Πώς να του κάνω το μαύρο άσπρο?!?

protoporos

New member
17 June 2008
2
Έχω έναν Sanyo PLV-Z2000 σε μαύρο και πρέπει να γίνει άσπρος για να καρφωθεί στο ταβάνι (απαίτηση εκ των υστέρων, αφήστε :( )
Για πείτε καμιά λύση;

Μπορώ να βάλω κάποιο κάλυμμα άσπρο που να τον καλύπτει αφήνοντας τρύπα για τη λάμπα μόνο; Πού μπορώ να βρω κάτι τέτοιο? Κόστος?

Η εναλλακτική μιας βάσης που θα χώνεται μέσα στην ψευδοροφή του ταβανιού και θα ανεβοκατέβαινε με τηλεκοντρόλ είναι εφικτή? Πόσο λέτε να κόστιζε κάτι τέτοιο? Πανάκριβα?

Τέλος, εξαιρώντας την περίπτωση του λευκού Z2000, για πείτε κανέναν άλλο βιντεοπροβολέα που να έχει εξίσου καλά χαρακτηριστικά, επίσης φυσιολογική τιμή (max 2500€), και να είναι λευκός ή ασημί? Λάβετε υπόψιν ότι θα παίζει χωρίς κλειστά φώτα οπότε τα 1200lumens όπως του Ζ2000 είναι επίσης μια μίνιμουμ απαίτηση....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!!!:grinning-smiley-043
Βασίλης

Μήπως να τον κρεμάσεις με τέτοιον τρόπο ώστε να καλύψεις την περισσότερη μαυρίλα του???

πρόχειρο βλακεία σχέδιο ακολουθεί!

Last edited:
Υπάρχουν ειδικές μεμβράνες που τις κολλάς σχετικά εύκολα (εξαρτάται και το σχήμα του αντικειμένου βέβαια) και οι οποίες φυσικά έρχονται σε πολλά χρώματα.

Αν δεν κάνω λάθος, η όλη διαδικασία είναι ευκόλως αναστρέψιμη.

Δεν θα δυσκολευτείς να τις βρείς. Αν ναι πάντως, τσέκαρε με τον Τάκη Σωτηρόπουλο ο οποίος είχε πάρει για τον δικό του (αν και τελικώς το waf δεν δημιουργήσε conflict με το μαύρο χρώμα :p).

Χαίρομαι που υπάρχουν και γυναίκες...πιο ζόρικες απο την δική μου! Μπορεί να ξύνισε που θα έπαιρνα προβολέα και να άκουσα διάφορα του στυλ οτι "θα χρεωκοπήσουμε" κλπ κλπ, αλλά δεν ειπε τιποτε για το γεγονός ότι ειναι κατάμαυρος σε άνοιχτόχρωμο τοίχο! Επιπλέον και το μπράτσο στήριξης ...ειναι καράμαυρο! Εγω νομίζω ότι ...σπάει την ασπρίλα και δένει καλύτερα έτσι κάνοντας και κοντράστ, παρά να προσπαθούσα τάχα να τον κρύψω!
Απο εκει και πέρα και αν πρέπει οπωσδήποτε να...ασπρίσει, κι εγω βλέπω σαν πιο καλή λύση κάποιο άσπρο κουτι που θα τον στηρίζει