Πώς λέγεται το κατσαβίδι…

Re: Απάντηση: Πώς λέγεται το κατσαβίδι…

Μήτσο, μέ ένα ταληράκι παίρνεις όλα τα νούμερα της διχάλας (συν TORX κλπ) -bye-
http://www.elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=124_1775&products_id=19644

www.elektronik.gr
Ελ. Βενιζέλου 110
Αμπελόκηποι
56121 Θεσσαλονίκη

77044.jpg

καλά τόλεγα, εγώ, θα βρεθεί ένα καλό παιδί να με σώσει...:award:

Πήγαινέ το όπως είναι στη Σπύρου Πάτση, εκεί έχει μαγαζιά με όλα τα είδη εργαλείων, αλλιώς δεν βλέπω άλλη λύση, επίτηδες το χει κάνει ο κατασκευαστής για να μην το πειράζεις:smash: Ωχ τώρα είδα ότι είσαι από Θεσσαλονίκη, οπότε απ ό,τι βλέπω η λύση του πιο πάνω φίλου είναι η καλύτερη.

Last edited:
Εγω παντως σου λεω ΜΗΝ παρεις τετοια φτηνιαρικη μυτη.. Σπανε για πλακα.. Ρωτα για καλης ποιοτητας γιατι θα την πεταξεις στα σιγουρα...

Ε καλά, ένα σεσουάρ θέλει να ξεβιδώσει ο άνθρωπος. Όχι να δουλέψει τεχνικός στον Vidal Sasoon...

Τα λέω! Τα λέω!
Τις μπούκλες του θέλει να ισιώσει ρε Σίφη! Όχι να γίνει τεχνικός του Vidal Sasoon!

(Καλύτερα τώρα; )

φτιάξτο μόνος σου το κατσαβίδι οπως είπε ο συνάδελφος

εγώ το ειχα φτιάξει λιμάροντας το κέντρο με τριγωνική λίμα.

Βρε νικαντρε, tzimisce, δε το πα για να κανει επαγγελματικη δουλεια. Απλα βλεποντας τα δικα μου χαλια, που 2 φορες χρειαστικα τετοια μυτη, 5 μυτες εσπασα, για πλακα, γιαυτο λεω να παρει μια καλη να την εχει. Γιατι απλα δε θα κανει τη δουλεια του..:-)

Last edited:
Εγώ θα πόνταρα στο μυτοτσίμπιδο...
Κρίμα να χαλάσεις ένα ίσιο κατσαβίδι για να φτιάξεις κάτι τέτοιο όταν η πιθανότητα του να χρειαστείς ένα ίσιο κατσαβίδι VS ένα τέτοιο είναι 100:1 (και πολύ λέω)

Απάντηση: Re: Πώς λέγεται το κατσαβίδι…

Κάποτε είχα συναντήσει τέτοιες αηδίες σε έναν στίφτη και τα αφαίρεσα προσεκτικά με ένα μυτοτσίμπηδο. Φυσικά μετά έβαλα κανονικές βίδες. Μην παιδεύεσαι εάν δεν τα καταφέρεις με κάποιο μυτοτσίμπηδο, πάρτο μαζί σου και δείξτο για να σου βρουν κατάλληλη μύτη.

+1

παίρνεις ενα κανονικό κατσαβίδι και του ξηγιεσαι με ενα σιδεροπρίονο και βουαλα ενα απο δαφτα.

+1

Μήτσο, μέ ένα ταληράκι παίρνεις όλα τα νούμερα της διχάλας (συν TORX κλπ) -bye-
http://www.elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=124_1775&products_id=19644

www.elektronik.gr
Ελ. Βενιζέλου 110
Αμπελόκηποι
56121 Θεσσαλονίκη

77044.jpg

+100 !!

απλά θέλω να το πάω ξεβιδωμένο στην ανακύκλωση...

Κράτησέ το γιά να ισιώνουμε βινύλια :award:

Μια εγκοπη σε ενα φτηνο κατσαβιδι του ενος ευρω και κανει τη δουλεια του ο ανθρωπος άμεσα. Του περισευουν και τεσσερα ευρω απο τη συλλογη. (Εκτος αν πρεπει να αγορασει και σιδηροπριονο :smile:)

Πόσο κάνει η ισιωτική ρε Μήτσο?

Θες να την επιδιορθώσεις ή θες να την ανοίξεις για να πάρεις τους πυκνωτές για να τους βάλεις στο μπάφαλο? (Ισιωτική>>>>flatαδούρα).

Μήπως είναι πιο εύκολο να κάνεις πλύση εγκεφάλου στο γυναικείο πληθυσμό σχετικά με την ανωτερώτητα του "φυσικά κατσαρού" μαλλιού?

Με πρόλαβες:flipout::flipout::flipout:
το ξεβιδωσες?

όχι ακόμα....

Πόσο κάνει η ισιωτική ρε Μήτσο?

Θες να την επιδιορθώσεις ή θες να την ανοίξεις για να πάρεις τους πυκνωτές για να τους βάλεις στο μπάφαλο? (Ισιωτική>>>>flatαδούρα).

Μήπως είναι πιο εύκολο να κάνεις πλύση εγκεφάλου στο γυναικείο πληθυσμό σχετικά με την ανωτερώτητα του "φυσικά κατσαρού" μαλλιού?

με φαίνεται δεν ξέρεις από γυναίκες....
η μιά ισιώνει πιό εύκολα η άλλη μπουκλώνει πιό εύκολα...

Ενημερωτικά να σας πω ότι μετά από γνωριμία με πολλές βίδες στη δουλειά υπάρχουν οι Tamper Safe που βγαίνουν σε πολλά σχέδια, χρώματα και μεγέθη, αλλά σχεδόν όλες αποτρέπουν τη χρήση απλής μύτης με τη τοποθέτηση ενός pin στη μέση της βίδας. Αυτές βγαίνουν σχετικά δύσκολα. Επίσης υπάρχουν και οι Security Screws οι οποίες ολισθαίνουν κατά το ξεβίδωμα, έχουν ανώμαλο γεωμετρικό σχήμα και προσφέρουν πολλή μικρή επιφάνεια. Αυτές βγαίνουν επίσης σχετικά δύσκολα. Τέλος υπάρχουν και οι Tamper Safe Security Screws οι οποίες αποτελούν ένα συνδυασμό των παραπάνω και ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Είναι ενα βήμα πριν την απόλυτη συγκόλληση. Όποτε βλέπω τέτοιες παίρνω κατευθείαν ΣΦΥΡΟΚΑΛΕΜΟ! :smash: