Πως γνωρίσατε το Forum ?

Από το google ψάχνοντας για τηλεόραση το 2005... το βρήκα σαν avforum βέβαια!

Το φόρουμ το γνώρισα σαν avclub.

Έψαχνα για πικάπ το φθινόπωρο του 2006 και έπεσα εδώ (μάλλον κανένα ποστ του Έκτορα θα είδα, δε θυμάμαι).
Αμέσως μετά κόλλησα άσχημα με τη μουσική κατηγορία... φαίνεται άλλωστε!

Εγώ το βρήκα τον Ιουνιο του 2006 ψάχνωντας στο google τον... πρωταγωνιστή της ταινίας "28 Οκτωβρίου ώρα 5.30" !!! Σοβαρά! Τον πρωταγωνιστή ποτέ δεν τον βρήκα αλλά στο avclub κόλλησα.

Ψάχνοντας στο google πρόσφατα για μοντέλο τηλεόρασης και από τότε έχω κολλήσει.

Σεπτέμβρη του 2000 έψαχνα κάποιον να μου κάνει region free ένα pio dvdp βρήκα το Στέλιο συνάντησα εκεί και τον Ανδρέα κάποιο απόγευμα και άρχισε η περιπέτεια στην αρχή δειλά δειλά και μετά full time φυσικά αναφέρομαι στο avforum…

Εγώ το βρήκα τον Ιουνιο του 2006 ψάχνωντας στο google τον... πρωταγωνιστή της ταινίας "28 Οκτωβρίου ώρα 5.30" !!! Σοβαρά! Τον πρωταγωνιστή ποτέ δεν τον βρήκα αλλά στο avclub κόλλησα.

Φώτη, τον Τζακ Μπάουερ έψαχνες???-bye-

Τωρα αν θα πω οτι εψαχνα για ...... :slapface:καλωδια και επεσα στο avforum (στα τελευταια του) θα με κραξουν:BDGBGDB55:?
Μετα το κλεισιμο του avforum ακολουθησα (ακάλεστος:flipout:) εδω (τυχαια βεβαια μεσω google).
:firstprize:

ήταν γύρω στο 2002, όταν σε google search, έπεσα σε κάτι επεξεργαστές faroudga στην htpc του avforum, διαχεριστής τότε ήτο ο Μιχάλης Ιατρού, οι παλιότεροι θα θυμούνται, ε από τότε κόλλησα.

Αρχικά είχα βρει το avforum στο google όταν έψαχνα πληροφορίες για DVI-A, DVI-D...μάλλον αρχές 2006 ήταν. Αργότερα μπήκα στο avclub το καλοκαίρι του 2006 ψάχνοντας για ηχοσύστημα. Στην αρχή έγραφα στην home cinema και την audio. Αργότερα πρόσεξα κάτι threads στα οποία έγραφαν κάποιοι ότι όσο μεγαλώνουν ακούνε συνολα δωματίου, άλλοι ορχήστρες, άλλοι λογομαχούσαν για Mahler και Beethoven. Χαρηκα ιδιαίτερα που βρήκα παλαβούς* να μιλάνε για κλασική στα ελληνικά, κι έμεινα :)

*...no offence φυσικα :)

Αρχές Δεκεμβρίου 2006 έψαχνα στο google ελληνικά forum για να πάρω γνώμες για μηχανήματα. Έπεσα λοιπόν και πάνω στο avclub. Οι γνώμες και η βοήθεια ήρθε ,τα μηχανήματα αγοράσθηκαν αλλά συνέχισα να περιδιαβαίνω το forum όπου μπήκα και στην κατηγορία Μουσική και έπαθα την πλάκα μου κυριολεκτικά ,και από το επίπεδο αλλά και από τις ομηρικές ''μάχες'' και το χαβαλέ (με την καλή έννοια) που υπήρχε εκεί.
Από τότε είμαι θαμώνας της κατηγορίας Μουσική (και όχι μόνο αυτής).

Long live the (Μουσικό κυρίως) AvClub!!
:ernaehrung004:

Απο google........
icon3.gif

Από κάποιο άλλο μουσικό site ή φόρουμ ακολουθώντας κάποιο λινκ έπεσα στο τότε avforum και σε ένα ποστ που το υπέγραφε ένα όνομα από το παρελθόν: Κώστας Λυμπερόπουλος...

Νοέμβρης του 2000, avforum τότε, από διαφήμιση σε περιοδικό (hitech ή ΗΧΟΣ, δε θυμάμαι πια). μετά η γνωριμία με το stezar, τον Ανδρέα Κ., μετά η ανάληψη από μέρους μου της γενικής διαχείρισης - για δυο χρόνια κοντά -και το -αναπάντεχο - κλείσιμο του avforum, μετά η ίδρυση του avclub από την πρώην διαχειριστική ομάδα του avforum, κι ο VAG.NIK πάντα εδώ - κάτι σα ... δεινόσαυρος
icon10.gif
, ένα πράγμα - 7 χρόνια+ τώρα ...

Από google, πριν πολύ καιρό, τέλη 2000, ψάχνοντας γνώμες για τον Alchemist Kraken. Γράφτηκα, διάβασα κάτι και δεν ξανασχολήθηκα. Το 2004 το επισκέφθηκα πάλι με αφορμή τα μηχανάκια.

Πολύ σύντομα, πρόσεξα την μουσική κατηγορία και... :HTEHEH56: