Πως μπορω ρε παιδια να δω ποσα ποστ εχω γραψει?

Αφού το γράφει κάτω ακριβώς από το user name σου και το Join Date σε κάθε μήνυμα που γράφεις, τώρα είσαι στα 147.

Δεν βλέπεις το Posts: 147 κάτω απο το nickname σου;

Edit: Και μετά μου λένε οτι δεν πάει αργα το forum... πάλι με προλάβανε :p

Δες στο μήνυμα που μόλις έγραψες
Κάτω από το username σου
Λέει

Υπόψη όταν συμπληρωθούν τα 150 θα πρέπει να περιμένεις την επόμενη ημέρα.
Ενώ εάν προσπαθήσεις να σπαμάρεις θα δεις τα μηνύματα σου να μειώνονται… δε το λέω για εσένα αλλά είναι κλασικό φαινόμενο’ το σπαμάρισμα στα δέκα τελευταία μέτρα … εεε… posts :-)

Απάντηση: Re: Πως μπορω ρε παιδια να δω ποσα ποστ εχω γραψει?

Δεν βλέπεις το Posts: 147 κάτω απο το nickname σου;

Edit: Και μετά μου λένε οτι δεν πάει αργα το forum... πάλι με προλάβανε :p

Δυο κιόλας !?
Με φάγατε λάχανο :D

cabbage.jpg

Re: Απάντηση: Re: Πως μπορω ρε παιδια να δω ποσα ποστ εχω γραψει?

Δες στο μήνυμα που μόλις έγραψες
Κάτω από το username σου
Λέει

Υπόψη όταν συμπληρωθούν τα 150 θα πρέπει να περιμένεις την επόμενη ημέρα.
Ενώ εάν προσπαθήσεις να σπαμάρεις θα δεις τα μηνύματα σου να μειώνονται… δε το λέω για εσένα αλλά είναι κλασικό φαινόμενο’ το σπαμάρισμα στα δέκα τελευταία μέτρα … εεε… posts :-)

δεν χρειάζεται να σπαμμάρει, μια βόλτα απο το Που Πάει η Χώρα και θα συμπληρώσει τα μηνύματα σε χρόνο ρεκόρ :p

Ένας φτωχούλης (πλέον) C2D E8400 τετραετίας είναι. Πόσο να τον ντοπάρω τον καψερό; :grandpa:

Τι να πει κι δικός μου: πατάω Ctrl+Shift για να αλλάξω γλώσσα και προλαβαίνω να γράψω 2-3 γράμματα πριν γίνει η αλλαγή :p

Βλέπεις statik; Με 2-3 τέτοια χαζομηνύματα την ημέρα ανεβάζεις πανεύκολα το postcount :D

Kαλα , εψαξα τα παντα και δεν εβλεπα με τιποτα τον αριθμο κατω των ποστ κατω απο το οναμα μου .
Sorry

Φίλε, φταίνε όλοι οι προηγούμενοι που σε μπερδεύουν. Δεν έχεις 147 ποστ, έχεις 164. Πίστεψέ με!... :ernaehrung004: