Πως λειτουργεί αυτό το iPod;

Μαλλον κατι εχει "πατηθει" που εχει ορισει τον τροπο εμφανισης οχι κατα αλμπουμ...

Δεν ξέρω τι έχει πατηθεί αλλά μου κάνει εντύπωση πως δεν το κάνει σε όλα αλλά σε μερικά.
Το ακόμα πιο περίεργο είναι οτι τις πληροφορίες δεν τις δίνω εγώ με το χέρι για να υποθέσω οτι κάτι έγραψα διαφορετικό αλλά τις διαβάζει από το original CD όταν ριπάρει τα τραγούδια.
Λογικά θα πρέπει να διαβάζει ακριβώς τα ίδια πράγματα... Έτσι δεν είναι;
icon9.gif

Υ.Γ. Και μια λίγο άσχετη ερώτηση. Τα τραγούδια που κατεβάσεις απο το iTunes store σε τι μορφή είναι; Είναι συμπιεσμένα;

Last edited:
Μπάμπη κάνε κλικ στην επικεφαλίδα της στήλης "Album". Αν εξακολουθεί να στα βγάζει χωριστά, τότε φρόντισε το "Album Artist" κάτω από το "Artist" ή στο "Grouping" να γράφει το όνομα του άλμπουμ σε όλα τα τραγούδια. Το πρόβλημα αυτό συμβαίνει σε άλμπουμ που έχουν πολλούς καλλιτέχνες αντί ενός οπότε πρέπει να το ομαδοποιήσεις.

Μπορει στο συγκεκριμενο να εχεις ζητησει να γινει sort by κατι που δεν φαινετε στην φωτο, και στο συγκεκριμενο αλμπουm να ειναι διαφορετικο σε αυτο το τραγουδι που ειναι εκτος ομαδας. Δεν ειναι απαραιτητο οτι ειναι λαθος.

Εχεις ποιο μεγαλη φωτο που να φαινεται ολο το itunes?

Μπάμπη κάνε κλικ στην επικεφαλίδα της στήλης "Album". Αν εξακολουθεί να στα βγάζει χωριστά, τότε φρόντισε το "Album Artist" κάτω από το "Artist" ή στο "Grouping" να γράφει το όνομα του άλμπουμ σε όλα τα τραγούδια. Το πρόβλημα αυτό συμβαίνει σε άλμπουμ που έχουν πολλούς καλλιτέχνες αντί ενός οπότε πρέπει να το ομαδοποιήσεις.

Γιατι να το ομαδοποιησεις? Αφου ειναι στο ιδιο αλμπουμ και πατας sort by almum?? Τι σχεση εχουν οι καλιτεχνες? Θα γινοταν αυτο που λες αν πατουσες sort by artist.

Λαθος κανω??

Γιατι να το ομαδοποιησεις? Αφου ειναι στο ιδιο αλμπουμ και πατας sort by almum?? Τι σχεση εχουν οι καλιτεχνες? Θα γινοταν αυτο που λες αν πατουσες sort by artist.

Λαθος κανω??

E τώρα.... τι ψάχνεις να βρεις. Είναι ο μόνος τρόπος να σου εμφανίζονται σωστά τα άλμπουμ με διαφορετικούς καλλιτέχνες στο ίδιο άλμπουμ.

128kbps

Το πρόβλημα αυτό συμβαίνει σε άλμπουμ που έχουν πολλούς καλλιτέχνες αντί ενός οπότε πρέπει να το ομαδοποιήσεις.

Μιχάλη συμβαίνει σε άλμπουμ με διαφορετικούς καλιτέχνες αλλά συμβαίνει και σε άλμπουμ με έναν καλιτέχνη αλλά επιλογές τραγουδιών.
Π.χ. το ίδιο συμβαίνει στον Live δίσκο του Κότσιρα.

Μέσα στο iTunes μπορώ να αλλάξω τη σειρά των τραγουδιών;
Γράφω πχ κάποια τραγούδια από ένα δίσκο με επιλογές. Το CD είναι διπλό κι ας υποθέσουμε οτι υπάρχουν 20 τραγούδια στο κάθε CD.
Κάποιες φορές μου γράφει τα 19 τραγούδια του CD1 συνεχόμενα, μετά τα 20 τραγούδια του CD2 συνεχόμενα και στο τέλος το 20ό κομμάτι από το CD1.
Τί κανώ σ' αυτή τη περίπτωση; Αλλάζει αυτό;

Mπαμπη, κοιτα ποσες επιλογες εχει και δεν ξερω ποιες εχεις επιλεξει να εμφανιζει....(στη φωτο).

Αν καποια απο αυτες την εχεις επιλεξει και τυχαινει και ειναι διαφορετικη σε ενα κοματι μεσα στο αλμπουμ, και εχεις επιλεξει κι εσυ sort by αυτη την επιλογη, θα σου βγαζει αυτο το πραγμα που βλεπεις.

Δεν μπορω να φανταστω αλλο λογο.

Attachments

• Untitled-2 copy1111.jpg
    Untitled-2 copy1111.jpg
    50.2 KB · Views: 24
Επισης δες στο edit->preferences->advanced->general αν εχεις την επιλογη keep itunes music folder organized ενεργοποιημενη η οχι και πες μας.

Mπαμπη, κοιτα ποσες επιλογες εχει και δεν ξερω ποιες εχεις επιλεξει να εμφανιζει....(στη φωτο).

Αν καποια απο αυτες την εχεις επιλεξει και τυχαινει και ειναι διαφορετικη σε ενα κοματι μεσα στο αλμπουμ, και εχεις επιλεξει κι εσυ sort by αυτη την επιλογη, θα σου βγαζει αυτο το πραγμα που βλεπεις.

Δεν μπορω να φανταστω αλλο λογο.

Χρήστο ότι επιλογές έχω τις έχω για όλα τα άλμπουμς. Αν κάτι είναι λάθος γιατί εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα; Θα το τσεκάρω πάντως.

Επισης δες στο edit->preferences->advanced->general αν εχεις την επιλογη keep itunes music folder organized ενεργοποιημενη η οχι και πες μας.

Τώρα δεν είμαι στο σπίτι τώρα και δεν μπορώ να το τσεκάρω αλλά αυτό κατά 99% είναι τικαρισμένο.

Βρε δε λεω οτι ειναι λαθος.

Παραδειγμα μπας και συνεννοηθουμε.

Ας πουμε οτι εχεις επιλεγμενο να φαινεται και το date added.

Βαζεις μια μερα το αλμπουμ μεσα και περνας τα μισα τραγουδια. Το βγαζεις.
Μετα απο δυο μερες το ξαναβαζεις και περνας τα αλλα μισα. Γιατι ετσι σου ηρθε.

Αν στην εικονα που εβαλες πριν εχεις επιλεξει sort by date added μπορει και να σου βγει κι ετσι.

Δεν ειναι θεμα λαθους.

Δεν ειναι θεμα λαθους.

Αυτό εννοώ ρε...:icon15: ... Αν είναι κάτι λάθος τικαρισμένο εννοώ....
Όχι αν έκανα εγώ λάθος. Αυτό είναι αδύνατον..
icon10.gif

Κάποια λαλακία θα είναι τικαρισμένη πάντως.... Ίδια μέρα και ώρα τα πέρασα όλα... :twoguns:

Αυτό εννοώ ρε...:icon15: ... Αν είναι κάτι λάθος τικαρισμένο εννοώ....
Όχι αν έκανα εγώ λάθος. Αυτό είναι αδύνατον..
icon10.gif

Κάποια λαλακία θα είναι τικαρισμένη πάντως.... Ίδια μέρα και ώρα τα πέρασα όλα... :twoguns:

Ψττ!! Ημανε κι εγω εκει.........( με τις "μπλε οθονες".........θυμασαι ??). Μη βαζεις και στοιχημα..-bye-

Ψττ!! Ημανε κι εγω εκει.........( με τις "μπλε οθονες".........θυμασαι ??). Μη βαζεις και στοιχημα..-bye-

Καλά... Θα το τσεκάρω κι αν το βρώ θα σας πώ...
Αν έχεις δίκιο... δεν λέω τίποτε...
icon10.gif

Μιχάλη συμβαίνει σε άλμπουμ με διαφορετικούς καλιτέχνες αλλά συμβαίνει και σε άλμπουμ με έναν καλιτέχνη αλλά επιλογές τραγουδιών.
Π.χ. το ίδιο συμβαίνει στον Live δίσκο του Κότσιρα.

Αυτό πιθανόν συμβαίνει επειδή κάποια πληροφορία μέσα στο Info δεν είναι η ίδια για όλλα τα τραγούδια. Εχω κι εγώ το πρόβλημα όταν το άλμπουμ είναι μεν το ίδιο αλλά ο καλλιτέχνης είναι μαζί με καποιον άλλο, πχ. άλμπουμ του Ramazzoti αλλά ένα τραγούδι το έχει Ramazzoti & Anastacia. Τότε στο βγάζει χωριστά. Κοίτα στο άλμπουμ μτου Κότσιρα να δείς αν ο Artist και το Album είναι ακριβώς τα ίδια σε όλα τα τραγούδια

Μέσα στο iTunes μπορώ να αλλάξω τη σειρά των τραγουδιών;
Γράφω πχ κάποια τραγούδια από ένα δίσκο με επιλογές. Το CD είναι διπλό κι ας υποθέσουμε οτι υπάρχουν 20 τραγούδια στο κάθε CD.
Κάποιες φορές μου γράφει τα 19 τραγούδια του CD1 συνεχόμενα, μετά τα 20 τραγούδια του CD2 συνεχόμενα και στο τέλος το 20ό κομμάτι από το CD1.
Τί κανώ σ' αυτή τη περίπτωση; Αλλάζει αυτό;
Μπορείς. Κοίτα την φωτό που σου επισυνάπτω στα Track Number και Disc Number

Και στην δευτερη εικόνα δες πως λέω να το διορθώσεις ώστε να σου εμφανίζονται σωστά.

Attachments

• itunesinfo.jpg
    itunesinfo.jpg
    71.7 KB · Views: 27
  • itunes2.jpg
    itunes2.jpg
    68.6 KB · Views: 22
Αυτό πιθανόν συμβαίνει επειδή κάποια πληροφορία μέσα στο Info δεν είναι η ίδια για όλλα τα τραγούδια. Εχω κι εγώ το πρόβλημα όταν το άλμπουμ είναι μεν το ίδιο αλλά ο καλλιτέχνης είναι μαζί με καποιον άλλο, πχ. άλμπουμ του Ramazzoti αλλά ένα τραγούδι το έχει Ramazzoti & Anastacia. Τότε στο βγάζει χωριστά. Κοίτα στο άλμπουμ μτου Κότσιρα να δείς αν ο Artist και το Album είναι ακριβώς τα ίδια σε όλα τα τραγούδια

Σα να ερχεσαι στα λογια μου σιγα σιγα ..;)

Και στου Ramazzoti που περασε, ακριβως το ιδιο εκανε με την Αναστασουλα ;)

Last edited:
Σα να ερχεσαι στα λογια μου σιγα σιγα ..;)

Και στου Ramazzoti που περασε, εκριβως το ιδιο εκανε με την Αναστασουλα ;)

Ρε συ, μαζί μιλάμε χώρια καταλαβαινόμαστε μου φαίνεται!:aktion033: