Να δοθούν όλες οι πληροφορίες εγγράφως, γιατί να μην δοθούν? Οποιος τεχνικός (ή γενικότερα το τεχνικό τμήμα) οποιασδήποτε εταιρίας κάνει καλά την δουλειά του δεν έχει κανέναν λόγο να κολώσει να δώσει τα στοιχεία. Απλά δεν τα δίνει κανένας γιατι είναι σχεδόν όλοι για τον π... και το ξέρουν. Δεν κατάλαβα δηλαδή, όταν κάνω ευθυγράμμιση στο αυτοκίνητο γιατί μου δίνουν τις μετρήσεις "πριν & μετά" ? Κι εκει θα μπορουσε καλλιστα να δοθεί μια απαντηση "εγιναν οι απαραιτητες ρυθμίσεις και το αυτοκίνητό σας είναι πλεον εντός προδιαγραφών".
Χρησιμο το post του Ρενου (ο οποίος παρεπιπτόντως ειναι πολύ εξυπηρετικός και στον χωρο εργασίας του), ιδίως η περιγραφή της εξωτερικής κατάστασης νομίζω είναι must.
Εγω πχ είχα ανάλογο πρόβλημα με το ψυγείο (Pitsos). Θόρυβος του κερατά απο το μοτέρ και τα ανεμιστηράκια (το ενα που δουλευε δηλαδή γιατι το αλλο ήταν κολλημένο). Μετρούσα με το ντεσιμπελόμετρο αν θυμαμαι καλά γυρω στα 63dB ενώ οι προδιαγραφές έγραφαν 45. Ακόμα και το κέρδος απο τον τοιχο και το πάτωμα να προσθέσεις, 63 δεν βγαινει με τίποτα. Για να καταλάβετε όντας στο μπάνιο και έχοντας το πλυντήριο (Ariston aqualtis, αθόρυβο όντως) σε λειτουργία, αντι για το πλυντήριο άκουγα πιο πολυ το ψυγείο! "Φυσιολογικός ειναι ο θόρυβος, όλα έτσι κανουν, εγώ τα ακούω κάθε μέρα, ξέρω τι σου λεω, την δουλειά μου θα μου μαθεις? " ήταν η απάντηση του τεχνικου.. Λες κι εμεις γεννηθηκαμε χθες και πρώτη φορά ακούμε ψυγείο να δουλεύει. Η ξεχειλιζόμενη μαγκιά του μάστορα και η by default θεώρηση ότι ο πελάτης είναι κορόιδο, άσχετος και με μηδενική αντίληψη έχει εξαπλωθεί σε πολλές κατηγορίες προιόντων και υπηρεσιών. Χρειαστηκε δυστυχως ταλαιπωρία μηνών για να αντικατασταθεί η συσκευή (μου την είχαν παραδώσει και χτυπημένη) και με ταλαιπώρησε και η καινουργια (και αυτη εκανε θορυβο και ειχε επισης κολλημένο ανεμιστηράκι). Τελικα τον θορυβο (λιγότερο μεν αλλα ακόμα σχετικα ενοχλητικό) τον παντρευτηκα. Greek customer support my arse.
Ειτε προκειται για TV είτε για οποιαδήποτε συσκευή, καλά ειναι να μην μπλεκεις με τα service. Τωρα σου κάτσει η στραβή και εισαι αναγκασμένος να το κάνεις, καλό ειναι να παιρνεις τα μέτρα σου όσο καλά μπορείς.