Πως να συνδεσω η/υ με samsung m86?

INDIAN

New member
20 March 2008
57
λοιπον πηρα ενα καλωδιο απο s-video,ηχο σε scart,συνδεσα με τηλεοραση
εχω καρτα με g force nvidia g6600 ,εκανα καποιες ρυθμισεις και καταφερα να βλεπω στη τηλεοραση το background του η/υ,αλλα οχι τα εικονιδια,μολις κανω κλωνο ειναι οκ βλεπω ταινια αλλα αρχιζει να αναβοσβηνει και η τηλεοραση αλλακαι ο η/υ

βοηθεια

καλησπερα,και εγω την τηλεοραση αυτη εχω αλλα δεν προσπαθησα μεσω σοθπερ βιντεο γιατι περασα κατευθειαν στο hdmi gia να καταφερω να δω full hd 1080p.ειναι πανευκολο και το κοστος ελαχιστο σε συγκριση με το αποτελεσμα..απιστευτο.αν εχεις παρει την full hd traba παρε ενα καλωδιο hdmi se hdmi h karta soy einai poly kalh και λυσε το προβλημα απαξ.καμια αλλη συνδεσμολογια δεν εχει νοημα,μονο highdef

Last edited:
καλησπερα,και εγω την τηλεοραση αυτη εχω αλλα δεν προσπαθησα μεσω σοθπερ βιντεο γιατι περασα κατευθειαν στο hdmi gia να καταφερω να δω full hd 1080p.ειναι πανευκολο και το κοστος ελαχιστο σε συγκριση με το αποτελεσμα..απιστευτο.αν εχεις παρει την full hd traba παρε ενα καλωδιο hdmi se hdmi h karta soy einai poly kalh και λυσε το προβλημα απαξ.καμια αλλη συνδεσμολογια δεν εχει νοημα,μονο highdef

και πως θα παρω εξοδο hdmi apo ton η/υ αφου εχει μονο s-video ,dvi?

DVI-->HDMI. Ή με καλώδιο ή με ανταπτοράκι. (Νομίζω καλύτερα το ανταπτοράκι)

λοιπον με πολλη προσπαθεια και ενα προγραμματακι καταφερα να παιξω αλλα μονο ασπρομαυρα και χωρις ηχο ,εκανα τις ρυθμισεις που ελεγε η καρτα σε τετοιες περιπτωσεις αλλα τίποτα

απο dvi se hdmi θα παιξει σιγουρα
???
η καρτα ειναι της gainward me g force 6600
helpp[pp