεια και ενισχυτη 5.1

Last edited:
Κάπου στο 2002 ήθελα να αγοράσω ένα pioneer 747.
έψαχνα δεξιά και αριστερά και βρήκα κάπου το ΒαγγΝικ να συζητάει και να έχει αμολήσει κάτι σεντόνια ΝΑΑΑ με το συμπάθειο, αλλά και να συζητάνε κάτι σαν σε καφενείο γιά στερεοφωνικά, διπλασιαστές και άλλα....

Δεν μπορεί είπα, και τσιμπήθηκα... Υπάρχουν και άλλοι αρειανοί ? γιατί νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος στον πλανήτη γη από τον Αρη ?
πήρα τις πληροφορίες που ήθελα, μπήκα στη μουσική και έγραψα αφιέρωμα στον Bireli Lagrene. Μου απάντησε και με καλοδέχτηκε και με ενθάρυνε ο αξέχαστος μας Σπύρος...
Μετά αγόρασα το 757 και όλα είναι ιστορία...

Α... τότε το λέγανε avforum....

Μου το σύστησε παλιός φίλος που ασχολείται με τις ιδιοκατασκευές ηχείων το 2003... Στην αρχή για μηχανήματα διάβαζα, όχι πολύ φανατικά. Ρώταγα και τους παλιούς για ψιλοζητήματα του συστήματός μου και πεταχτά διάβαζα και τη μουσική κατηγορία που τότε είχε άλλο ύφος, πιο εμπορικό να το πω...:flipout:

Από ενα σημείο και μετά έγινε μέρος της καθημερινότητάς μου στο γραφείο.

Διορθώνω: 2002 ήταν, αν και δεν έχει σημασία

Με προσέγγισαν κάτι τύποι και μου ζήτησαν να αναλάβω διαχειριστική θέση σε ανερχόμενο δικτυακό τόπο. Ρώτησα αν έχει γυναίκες και μου απάντησαν "Λίγες και καλές". Βλέποντας ότι ψιλοστραβώνω, μου είπαν ότι τουλάχιστον μπορώ να σπάω πλάκα σβήνοντας ή αλλάζοντας τα μηνύματα των άλλων, οπότε δέχτηκα!
:jester:

Υ.Γ. Τελείως συμπτωματικά, κάποια χρόνια νωρίτερα έψαχνα γνώμες για τον Infocus Χ1... ;)

Πέρα από την πλάκα εγώ γνώρισα το avclub από τον Μπαβιολη
Με τον οποίο συναντηθήκαμε τυχαία σε μια εταιρία που είχαμε πάει
Για δουλειά (μέχρι τότε δεν γνωριζόμασταν άσχετα αν δουλεύουμε και
Οι 2 στην ίδια εταιρία
)

Από τον Ματθαιο τον Κατη.
Δουλευαμε τοτε στην ιδια εταιρεια και μου λεει: "Δεν μπαινεις να πουλησεις το κινητο σου εκει;" Εννοειτε οτι ηταν AVForum...
Μπήκα και... κολλησα.
Ηταν εποχες που ΟΛΗ την ημερα ημουν εντος φορουμ (2002-2005).
Από τις πολυ ασχημες στιγμες μου, οταν εκλεισε το avforum και δεν ξεραμε τι θα γινει...