πως καθαρίζουν τα σημάδια απο νερό στην οθόνη

japanese

Established Member
23 December 2008
253
Καλησπέρα σε όλους,

έχω ένα προβλημα με την 46αρα τηλεόραση μου LCD...έπεσαν σταγόνες νερό πάνω της και μου άφησαν σημάδια..σήμερα προσπάθησα να την καθαρίσω με ένα ειδικό υγρό για LCD οθόνες και πανάκι αλλά δεν καθαρίζονται όσο και αν έτριψα...αφήνουν μια γυαλάδα πάνω της που δεν βγαίνει..

έχετε ιδέα πως να την καθαρίσω ;;; μήπως έγινε ζημιά και δεν καθαρίζουν ;;;

Ευχαριστώ

Αν είναι από νερό μόνο , θα φύγουν αν τρίξεις και μόνο με ένα στεγνό πανάκι με μικρό-ίνες ή αυτό που καθαρίζουμε τα γυαλιά, ή και από μόνο του σύντομα. Αν όμως περιείχαν μέσα και τίποτα άλλο τότε......

δεν ξέρω, μου φαίνεται περίεργο αν είναι μόνο απο νερό να μην βγαίνει με το ειδικο καθαριστικό ...δεν μπορεί να είναι τόσο ευαίσθητο το τζάμι..

δεν ξέρω, μου φαίνεται περίεργο αν είναι μόνο απο νερό να μην βγαίνει με το ειδικο καθαριστικό ...δεν μπορεί να είναι τόσο ευαίσθητο το τζάμι..

Όχι τόσο ευαίσθητο δεν είναι στα σίγουρα. Για να καταλάβεις, σπάνια, μία φορά το εξάμηνο περίπου, περνώ με νοτισμένο vetex το πάνελ σε όλες τις τηλεοράσεις μου που έχω ή είχα, πλάσμα LCD & Led Lcd ποτέ δεν είχα θέμα. Πολύ φοβάμαι ότι δεν ήταν σκέτο νερό αυτό που έπεσε στην οθόνη σου. Πάντως αν δε σου δημιουργεί πρόβλημα κατά τη παρακολούθησή της όταν παίζει, αδιαφόρησε. Ότι έγινε έγινε, μπορεί και είναι πολύ πιθανό να φύγει με το καιρό από μόνο του.