Πως μπορώ να διαχειρίζομαι τις πρόσφατες κλήσεις ;

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,236
Κατά βάση, δεν συμπαθώ τα κινητά εν αντιθέσει ας πούμε με το hifi, τους βιντεοπροβολείς, κλπ. κλπ.

Έχω iphone 3gs 16 gb επειδή μου το έκαναν δώρο και δεν αξιοποιώ ιδιαίτερα τις δυνατότητες του, πλην αυτή του mp3 player (ipod) ... ενώ είναι αρκετά τα σημεία αυτού του τηλεφώνου που με εκνευρίζουν, όπως η σύντομη διάρκεια της μπαταρίας ....

Τέσπα, εκείνο που θα ήθελα να επιλύσω, εάν υπάρχει τρόπος, είναι η διαχείριση των προσφάτων κλήσεων, και συγκεκριμένα η απουσία δυνατότητος να σβήνω από τις πρόσφατες κλήσεις κάποιες κατά το δοκούν επιλεγμένες και όχι όλες 'πακέτο', όπως δυστυχώς ισχύει σήμερα για το τηλέφωνο μου ... υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ;

Μόνο αν το τηλέφωνο γίνει jailbroken και αγοραστεί ένα προγραμματάκι από cydia.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις ....

αυτό το τελευταίο με τζαιλμπρόκεν, κλπ. γίνεται και από γέρικο σκύλο, που ως γνωστόν δεν πολυσκαμπάζει από νέα κόλπα ;;;

ευχαριστώ για τις απαντήσεις ....

αυτό το τελευταίο με τζαιλμπρόκεν, κλπ. γίνεται και από γέρικο σκύλο, που ως γνωστόν δεν πολυσκαμπάζει από νέα κόλπα ;;;
Δεν ειναι δυσκολο,απλα τρεχεις ενα προγραμμα το Spirit και εγινε.

Η διαδικασία του jailbreak έχει γίνει πλέον παιχνίδι, ακόμα και από πολύ «πρωτάρηδες» στο άθλημα.

Όπως είπε και ο φίλος Social, τρέχεις το spirit και έγινε η δουλειά.

Κατά τα άλλα, είναι όλα μια χαρά, από εκεί και πέρα ανοίγεις έναν εντελώς νέο και θαυμαστό - για πολλούς, όχι για εμένα πλέον - κόσμο.

Να ξέρεις όμως, επειδή το ανέφερες, ότι θέλει σύνεση το τι θα βάλεις και τι όχι, γιατί μπορεί ένα λάθος πρόγραμμα να σου ρουφήξει την μπαταρία (φαινόμενο που διαδεδομένο στα διάφορα τεχνολογικά φόρα).

Γνώμη μου: Αν θέλεις κάνε λίγο υπομονή μερικές μέρες ακόμα, γιατί την Δευτέρα αναμένεται η παρουσίαση του νέο iPhone, του αντικαταστάτη του 3GS, και αναμένεται μελλοντικά (όχι πολύ όμως) και η αναβάθμιση στην νέα έκδοση λειτουργικού (κοινώς OS4.0), που προσωρινά θα καταργήσει το Jailbreak στα 3.1.2 και 3.1.3 λειτουργικά που κυκλοφορούν, μέχρι, βεβαίως, να βγει η επόμενη έκδοση του Jailbreak!