Πώς λέγεται το κατσαβίδι…

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
και πως αναζητάς στα μαγαζιά το ειδικό κατσαβίδι που έχει μύτες μόνο στην περιφέρεια ?

Re: πως λέγεται

η βίδα από πάνω έχει μορφή στρογγυλεμένου Η.
Εκεί που είναι τα κενά στο Η αντιστοιχούν οι μύτες του Π που λέω...
Σκεφτείτε ένα Π που το γυρίζεις κάθετα και στρίβεις το Η

Αυτά τα κατσαβίδια βρίσκονται συνήθως σε set κατσαβιδιών για κινητά.

δεν νομίζω
η βίδα είναι πολύ μεγάλη για κινητό.
Είναι σε ισιωτική μαλλιών

Κάποτε είχα συναντήσει τέτοιες αηδίες σε έναν στίφτη και τα αφαίρεσα προσεκτικά με ένα μυτοτσίμπηδο. Φυσικά μετά έβαλα κανονικές βίδες. Μην παιδεύεσαι εάν δεν τα καταφέρεις με κάποιο μυτοτσίμπηδο, πάρτο μαζί σου και δείξτο για να σου βρουν κατάλληλη μύτη.

ήθελα να μάθω αυτός ο vidal sasoon πού στο καλό δίνει φασόν και βάζει τέτοιες βίδες...
Τι κρύβουν μέσα, κρατικά μυστικά...

btw το μηχανάκι αυτό εκεί που δίνει παροχή γυρνάει τρελλά.
Και μιά άλλη philips που έχω επίσης τρελλά γυρίζει εκεί...
Επειδή ρίχνει ασφάλειες, ξέρετε πως είναι η συνδεσμολογία εκεί που να επιτρέπει το τρελλό γύρισμα χωρίς κίνδυνο βραχυκυκλώματος?

(αχετα αν τελικά έχουμε...)

H_TYPE_SCREWDRIVER_BITS.jpg

http://www.alibaba.com/product-gs/439835474/H_TYPE_SCREWDRIVER_BITS.html

Υπαρχει ως επεκταση σε αρκετα μεγαλα σετ μυτων για κατσαβιδια σε γνωστο πολυκαταστημα εργαλειων.

μόνο μη μου πείτε να πάρω 39 μύτες για να πάρω και δαύτην

παίρνεις ενα κανονικό κατσαβίδι και του ξηγιεσαι με ενα σιδεροπρίονο και βουαλα ενα απο δαφτα.

Απάντηση: Re: Πώς λέγεται το κατσαβίδι…

παίρνεις ενα κανονικό κατσαβίδι και του ξηγιεσαι με ενα σιδεροπρίονο και βουαλα ενα απο δαφτα.

Ε ναι, στη diy είμαστε :music-smiley-005:

Αυτο εφαρμοσα και εγω με απολυτη επιτυχια. Μισο λεπτο δουλεια και τερμα το ψαξιμο.

τι είμαστε ρε τίποτα Γερμανακια να ψάχνουμε το κατάλληλο εργαλείο για τη κάθε δουλειά.
Η ζωη ειναι απλή και θέλει φαντασία.

πάντως για την ιστορία να πούμε οτι αυτές οι βίδες δεν ειναι καθόλου τυχαίες είναι εκει για λογους ασφαλείας, για να μην μπορούν να βάλουν όλοι χέρι.