Κι Αυτό φαίνεται ενδιαφέρον.
Ρε παιδιά όλα καλά με το Μόχο αλλά τόσα λεφτά για ένα πακέτο τσιγάρα; Πόσο μάλλον αν πρόκειται να μπει σε σταθερό σύστημα κ δεν προορίζεται για on the go χρήση
Φίλε αυτή τη κοπέλα να μην την αφήσεις ποτέ
Δεν βαριέμαι να ψάξω απλά δεν βρίσκω επιλογές (περαν του meridian) που να έχουν είσοδο usb, εξοδο rca, χωρις ενισχυτη και να αναγραφει USB2 B socket for computer playback (24-bit, β 192kHz)
Ίσως πολλά να έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά και να μην τα βρίσκω εγώ ή να μην το αναγράφει ξεκάθαρα.
Θα ψάξω ακόμα λίγο και αν δεν βγάλω άκρη θα επιστρέψω.
Tο θέμα μου είναι ότι δεν καίγομαι τόσο για το dac σαν dac......το input: USB2 B socket for computer playback (24-bit, β 192kHz) είναι αυτό που πραγματικά με ενδιαφέρει.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Τώρα που θα γυρίσει απ τη δουλειά θα της δείξω το ποστ σου να χαρεί...την ευχαριστώ απ το πρωί....πέρυσι το δώρο ήταν ένας σκούφος και πραγματικά δεν το περίμενα....θα ήταν έκπληξη αλλά με είδε που ετοιμαζόμουν για τον ifi και μου το είπε για να μην πάρω 2 φορές το ίδιο πράμα, πάλι καλά που με πρόλαβε!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
http://schiit.com/products
Βρηκα αυτο. Modi 2 στα 99usd Τι λέτε?
Κουστούμι γαμπριάτικο αγόρασε .....
Μάλλον το Ayazi πάει λίγο πάνω από τιμή τελικα... Δεν το ξέρω ακριβώς οπότε δεν λέω!
DomieMic65 με ψηνει πολυ το Ayazi, θα τους στειλω e-mail για τιμη!
Επίσης μήπως κάποιο dac/amp έχει επιλογή να κλίνει το κύκλωμα της ενίσχυσης και να κάνει passthrough το σήμα σε εξωτερικό ενισχυτή? Ρωτάω γιατί οι επιλογές amp/dac είναι απείρως περισσότερες. Επίσης σε περίπτωση διπλοενισχυσης χάνω σε ποιότητα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.