πως κατάφερε να βγάλει τόσο χάλια την βάπτιση....

Status
Not open for further replies.
Το μυστήριο δεν πρέπει να διακόπτεται και οι φωτογράφοι να κάνουν τη δουλειά τους.
Λίγη παιδεία χρειάζεται ακραία φαινόμενα πάντα θα υπάρχουν.

Με όλο το σεβασμό, σοβαρά μιλάς φίλε μου, έψαχνες ΚΑΠΟΙΟΝ με προσόν να έχει GH4 και... να κάνει την παλικαριά να έλθει να τραβήξει, πήρες προφανώς και τα αρχεία όπως είναι, τι περίμενες άραγε; Είχες δει δείγματα δουλειάς του και διαμαρτύρεσαι επειδή σου έδωσε κάτι άλλο;

Τα καρέ όντως φαίνονται προβληματικά, μήπως όμως έχει τραβήξει με κάποιο cine προφίλ πολύ flat που θέλει ειδική επεξεργασία μετά; Αν έβλεπα μόνο το καρέ από μέσα θα έλεγα πως είχε πρόβλημα με το φως, αλλά υπάρχει και η εξωτερική. Δεν την γνωρίζω τη μηχανή, αλλά GH4 ζήτησες GH4 πήρες.

Η φωτογραφική μηχανή είναι απλά ένα εργαλείο. Όσο το καλύτερο προτιμότερο, σίγουρα, αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία.

Για την παραμόρφωση στο wide, αυτό μπορεί να συμβεί αναγκαστικά αν οι φωτογράφοι του μυστηρίου δουλεύουν σε πολύ κοντινές αποστάσεις από το θέμα οπότε αυτό συμπαρασύρει και τον εικονολήπτη ώστε να μην τους έχει στα πλάνα του να στριφογυρίζουν. Προφανώς 1η φορά δούλεψαν όλοι αυτοί μεταξύ τους, δεδομένο πως θα υπηρχαν προβλήματα.

Νομίζω ο 1ος που θα πρέπει να τα βάλεις είναι ο εαυτός σου. Ελπίζω να μην έφερες και φωτογράφους με μοναδικό προαπαιτούμενο να έχουν 5D mark III... Αν και εκεί σώζεται και ευκολότερα το πράγμα, μιας και τα καρέ είναι Raw 14 bit και όχι καρασυμπιεσμένο 8μπιτο H264, αλλα και πάλι λάθος θα ήσουν.

Re: Απάντηση: πως κατάφερε να βγάλει τόσο χάλια την βάπτιση....

εγω ακομα δεν εχω καταλαβει το λογο υπαρξης του νηματος.

κι άλλοι δεν το κατάλαβαν, αλλά δεν το κάνουμε θέμα.

δε το κανω θεμα,απλα περιμενω μπας κι ο νηματοθετης μας εξηγησει,τι ακριβως θελει με το ανοιγμα αυτου του νηματος.
Να μοιρασθει μαζι μας τη βλακεια που εκανε και να τον συμπονεσουμε;
Να μας επιστησει τη προσοχη,ωστε να μη κανουμε τα ιδια λαθη;
Να μαλωσουμε το φωτογραφο;
Να του πληρωσουμε καποια ηθικη βλαβη;
Τι;

Μήπως ο άνθρωπος που τράβηξε το video είχε τελείως flat τις ρυθμίσεις ίσως και μείον contrast brigthness για να έχει περισσότερη πληροφορία, με σκοπό να τα ανεβάσει μετά αυτός που θα κάνει μοντάζ;

To νήμα έκανε τον κύκλο του, ο φίλος yannakas δυστυχώς δεν έλυσε το πρόβλημά του.
Δεν είναι και εύκολο βέβαια τη στιγμή που έχουμε 2- 3 στοπ καρέ και μόνο.

Προσοχή λοιπόν, τα μυστήρια είναι απο τις περιπτώσεις φωτογράφισης/βιντεοσκόπισης που δεν επαναλαμβάνονται....

Status
Not open for further replies.