Πως μας βρήκατε;Πως μάθατε για την ύπαρξη του ΑvClub;

ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ;ΠΩΣ ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ AVCLUB;

• Total voters
    0
Browser said:
...πες μας δυο λογια για την απεργια των δασκαλων :flipout: :flipout:

για live καταστάσεις, έλα στις 12 στο υπουργείο παιδείας (μαντίλι και γυαλιά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στον εξοπλισμό σου):slapface: .
icon6.gif

αλλιώς, δες τηλεόραση ...-bye-

sorry for the off topic, αλλά προεκλήθην, κύριε διαχειριστά ...:lehrer:

Έψαχνα να βρω το όνομα ενός χαρακτήρα σε μια ελληνική ταινία του 70 με θέμα το έπος του '40, από αυτές που γυριζόντουσαν σωριδών επί χούντας σε παραγωγή Τζέημς Παρις, και κάπου βρήκα μια καταχώρηση στο AVforum, αλλά είχε κλείσει το site τότε και έτσι μπήκα στο avclub. Και έκτοτε δεν το έχω μετανιώσει καθόλου...

Re: Απάντηση: Πως μας βρήκατε;πως μάθατε για την ύπαρξη του ΑvClub;

PETRAN said:
Αν θυμάμαι καλά είχα δει το avforum κάπου μέσα στο homecinemachoice.com
Και απο εκεί άρχισαν όλα...

Και εγω απο σενα το λαμογιο το εμαθα:flipout:

Περπατούσαμε με την Άννα στην Αιόλου όταν μου είπε ότι θα αναλάβει Διαχειρίστρια στο Φόρουμ και την κοιτάω: "Εσύ;" :blink: "Μα τί ξέρεις από internet;"

Μετά γράφτηκα χωρίς να πολυμπαίνω και όταν είμασταν τον Οκτώβριο στο Λονδίνο με την Άννα μπαίναμε κάθε μέρα. Από όταν γυρίσαμε κόλλησα κι εγώ.

Ε, ύστερα που είδα ότι βγαίνουμε και για μάσες...! Έγινα φανατική!!:grinning-smiley-043

εγω απο σποντα απο αλλο σαιτ μαλον το ισομνια ....

βασικα εφυγα απο ολα τα αλλα φορουμ διοτι μου σπαγαν τα νευρα με το πιστολιδι που επεφτε.......

κανοντας κλικ εδω ... και επειδη,ς μου αρεσει να ασχολουμαι με οτιδηποτε εχει βιδες ! στερεα ραδια κασετοφωνα ηχεια τελεορασεις πλυντηρια λιπαντηρια μηχανακια παπακια παπαρακια γκατζεντακια ........

ε... εκατσα διοτι μου καλλαρεσε.........

και εκτος αυτου ο κοσμος εδω ειναι κορυφη !!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Πως μας βρήκατε;Πως μάθατε για την ύπαρξη του ΑvClub;

Νίκος Μπαβιόλης said:
Παντως θυμαμαι οτι εγινε τελη με αρχες του 2001.

Τέλη με αρχές του ίδιου χρόνου... πώς το κατάφερες; :-) Φαντάζομαι εννοείς τέλη 2000 αρχές 2001...

απο την αρχή στο avforum και μετα εδώ.Πάντα υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι παραπανω και βρίσκονται λύσεις για πολλά θέματα.

Το ανακάλυψα τυχαια στο διαδύκτιο και τώρα εχω κολλήσει διαβάζοντας για τις ταινίες και οτι εχει να κάνει με Σινεμα

Μελος του AVFORUM (πριν την διασπαση).

Στο AVFORUM με εμπασε ο Ματθαιος Κατης...:slapface:

...και από τοτε τον εκδικούμαι!!!

Αγγελος said:
Μελος του AVFORUM (πριν την διασπαση).

Στο AVFORUM με εμπασε ο Ματθαιος Κατης...:slapface:

...και από τοτε τον εκδικούμαι!!!

Δεν έχουμε νέα πια από τον κύριο μήπως υπογράφει με nickname ala Eki_65:music-smiley-005:

Eki_65 said:
Δεν έχουμε νέα πια από τον κύριο μήπως υπογράφει με nickname ala Eki_65:music-smiley-005:

Μπα! Διαβαζει πολυ και γραφει λίγο! Ειναι πολυάσχολος... Εχει όμως μηχανηματαρες!!!:grinning-smiley-043