πως παιζω .mkv ταινια!

tileorasakias

New member
27 August 2011
66
Mykonos
Σημερα ολη μερα παιζω με την νεα μου τηλεοραση SAMSUNG 46D6530, εντομεταξυ εχει ενσωματωμενο ασυρματο και με ενα κοι δικτυο που εφτιαξα απο τον υπολογιστη πολυ ευκολο πεταω μια φωτο η βιντεο που θελω να δω στο κομπιουτερ και ανοιγω την τηλεοραση και το βλεπω χωρις να πηγαινω ερχομαι με το usb stick πολυυυυ χρησιμοοοο, αλλα εχω κατεβασει μια blu ray ταινια και ειναι mkv και δεν την αναγνωριζει η τηλεοραση τι κανω??????

Ευχαριστω!

Σημερα ολη μερα παιζω με την νεα μου τηλεοραση SAMSUNG 46D6530, εντομεταξυ εχει ενσωματωμενο ασυρματο και με ενα κοι δικτυο που εφτιαξα απο τον υπολογιστη πολυ ευκολο πεταω μια φωτο η βιντεο που θελω να δω στο κομπιουτερ και ανοιγω την τηλεοραση και το βλεπω χωρις να πηγαινω ερχομαι με το usb stick πολυυυυ χρησιμοοοο, αλλα εχω κατεβασει μια blu ray ταινια και ειναι mkv και δεν την αναγνωριζει η τηλεοραση τι κανω??????

Ευχαριστω!

Επισης τωρα παω να παιξω ενα .wmv αργει λιγο να ανοιξει...παιζει και κοβεται ο ηχος...τι γινεται με τα αρχεια ολα αυτα πως φτιαχνετε??? please help!

Tα mkv αρχεια μπορεις να τα παίξεις μεσω του υπολογιστη σου, με το classic media player & τον kmplayer αλλα και τον vlc.
Aλλα πρεπει να φροντισεις και το θεμα του ηχου,με καποιο τροπο να τον στελνεις στην tv,πχ μεσω optical.

κατι παιζει με το ασυρματο δικτυο και τον κοινο φακελο που εχω δημιουργησει μεταξυ του υπολογιστη και της τηλεορασης, οταν πηρα τον εξωτερικο σκληρο και τον εβαλα στην τηλεοραση παιζει τα παντα χωρις προβλημα δεν ξερω...θα το ψαξω... :(

μου φενεται θα του βαλω ενα ethernet να τελειωνουμε και να μην εχω και απωλειες

Στην αναπαραγωγή μέσω δικτύου κολλάνε αρκετά αρχεία ταινιών, ειδικά mkv υψηλής ανάλυσης.
Δεν είναι κάτι παράξενο.
Όπως επίσης δεν είναι να σου βγάζει σφάλμα κωδικοποίησης σε κάποιο αρχείο, ή πως δεν υποστηρίζεται.
Πέρνα το αρχείο μία από το mkvmerge στο PC σου, ίσως διορθωθεί.