Πως μας βρήκατε;Πως μάθατε για την ύπαρξη του ΑvClub;

ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ;ΠΩΣ ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ AVCLUB;

• Total voters
    0
Καθώς σιγά-σιγά γινόμαστε μιά πολύ μεγάλη παρέα ,καλό θα είναι να καταθέτει εδώ ο κάθε ένας την δική του ιστορία, για το πως τελικά βρέθηκε στο club..
Εκτός της καλής κουβεντούλας και των πιθανών πειραγμάτων, το θέμα αυτο θα μας χρησιμεύσει πολύ στην πορεία του Club,καθώς ήδη η διαχειριστική ομάδα του, έχει αρχήσει τις προωθητικές ενέργειες για την διάδοση ύπαρξης αυτού του club σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας, με διάφορους τρόπους,και πιστέψτε με καθόλου εύκολο δεν είναι αυτό.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ' των προταίρων για την πολύτιμη συμμετοχής σας.
Στο χέρι μας είναι να κρατάμε το θέμα αυτο πάντα επίκαιρο..

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ POLL ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ......

Last edited:
Απάντηση: Πως μας βρήκατε;πως μάθατε για την ύπαρξη του ΑvClub;

Αν θυμάμαι καλά είχα δει το avforum κάπου μέσα στο homecinemachoice.com
Και απο εκεί άρχισαν όλα...

Απάντηση: Πως μας βρήκατε;πως μάθατε για την ύπαρξη του ΑvClub;

Δυο χρόνια πριν έψαχνα καινούργια κεφαλή για το πικάπ μου, έδωσα στο google αναζήτηση για dynavector και μεσα στα αποτελέσματα μου έδωσε και ένα thread απο το avforum οπου γινόταν σχετική συζήτηση..
Εξαιτίας του thread αυτού έγινα καθημερινός επισκέπτης του avforum..

To 1999 έψησα τον πατέρα μου (που πλήρωνε τότε) για το πρώτο home cinema. Κάτι μου "βρώμαγε" με τις αξιολογήσεις των ενισχυτών που έκανε το hi-tech και άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο πληροφορίες. Τον Νοέμβρη του 2000 βρήκα το avforum και από τότε ακολουθώ.

Έψαχνα στα μέσα του 2004 νομίζω πληροφορίες για τους ενισχυτές της Arcam κ ξάφνου βρέθηκε μέσα στο AvForum. Από τότε μεγάλη η αγάπη μου με το φόρουμ, οπότε με το που έκλεισε αμέσως γράφτηκα εδώ.

:award:

Kαι στο AVFORUM πως είχατε γραφτεί ρωτάω εγώ?
Eγώ το είχα μάθει από κάποιο γνωστό πωλητή σε ένα κατάστημα και είχα μπεί (ΔOΞA TON JESUS CHRIST!!!).

ημουν σε ενα παρτυ στο Wise στο Μιαμι και ακουσα 5 τυπους να μιλανε για το avforum και ποσο must ειναι να εισαι μελος

μετα απο 3 μερες στο 52 της ΝΥ το ιδιο ...μπα λεω συμπτωση θα ειναι

εεε στο Παρισι μια βδομαδα με τα στο La Connection τα ιδια
οποτε εγινα μελος απο περιεργεια πραγμα που δεν μετανιωσα ποτε

Athens, NY ,Paris, Miami...αυτο δεν ειναι Forum Μπουτικ πολυτελειας ειναι

τεσπα

πριν ενα χρονο εψαχνα πληροφοριες γαι ενα προβολεα της Samsung μπηκα στο Google και επεσα πανω στην παρουσιαση του avforum για τον συγκεκριμενο προβολεα

Γιάννη αρκετά χρήσιμο το ποστ, βασικά έψαχνα κάτι για HTPC, εκεί στο μακρυνό 2000, και έπεσα πάνω στο AVForum, από τότε είμαι "τακτικός πελάτης", μόνο που τότε η υπογραφή ήτο διαφορετική!!!

Πριν απο ενα χρονο περιπου,ψαχνοντας για τηλεοραση μεσω Internet,επεσα πανω σε ενα link του AVForum στο google.Απο τοτε ειμαι εδω σχεδον καθε μερα.
Μεχρι τοτε σχεδον δεν ηξερα τι ειναι τα fora.Απο τοτε για μενα forum = AVClub.
Καλη συνεχεια σε ολους μας.

Απ' το avforum κι εγώ. Το οποίο το σύστησε μέλος του, όταν έκανα τις πρώτες "σοβαρές" αναζητήσεις για home cinema.

Μπήκα στην πρίζα για προβολέα όταν είδα τιμές σε διαφημιστικό έντυπο της Dell! Ψάχνοντας, βρήκα το AVS: "Φτηνός και καλός", έγραφαν, αλλά καλύτερος ο Infocus X1! Ποιός είναι αυτός, υπάρχει εδώ; Πέφτω πάνω στο AVforum... and the rest is history! :p

Googling!!!! το Avforum δεν το γνώρισα , αλλά απο τον Ιούνιο προσπαθώ να είμαι μέσα στα πράγματα ... Απλά αδιαφορώ πλήρως για ένα μεγάλο κομμάτι, τον ήχο ... Ο λόγος; είμαι βαρήκοος ... Αν δεν υπάρχουν ακουστικά που να μου δώσουν ποιοτική ακοή θα συνεχίσω να το σνομπάρω ...

Ημουν μελος στο Αvforum απο το 2001 (νομιζω). Αυτο το ειχα μαθει απο καποιον στα newsgroups οταν ειχα ρωτησει κατι σχετικα με τον αγνωστο τοτε χωρο του homecinema.