Πως μπορω να αποδείξω πως δεν ειμαι ελεφαντας???

Jimmy

AVClub Enthusiast
25 August 2006
779
Καλημέρα σε όλους,

Η ιστορια εχει ως εξης:

Πηγα στη αρμοδια ΔΟΥ να καταθεσω τις πινακιδες ενος αυτοκινητου που εχω στην κατοχη μου και βρεθηκα προ εκπληξεως οταν μου ειπαν πως δεν εχω πληρωσει το σημα του 2004:Banane0::Banane0::Banane0:

Καλα ρε παιδια ουτε μια ειδοποιηση οοοολα αυτα τα χρονια????
Οσο κι αν εψαξα, αποδειξη δεν βρηκα και φυσικα ουτε το αυτοκολλητο σημα, αλλα βρηκα φωτογραφιες που εχω απο εκεινη την περιοδο με εμφανη τον αριθμο πινακιδας μου και το σημα καραμπαμπαμ κολλημενο στο παρπριζ του αυτοκινητου μου.

Απο την εφορια δεν το δεχονται, καθως επισης και δεν φαινεται στο συστημα τους να εχω κανει καταθεση για την πληρωμη του τελους.
Πιθανον να πληρωσα σε τραπεζα και η τραπεζα απο την πλευρα της δεν ενημερωσε την ΔΟΥ οπως θα επρεπε να κανει...

Υπαρχει καποιος να με βοηθησει στον παρον θεμα γιατι οντας απελπισμενος ειμαι και θυμωμενος συναμα με τους καρεκλοκενταυρους που μας κυβερνουν.

ευχαριστω
Τζιμης

Είχα αντίστοιχο θέμα με απλήρωτα τέλη (σήμα) στις αρχές του 2000 το οποίο ανακαλύφτηκε μετά 10 χρόνια!
Μάλιστα μου έστελναν επί χρόνια δύο σήματα, για δύο αυτοκίνητα... με ένα γράμμα διαφορετικό στις πινακίδες (!!!), ενώ είχα μόνο ένα αυτοκίνητο. :blink:

Τσπ... την άκρη την βρήκαν μόνοι τους με το υπουργείο μεταφορών όταν πούλησα το αμάξι...

Εφόσον το έχεις πληρώσει κάνε μια προσπάθεια και στο αρμόδιο υπουργείο μήπως και έχει καταχωρηθεί εκεί η πληρωμή του τέλους. Αν όχι έμπλεξες...