Πώς λέγεται αυτός ο τύπος βύσματος;

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,350
Αθήνα
Πρόκειται για καλώδιο το οποίο συνδέει δέκτη ασύρματου μικροφώνου με ενισχυτή. Το άκρο με το jack 1/4'' μπαίνει στον δέκτη και το άλλο άκρο με τα τρία καβλιτζέκια μπαίνει στον ενισχυτή. Πώς θα ζητήσω το καλώδιο;
1/4'' jack σε ????

Ευχαριστώ

bisma.jpg

Πρόκειται για καλώδιο το οποίο συνδέει δέκτη ασύρματου μικροφώνου με ενισχυτή. Το άκρο με το jack 1/4'' μπαίνει στον δέκτη και το άλλο άκρο με τα τρία καβλιτζέκια μπαίνει στον ενισχυτή. Πώς θα ζητήσω το καλώδιο;
1/4'' jack σε ????

Ευχαριστώ

Male XLR
(Παρακαλούμε! )

XLR 3 Pin Male Plug

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ρε γμτ, αυτός ο Σωκ... μέχρι να ποστάρω την βοήθεια, έχει προλάβει να βοηθήσει ... ο Λούκυ Λουκ είναι ;

Απάντηση: Re: Πώς λέγεται αυτός ο τύπος βύσματος;

XLR 3 Pin Male Plug

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ρε γμτ, αυτός ο Σωκ... μέχρι να ποστάρω την βοήθεια, έχει προλάβει να βοηθήσει ... ο Λούκυ Λουκ είναι ;

:flipout::ernaehrung004:
Με βρήκε ζεστό!

χμμμ, τώρα είδα ότι δεν επεσήμανε την προσοχή σε τρίπινο, οπότε κάτι έκανα και γω ...

Πρεπει να εχω 2 καπου και μου περισσευουν, θα επιβεβαιωσω το βραδυ. Αν σου κανουν , μηπως τα θελεις Διονυση ?

(εννοειται χωρις χρηματα)

Πρεπει να εχω 2 καπου και μου περισσευουν, θα επιβεβαιωσω το βραδυ. Αν σου κανουν , μηπως τα θελεις Διονυση ?

(εννοειται χωρις χρηματα)

Ντίνο δεν τα θέλω για προσωπική χρήση αλλά για το σχολείο.
Αν όντως σου περισσεύει κάποιο, ευχαρίστως να το πάρω.
Σ'ευχαριστώ.

Εναλλακτικά "Μεγάλο καρφί σε αρσενικό Cannon".

Αληθινό πρόσφατο παράδειγμα απαράδεκτης ασχετοσύνης σε κατάστημα που πουλά κυρίως προϊόντα επαγγελματικού ήχου:

- Γεια σας, χρειάζομαι ζεύγος balanced καλωδίων με τερματισμό XLR μήκους Χ σε οικονομική τιμή.
- Βεβαίως, έχουμε της μάρκας τάδε στα ΨΨ (ελαφρώς φτηνότερο από το budget μου).
- Σίγουρα είναι ζεύγος? Πολύ φτηνό μου φαίνεται.
- Ζεύγος κύριε.
- Ωραία φέρτε το.

Κατεβάζει μια συσκευασία από τη ραφιέρα. Ένα καλώδιο, δύο βύσματα.

- Αυτό είναι?
- Αυτό, μάλιστα.
- Αυτό όμως είναι ένα κανάλι, εγώ χρειάζομαι ζεύγος όπως είπα, άρα κατεβάστε άλλο ένα.
- Γιατί? Αφού έχει 3 πινάκια, μπορείτε να συνδέσετε το ένα κανάλι εδώ, το άλλο κανάλι εκεί, και η γείωση κοινή.
- ... Μα αφού σας είπα ότι χρειάζομαι balanced.
- Ε τότε πάρτε άλλο ένα καλώδιο. 2*ΨΨ (αρκετά ακριβότερο από το budget μου).
- ...... Δε θα πάρω τίποτε τελικά. Ευχαριστώ και καλή σας μέρα.

Απάντηση: Re: Πώς λέγεται αυτός ο τύπος βύσματος;

Εναλλακτικά "Μεγάλο καρφί σε αρσενικό Cannon".

Αληθινό πρόσφατο παράδειγμα απαράδεκτης ασχετοσύνης σε κατάστημα που πουλά κυρίως προϊόντα επαγγελματικού ήχου:

- Γεια σας, χρειάζομαι ζεύγος balanced καλωδίων με τερματισμό XLR μήκους Χ σε οικονομική τιμή.
- Βεβαίως, έχουμε της μάρκας τάδε στα ΨΨ (ελαφρώς φτηνότερο από το budget μου).
- Σίγουρα είναι ζεύγος? Πολύ φτηνό μου φαίνεται.
- Ζεύγος κύριε.
- Ωραία φέρτε το.

Κατεβάζει μια συσκευασία από τη ραφιέρα. Ένα καλώδιο, δύο βύσματα.

- Αυτό είναι?
- Αυτό, μάλιστα.
- Αυτό όμως είναι ένα κανάλι, εγώ χρειάζομαι ζεύγος όπως είπα, άρα κατεβάστε άλλο ένα.
- Γιατί? Αφού έχει 3 πινάκια, μπορείτε να συνδέσετε το ένα κανάλι εδώ, το άλλο κανάλι εκεί, και η γείωση κοινή.
- ... Μα αφού σας είπα ότι χρειάζομαι balanced.
- Ε τότε πάρτε άλλο ένα καλώδιο. 2*ΨΨ (αρκετά ακριβότερο από το budget μου).
- ...... Δε θα πάρω τίποτε τελικά. Ευχαριστώ και καλή σας μέρα.

Γιατί ήξερε τί είναι balaned? δέ νομίζω ...