Πως Παιρνω τηλ. στην Γερμανια?

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Παιδια εχω καει τρελα με ενα τραγουδι smooth jazz που ειχε βαλει το deluxe music στην εκπομπη του night flight εχθες το βραδυ και θελω να παρω τηλ. στο σταθμο μπας και με βοηθηση καποιος με τον τιτλο του!
Πως Παιρνω Γερμανια για δωστε λιγο βοηθεια!

http://deluxetelevision.com/impressum.html
Telefon: +49 (0) 89 / 24 20 39 0

Το σίγουρο είναι ότι θα το ξαναπαίξει, το εμφανίζει πάντα στην info μπάρα και στο epg, αλλά σίγουρα και στο playlist εδώ αριστερά η κόκκινη μπάρα...

Σοτο thanks!Αν και ακαρπη η προσπαθεια δοκιμασα με τον ιδιο συνδιασμο και εγω πριν αλλα τζιφος απλα περιμενεις για λιγο και μετα τιποτα του του του....
Παιζουν ωραρια γιατι μεγαλο καναλι φενετε μια τηλεφονητρια να μην εχουν κατι ξερω γω!
Αν καποιος αλλος ξερει κατι ας το πει και παλι thanks soto!-bye-

Έκανα μια δοκιμή και στο 0049892420390 (χωρίς το ενδιάμεσο 0) αλλά πάλι τουτ τουτ. Το έκλεισαν το μαγαζί φαίνεται...

Παιδια και σημερα τα ιδια αυτην τη στιγμη μειλαω με forthnet και ρωταω τι παιζει θα σας πω!

Μπα παιδια και αυτοι τα ιδια μου λενε οτι κατι αλλο παιζει αυτοι λεει δεν βλεπουν τιποτα στην γραμμη μου ουτε τιποτα!Μα τετοιος σταθμος και παιζουν τετοια??Για να δουμε θα δοκιμασω και αλλα τηλ. του site και θα σας πω!-bye-

Παιδια δοκιμασα και κατι αλλα τηλ. που ειχε μεσα το site που λογικα αυτα ειναι οι αναμεταδοτες!Ουτε εκει το σεικονη κανεις αν και χτυπαει και μαλιστα σε ενα κιολας ακουστηκε και ενας τηλεφονητης που σφηρηξε και στο αφτι μου μεσα και του το εκλισα στα μουτρα τεσπα ακρη δεν βγενη αν μπορει καποιος ας με βοηθηση καπως με κατι!-bye-

Παιδια τα καταφερα εποικινονοισα μαζι τους σημερα το Πρωι...
Πραγματικα ελεος Κυριακη Πρωι εκει περα και τελικα το βρηκα το τραγουδι μου ειπαν οτι ολα ειναι απο δικια τους συλλογη που την ελεγαν late lounge απο εκεινη την εκπομπη στο deluxe!
Δειτε και το album οι μουσικοφιλοι νομιζω οτι αξιζει σαν album πραγματικα!
http://www.deluxe-services.de/product_info.php?products_id=127
Tο τραγουδι που εψαχνα ηταν το 05.Pure Juliete μεσα εδω στο site εχει και ενα μικρο slideshow αν θελετε ακουστε ειτε ετσι ειτε αλλιως επρεπε να σας το πω για να τελιωση εσια το thread!:flipout::flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043-bye-