Πως ονομάζεται?

Γιώργος ΚΟΨ

Supreme Member
20 June 2006
3,101
GLYFADA
Με αφορμή ένα θέμα στο δικάναλο για δήθεν "Βόρεια Κύπρο" κλπ.......

Γνωρίζετε πως ονομάζουν τη κατεχόμενη Κύπρο, οι χώρες που την έχουν αναγνωρίσει με την Τουρκία?

Αν δεν κανω λαθος ,<Δημοκρατια της Βορειας Κυπρου> Και ναι υπαρχουν κρατη που την εχουν αναγνωρισει,πλην φυσικα της Τουρκιας
Το οτι δεν ειναι μελος του ΟΗΕ ,αυτο ειναι διαφορετικο.Οταν εχεις συναλλαγες με ενα κρατος το αναγνωριζεις,πολυ δε περισσοτερο οταν στελνεις διπλωματες και τουριστες

"Το 1983 η Τουρκία, αναγνώρισε την "Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου". Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών με τα ψηφίσματα (αποφάσεις) του 541/1983 και 550/1984 καταδίκασε ευθέως την ανακήρυξη της "ΤΔΒΚ" και κάθε αποσχιστική δραστηριότητα και κάλεσε όλα τα κράτη-μέλη του ΟΗΕ να μην την αναγνωρίσουν."

"Το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου βρίσκεται εξ αρχής σε διεθνή απομόνωση. Τα αεροδρόμιά του δεν αναγνωρίζονται από την ΙΑΤΑ και καμιά αεροπορική εταιρεία πλην των τουρκικών δεν εκτελεί δρομολόγια προς και από τη βόρεια Κύπρο. Η ιθαγένεια και τα ταξιδιωτικά έγγραφα δεν αναγνωρίζονται από άλλα κράτη, με αποτέλεσμα οι κάτοικοί της που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό να χρειάζονται ταξιδιωτικά έγγραφα της Τουρκίας."

πηγή. http://www.omogeneia-konstantinoupoli.com/turkey-eu/kibris.html

Προσωπικά δεν γνωρίζω κράτος που να έχει αναγνωρίσει το ψευδοκράτος.

Ε δε πάμε πουθενά έτσι... είναι δυνατόν βρε Πέτρο???

...αναγνώριση κατεχόμενων εδαφών από τρίτο κράτος... μάλιστα... τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου...

αν γνωρίζει κάποιος επίσημα ας μας πει, γιατί αυτό πάει πολύ...

Επίσημα δεν έχει αναγνωριστεί απο κανένα άλλο κράτος,πέρα απο την Τουρκία.

Οι ίδιοι ισχυρίζονται διάφορα, http://www.bulgarmak.org/cyprus_attila.htm αλλά η αλήθεια είναι αυτή.

Καλά αυτοί δεν παίζονται... :flipout:

Μέχρι και τις ΗΠΑ αναφέρουν... γιατί δεν πετάνε τα αεροπλάνα τους τότε? και με τι διαβατήριο πάνε στις ΗΠΑ και στο Μπαγκλαντές?

Δεν νομίζω βρε παιδιά να έχει γίνει τέτοιο πράγμα... μπορεί να είμαι ανενημέρωτος, δεν ξέρω... :slapface:

Αν προσέξετε γράφουν ότι πρόκειται για δικές τους...διπλωματικές αποστολές.Ετσι τις ονομάζουν οι ίδιοι.Πιάνουν γραφεία και λένε τα δικά τους.Δεν έχει σημασία,που οι άλλοι το αγνοούν:flipout:

Εννοείται ότι πρεσβεία τους υπάρχει μόνο στην Τουρκία.

Η μόνη επίσημη αναγνώριση έγινε από το Αζερμπαιτζάν το 2004 λίγο πριν το δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν. Μέχρι το τέλος του ίδιου έτους είχαν αποσύρει την αναγνώριση.

Το Μπαγκλαντές όχι.

Ναί,απο ότι είδα Τουρκία και Πακιστάν...Κανέις άλλος.

Κατά τ' άλλα παίζει να έχουμε κι 1 εκατ πακιστανούς εδώ...Αυτούς τους έχουμε και ζούνε εδώ.Κυβέρνηση δεν είχαμε,ούτε έχουμε να τρίξει τα δόντια στη πακιστανική κυβέρνηση...

Mε 1 εκ. Πακις εδώ, μάλλον η πακ.κυβέρνηση θα μας τρίξει τα δόντια...

Έχω κουραστεί να βλέπω βαρύγδουπες καναπεδάτες δηλώσεις από ορισμένα μέλη, σε ότι έχει να κάνει με δήθεν εθνικά θέματα, μια για την FYROM, μια για την Κύπρο, μια να κάνουμε εμπάργκο στην Logitech, μια να δυσφημήσουμε την ATC, μια να κάνουμε ψήφισμα σε βάρος της Apple επειδή λχ έγραψε ότι ο Μεγαλέξανδρος τον υφάρπαζε.
Νταξ, ελεύθερο φόρουμ είμαστε, όλες οι απόψεις χωράνε αλλά αν κάποιος νομίζει ότι γίνεται ένας νέος Κολοκοτρώνης μέσω του πληκτρολογίου, όπως και να το δεις, στην αρχή προκαλεί γέλιο και μετά βαρεμάρα.
Χαίρομαι πάντως που ο ΚΟΨ άνοιξε το θέμα εδώ και όχι στην κατηγορία που αφορά τον δικάναλο ήχο.

Έχω κουραστεί να βλέπω βαρύγδουπες καναπεδάτες δηλώσεις από ορισμένα μέλη, σε ότι έχει να κάνει με δήθεν εθνικά θέματα, μια για την FYROM, μια για την Κύπρο, μια να κάνουμε εμπάργκο στην Logitech, μια να δυσφημήσουμε την ATC, μια να κάνουμε ψήφισμα σε βάρος της Apple επειδή λχ έγραψε ότι ο Μεγαλέξανδρος τον υφάρπαζε.
Νταξ, ελεύθερο φόρουμ είμαστε, όλες οι απόψεις χωράνε αλλά αν κάποιος νομίζει ότι γίνεται ένας νέος Κολοκοτρώνης μέσω του πληκτρολογίου, όπως και να το δεις, στην αρχή προκαλεί γέλιο και μετά βαρεμάρα.
Χαίρομαι πάντως που ο ΚΟΨ άνοιξε το θέμα εδώ και όχι στην κατηγορία που αφορά τον δικάναλο ήχο.

Σε κουράζει να διαβάζεις τις βαρύγδουπες καναπεδάτες δηλώσεις, αλλά, δεν σε κουράζει να εκφράζεις τη διαφωνία σου σε κάθε νήμα.....κουτουλάνε αυτά τα δύο Μήτσε. Αν θεωρείς ότι βλέπεις Κολοκοτρώνηδες και Μεγαλέξανδρους εδώ μέσα δεν μπορώ να κάνω κάτι. Και μένα με κουράζουν αφάνταστα οι ειρωνικοί αφορισμοί που δεν συμβάλλουν το παραμικρό στην κουβέντα, αλλά έχεις κάθε δικαίωμα να τους εκφράζεις σ' ένα ανοιχτό φόρουμ, τόσο όσο και οι ''Κολοκοτρώνηδες'' που σου απαντάνε............

Καλό είναι πάντως που προκαλείται το γέλιο. Ως γνωστόν το γέλιο μακραίνει τη ζωή. Για τη βαρεμάρα δεν ξέρω τι να σου πω.....

Φυσικά εκφράζω την γνώμη μου. Και ότι με κουράζει θα το λέω, και ότι μου προκαλεί γέλιο, έστω κι αν κουράζω κάποιους.
Αν σ ενοχλεί, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Φυσικά εκφράζω την γνώμη μου. Και ότι με κουράζει θα το λέω, και ότι μου προκαλεί γέλιο, έστω κι αν κουράζω κάποιους.
Αν σ ενοχλεί, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Δεν κουράζομαι και δεν ενοχλούμαι παραπάνω απ' όσο εσύ στο ποστ 17.