Πως να ξοδέψω 4,5k σε 2 TVs?

Ένα περιοδικό την χαρακτήρησε ώς τηλεόραση 3D με δυνατότητες 2D.Είναι αναμφίβολα η καλύτερη αυτήν την στιγμή.

Οποιος ειναι Αθηνα υπαρχει η συμβουλη του φιλου Ποντιου...

Πήγαινε από το pioneer centre και μίλα με τον Γιώργο Θεοδωσόπουλο. Δες τις panasonic και ειδικά την καινούρια 3D στα 2500 και την απλή στα 1800 και απλά πλήρωσε. Μην ασχοληθείς με καμμιά άλλη τηλεόραση για ταινίες.
Για lcd πάρε ότι σου λένε τα παιδιά.

ΥΓ. Οχι δεν τους ξερω τους ανθρωπους ουτε εχω παει ποτε αλλα ξερω οτι εχουν σωστο εκθεσιακο χωρο...

μην πετας λ7 σε 3Δ....
ειναι νωρις ακομα και δεν υπαρχει υλικο....
στο επομενο μουντιαλ και βλεπουμε...

με 1900 παρε την LG60PK950 και με αλλα 1000 το πολυ μια 46-50 για το γραφειο.

με τα ρεστα πηγαινε διακοπες ΜΟΝΟΣ στην Ουκρανια....:Banane0:

μην πετας λ7 σε 3Δ....

+1

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ένα βιντεάκι που δείχνει την LG 60PK950. Το τηλεχειριστήριο είναι με αισθητήρα κίνησης.

LG,σε 60 ίντσες...αυτό απλά δεν θα βλέπεται...θα σου δημιουργεί ζαλάδα.Για τόση μεγάλη διαγώνιο πρέπει να πάρεις Plasma ενοείται,και η καλύτερη στις Plasma μετά την Pioneer είναι η Panasonic.

Για 3,5 με 4,5 μέτρα δεν υπάρχει ακόμα αρκετά μεγάλη τηλεόραση...

Όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας, αυτή είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενική. Αμα δεν δεις τι σ' αρέσει εσένα συμβιβάζεσαι με τη γνώμη των άλλων.

Απάντηση: Re: Πως να ξοδέψω 4,5k σε 2 TVs?

μην πετας λ7 σε 3Δ....

Το 3d της Panasonic είναι υποδειγματικό αυτην την στιγμή,στο μόνο που υστερεί είναι στο ότι δεν έχει το 2D->3D της Samsung και της Sony.Στην δεύτερη απλά δεν βλέπεις διαφορά.(όχι ότι της Samsung είναι τόσο καλό πιά...)

H σιγουρια σου μου αρεσει...-bye-

Από την 37ρα που έχω τώρα.... :award:

Πάντως, ευχαριστώ και πάλι. Με πείσατε και ψάχνοντας γενικώς, αποφάσισα πως με την πανασόνικ την VT20 στις 50 ίντσες θα είμαι ΟΚ. Η δική μου θέση είναι στα 3,5 μέτρα. Έως τα 4,5 κάθονται άλλοι :Banane0:.

Για το μόνιτορ τώρα, φυσικά σε LCD, 46 ίντσες και μάλλον Samsung. Αλλά μπορείτε να μου πείτε τί παραπάνω έχει η 6500 από την 650 ή την 6000 για να δω αν με συμφέρει να δώσω τα παραπάνω χρήματα; Ξέρετε, κάποια στιγμή η τηλεόραση αυτή μπορεί να γίνει πρώτη στο εξοχικό αν χρειαστεί, οπότε αν τα επιπλέον χαρακτηριστικά τα αξίζουν τα λεφτά τους, να την πάρω.

ΥΓ. Δυστυχώς μόνος στην Ουκρανία δεν μπορώ να πάω γιατί θα μου φορτώσουν και τα 3 παιδιά μαζί, οπότε θα τα δώσω για TV.

Η 6500 το μόνο καλύτερο(όχι απαραίτητα) που έχει από την 650 είναι ο οπίσθιος φωτισμός led.Η 6000 είναι υποδεέστερη και των 3.

Re: Απάντηση: Πως να ξοδέψω 4,5k σε 2 TVs?

Η 6500 το μόνο καλύτερο(όχι απαραίτητα) που έχει από την 650 είναι ο οπίσθιος φωτισμός led.Η 6000 είναι υποδεέστερη και των 3.

Η γωνία θέασης, ξέρετε αν είναι σε κάποια από τις 2 καλύτερη; Την 6000 λοιπόν την ξεχνάμε.

Οι lcd-led lcd έχουν την ίδια γωνία θέασης,η διαφορά είναι στις Plasma που απλά είναι απεριόριστη.