ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑΙΝΙΕΣ BLURAY ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ....

mkv δεν αναπαραγάγει από την usb θύρα της από όσο θυμάμαι.Οπότε...α) dlna και pc,β)media player γ)Να πάρεις BD player.

BD μπορείς να δεις είτε μέσω σκληρού δίσκου είτε μέσω drive (για το δισκάκι).

1. PC με BD drive
2. PC χωρίς BD drive
3. Media player με BD drive
4. Media player χωρίς BD drive
5. PS3
6. BD player.

ποια η διαφορα δηλαδη????
BD Player ειναι μια συσκευη διακριτη αναπαραγωγης δισκων BR και αλλον φορμα που υποστηριζει ο κατασκευαστης κατα την υλοποιηση της συσκευης. Media player ειναι μια συσκευη που βασιζεται σε ενα λογισμικο το οποιο αναλαμβανει να αναπαραγαγει οσο το δυνατον περισσοτερα φορμα ηχου και εικονας και επισης διαθετει δυνατοτητες δυκτιωσης και επικοινωνιας με αλλες συσκευες η με υπολογιστες με πρωτοκολο επικοινωνιας upnp το οποιο υποστηριζεται με Wi-fi η ethernet και διαθετει συνηθως και σκληρο δισκο και καποιο ειδικο λογισμικο το οποιο να διευκοληνει τη λειτουργια της συσκευης και τη προσβαση στα αποθηκευμενα σε αυτη δεδομενα ηχου και εικονας χωρις τη χρηση Η/Υ. Τα απλα player στερουνται τετοιων δυνατοτητων. Οταν ομως εχουν τα παραπανω στοιχια ειναι media players ακομα κι αν εχουν εχουν BR driver.

Ευχομαι να διατυποσα σωστα σε αυτες τις λιγες γραμμες. Αν μου διαφευγει κατι ας με διορθωση καποιος συνφορουμητης παρακαλω.-bye-

Ευχομαι να διατυποσα σωστα σε αυτες τις λιγες γραμμες. Αν μου διαφευγει κατι ας με διορθωση καποιος συνφορουμητης παρακαλω.-bye-
αν καταλαβα δηλαδη καλα ειναι ενα ξεχωριστο μηχανημα που τα κανει ολα αυτα?

αν καταλαβα δηλαδη καλα ειναι ενα ξεχωριστο μηχανημα που τα κανει ολα αυτα?

Δεν ξεκιναμε απο το υλικο πρωτα που εχει καποιος ? Ειναι δισκακια blu ray , ριπαρισμενα blu ray , και τα δυο , mkv ?

Δεν ξεκιναμε απο το υλικο πρωτα που εχει καποιος ? Ειναι δισκακια blu ray , ριπαρισμενα blu ray , και τα δυο , mkv ?
απο ταινιες εχω ολων των ειδων αλλα mkv δεν διαβαζει η tv μου.....

Re: Απάντηση: ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑΙΝΙΕΣ BLURAY ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ....

BD μπορείς να δεις είτε μέσω σκληρού δίσκου είτε μέσω drive (για το δισκάκι).

1. PC με BD drive
2. PC χωρίς BD drive
3. Media player με BD drive
4. Media player χωρίς BD drive
5. PS3
6. BD player.

Oλες οι κατηγοριες .
Αν καποιος δεν εχει εξοικειωση με σεταρισμα pc η δεν θελει να ασχοληθει μενουν τα υπολοιπα η συνδυασμος αυτων αναλογα τις απαιτησεις , το οικονομικο κοστος κλπ.

Ελα και απο εδω σιγα σιγα..:D

http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=135