Πώς κλείνουμε ένα PS3 από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο;

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003
Μπορεί κάποιος να φανταστεί έναν τρόπο να κλείσει ένα PS3 από απόσταση, έχοντας ένα PS3 40GB (το δικό μου), ένα κινητό HTC touch και πρόσβαση στο τηλεφωνικό δίκτυο; :flipout:

Δεν εμπλέκεται κάποια άλλη συσκευή πέρα από το HTC Cruise... :flipout:
Έχουμε μόνο το PS3 σε λειτουργία, το HTC cruise σε λειτουργία, και έναν τρόπο να καλέσουμε το HTC. Τι λέτε, γίνεται να κλείσουμε το PS3; :flipout:

φυσικά και γίνεται!

με λίγο reverse engineer ,αποκρυπτογραφήσεις το remote play (αυτό που μιλάει με το PSP) και φτιάχνεις την κατάλληλη εφαρμογή για το HTC :laugh:

Για να μην σας κρατάω σε αγωνία (λέμε τώρα... :flipout:), η λύση είναι πολύ πιο απλή:
  1. Ανοίγουμε το PS3
  2. Βάζουμε το HTC πάνω στο PS3
  3. Κάνουμε κλήση στο HTC
  4. Και άμεσα το PS3 κλείνει!

Το δικό μου τουλάχιστον. Τώρα είναι bug ή feature;;
Συμβαίνει και σε άλλα PS3; Ή έχω το προνόμιο να μου χαλάνε όλα τα PS3 που αγοράζω;; :flipout:

Συμβαίνει και σε άλλα PS3; Ή έχω το προνόμιο να μου χαλάνε όλα τα PS3 που αγοράζω;; :flipout:

Τυχερουλη , απεκτησες καινουργιο Remote για το PS3...το προβλημα ειναι οτι λειτουργει μονο το "off"...:flipout:-bye-

Για να μην σας κρατάω σε αγωνία (λέμε τώρα... :flipout:), η λύση είναι πολύ πιο απλή:
  1. Ανοίγουμε το PS3
  2. Βάζουμε το HTC πάνω στο PS3
  3. Κάνουμε κλήση στο HTC
  4. Και άμεσα το PS3 κλείνει!

Καταπληκτικό feature!
TNX for sharing ;-)

Συμβαίνει και σε άλλα PS3 εκτός από το δικό μου; Αν ναι, προσοχή γιατί ένα SMS ή μια κλήση μπορεί να κλείσει την συσκευή... Ότι και αν κάνει αυτή...
Επίσης, στην δική μου δεν χρειάζεται το κινητό να είναι επάνω. Μπορεί να είναι και δίπλα στο PS3...

Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, καλό θα είναι να μην το ακουμπάς στο κεφάλι σου αυτό το HTC!

Όχι, δεν με τρομάζεις... Ένα Κ750ι έχω, που σπανίως βρίσκεται πιο κοντά από 2μ από εμένα... -bye-

Φαντάζομαι όμως ότι είναι θέμα θωράκισης του PS3... Νομίζω θα ανταποκρίνεται σε αρκετά κινητά, αν δεν είναι βλάβη του συγκεκριμένου κομματιού...

Γενικά το κινητό μπορεί να είναι πάνω στο PS3, δίπλα, λίγο πιο μακρυά, κλπ.
Αν το κινητό έχει και λίγο σήμα, 100% επιτυχία εξασφαλισμένη! :flipout:

Κάτσε να διαβάσει η μαμά Sony το συγκεκριμένο feature να ανεβάσει κι άλλο την τιμή
Remote Shutdown , μοναδικό χαρακτηριστικό , 50 euro πάνω :flipout: