εξαιρετικο θα ελεγαΕνδιαφερον,ειδικα το σχολιο για την χρηση για τον καρκινο!!!!!!!!!!!
Πως το βρισκεις μετα την χρηση του;
Για πικάντικο ήχο το AvClub σας προτείνει... Λυχνίες τουρσί!
Για διάφορα μεταλλικά αντικείμενα που θέλω να καθαρίσω κάνω το ίδιο πράγμα με Viakal και γίνονται σαν καινούργια. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει με λυχνίες γιατί το ψιλοφοβάμαι...
Χμμμ.. έχω κάτι NOS GE 12BH7 που δε μου κάθισαν... Λες να δοκιμάσω;
Συμφωνω απολυταοποιαδήποτε κακή διέπαφή θορυβεί ενοχλεί βρομίζει , δλδ χάνεις λεπτομέρεια ηρεμία μπακραουντ
Συμφωνω απολυτα
Για πικάντικο ήχο το AvClub σας προτείνει... Λυχνίες τουρσί!
Για διάφορα μεταλλικά αντικείμενα που θέλω να καθαρίσω κάνω το ίδιο πράγμα με Viakal και γίνονται σαν καινούργια. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει με λυχνίες γιατί το ψιλοφοβάμαι...
Χμμμ.. έχω κάτι NOS GE 12BH7 που δε μου κάθισαν... Λες να δοκιμάσω;
αντε για δοκιμασε και πες μας.... απο οτι ειδα παντως τωρα εδω σπιτι η συζηγος εχει αρκετο(να ειναι καλα!!!! :HTEHEH56:... )τι λες να το παρω????
:grandpa: παντως εγω , εδω κι αρκετα χρονια ,καθαριζω βυσματα και ποδαρακια λυχνιων με μπατονετουλα βρεγμενη με ασπρο οινοπνευμα,ενω για βασεις λυχνιων,φτιαχνω κατι παρομοιο με βαμβακι σε λεπτο μονοκλωνο συρμα
Επανερχομαι μετα απο καλο καθαρισμο ολων των βασεων λυχνιων αλλα επισης και των ιδιων των λυχνιων(pins).Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι η διαφορα ειναι τεραστια,κατι που δεν περιμενα να ακουσω σε τετοιο βαθμο.Θα ελεγα οτι χωρις οι επαφες τοσο στις βασεις αλλα και τις ιδιες τις λυχνιες να ειναι εντελως καθαρες,οποιαδηποτε δοκιμη λυχνιων η αλλων μηχανηματων στο συστημα ειναι αδικος κοπος και χασιμο χρονου.Η διαφανεια,γλυκυτητα,soundstage,απιστευτο βαθος και ανεση ειναι μερικα απο τα στοιχεια που κυριαρχουν.Κανενα σημαδι φωτεινοτητας η αγριαδας στον ηχο πλεον,εστω και κατα το ελαχιστο.Προβληματα που πιθανον να τα ψαχνουμε αλλου,ισως τελικα να ωφειλονται σε λερωμενες επαφες,και στην αμελεια μας στο θεμα αυτο.Προσοχη λοιπον.![]()
Θέλει όμως και λίγη προσοχή ως προς τις ισορροπίες που μπορεί να διαταράξει το καθάρισμα...Εγώ πέρασα τα rca και τα δίχαλα των καλωδίων των ηχείων με οινόπνευμα και το αποτέλεσμα ήταν οπωσδήποτε πιο καθαρό αλλά με ορισμένα ζητήματα: Το μπάσο έγινε πιο σφιχτό, λιγάκι πιο σαφές και αυθήθηκε μια γενική αίσθηση ταχύτητας. Αυτό, αν το έχει ανάγκη το σύστημά σου, το εισπράττεις σαν βελτίωση- σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να εντείνει κάποιο (ενδεχομένως προβληματικό) χαρακτηριστικό της αλυσίδας.
Εγώ είχα έναν ήχο κάπως ατμοσφαιρικό, νωχελικό (έστω και λιγότερο καλά αρθρωμένον) και τώρα νομίζω ότι μετακινήθηκα προς την πλευρά της ανάλυσης, της διαύγειας και της ταχύτητας. (και αντίθετα από ό,τι λες και προς την πλευρά της φωτεινότητας.) Μπορεί φυσικά όλα αυτά να είναι εντυπώσεις και επακόλουθα του σαφέστερου μπάσου... το οποίο κατά κάποιο τρόπο ρυθμίζει την αίσθηση που σου αφήνει το υπόλοιπο φάσμα. Αλλά έτσι κι αλλιώς για την εντύπωση που αφήνει ο ήχος μιλάμε.
Οι διαφορές είναι βέβαια μικρές, πάντως ακουστές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.