Πώς μπορώ να δω sky 3d με τα λιγότερα χρήματα;

smatzis

New member
20 December 2009
61
Καλησπέρα!!!!

Δεδομένου ότι έχω την 50vt20 η οποία έχει hd δορυφορικό δέκτη ενσωματωμένο, τι χρειάζομαι για να δω sky (και 3d εννοείται...);

Δεν έχω τίποτε άλλο, ούτε πιάτο, ούτε lnb, ούτε άλλο δέκτη (θα ήθελα να τον αποφύγω λόγω αύξησης του κόστους).

Σας παρακαλώ πείτε μου πώς μπορώ να κάνω το φθηνότερο πακέτο για να πιάσω sky 3d:ears:

Ευχαριστώ πολύ:fahne90:

Καλησπέρα!!!!

Δεδομένου ότι έχω την 50vt20 η οποία έχει hd δορυφορικό δέκτη ενσωματωμένο, τι χρειάζομαι για να δω sky (και 3d εννοείται...);

Δεν έχω τίποτε άλλο, ούτε πιάτο, ούτε lnb, ούτε άλλο δέκτη (θα ήθελα να τον αποφύγω λόγω αύξησης του κόστους).

Σας παρακαλώ πείτε μου πώς μπορώ να κάνω το φθηνότερο πακέτο για να πιάσω sky 3d:ears:

Ευχαριστώ πολύ:fahne90:

εαν εννοεις το Αγγλικο sky,νομιζω οτι η καρτα του ειναι παντρεμενη με ιδιοκτησιακο δεκτη,οποτε ο ενσωματωμενος της τιβι-σ`αυτην την περιπτωση-βγαινει εκτος.
για τα υπολοιπα θα σου απαντησουν τα παιδια,που ξερουν περισσοτερα περι sky..

Αν δε γίνεται με τον ενσωματωμένο, τότε τι χρειάζομαι;:nounder:

Πιάτο, ιδιοκτησιακό δέκτη με την παντρεμένη κάρτα του πακέτου Sky Uk και το όποια παρελκόμενα.

Ανεβαίνεις αρκετά...... δες εδώ τι χρειάζεται...http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=15979 αναφέρονται τα πάντα για το πακέτο...

Επειδή είδα πολλές απόψεις στο συγκεκριμένο thread, ο φθηνότερος τρόπος είναι να σου στείλουν τον δέκτη και την κάρτα ενεργοποιημένη από Αγγλία;

Απάντηση: Re: Πώς μπορώ να δω sky 3d με τα λιγότερα χρήματα;

Επειδή είδα πολλές απόψεις στο συγκεκριμένο thread, ο φθηνότερος τρόπος είναι να σου στείλουν τον δέκτη και την κάρτα ενεργοποιημένη από Αγγλία;

Ναι , εάν έχεις κάποιον εκεί, δεδομένου ότι ο δέκτης είναι τότε δωρεάν. Εάν το πάρεις από αλλού εκτός από τα 600 για τον δέκτη, θέλεις και λεφτά για κάθε χρονιά που σου ζητάνε.

Δεν γίνεται κάποιος που έχει ήδη sky να πάρει το multiroom και να μου στείλει Ελλάδα τον έξτρα δέκτη και κάρτα;
Χωρίς να σε καταλάβουν εννοείται....
Γιατί από ότι είδα κάνει μόνο 10 λίρες παραπάνω....
Ευχαριστώ και σόρυ που σας πρήζω

(Έχασε και ο βάζελος να πάρει.......)

Last edited:
Απάντηση: Re: Πώς μπορώ να δω sky 3d με τα λιγότερα χρήματα;

Δεν γίνεται κάποιος που έχει ήδη sky να πάρει το multiroom και να μου στείλει Ελλάδα τον έξτρα δέκτη και κάρτα;
Χωρίς να σε καταλάβουν εννοείται....
Γιατί από ότι είδα κάνει μόνο 10 λίρες παραπάνω....
Ευχαριστώ και σόρυ που σας πρήζω

(Έχασε και ο βάζελος να πάρει.......)

Το multiroom από όσο ξέρω απαιτεί σύνδεση τον 2 δεκτών μεταξύ τους ή με τηλεφωνική πρίζα. Δεν είμαι όμως σίγουρος. Πάντως σίγουρα δεν μπορεί απλώς να σου στείλει τον 2ο δέκτη.

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας!!!
Κάτι άλλο. Τελικά, είναι συμβατoί οι dreambox με την κάρτα του sky;

Το 2.14 με τις καινουργιες, αλλα χρειαζεσαι και skybox number.
Regards dbfan