Πως παραγγελνω αυτες τις πλακετες???

αα δε ξερω..αυτες που χει πανω στο κουτι του ο Μανωλης fischer ειναι?.. νομιζω ειναι κατι αλλο..δε θυμαμαι καλα.. αλλα μου χε πει κατι για κραμα μαγνησιου..
εγω για τον δικο μου πηρα δυο fischer 200x200x85 απο mar,(140ε) και νομιζω θα κανω μια χαρα την δουλεια μου..ισως οχι στα ορια, αλλα στο 99% θα ναι οκ.. θα μπει και με θερμικο διακοπτη και ανεμιστηρακι πανω τους να αναβει μετα τους 65 βαθμους, οποτε νομιζω θα μαι κομπλε..

πολυ πρωιμο βεβαια αλλα καπως ετσι θα ναι..

SIFISPROJECTnew.jpg

Oλοκληρο απο αλουμινιο ανωδιομενο, ο πατος πλακα 10mm, ολα δεμενα μαζι, να ενεργεί σα ενιαία ψυκτρα.. πιστευω θα ναι οκ.

Απάντηση: Re: Πως παραγγελνω αυτες τις πλακετες???

Μόνη ένσταση για τον 101 (απλά κοιτώντας το σχηματικό-δεν τον έχω φτιάξει) είναι πως λείπει "θερμική" ανάδραση.
Δεν ξέρω κατά πόσο το ρεύμα ηρεμίας του παραμένει σταθερό.
Ας μας πεί ο Κος Πετρόπουλος που τον έχει φτιάξει (και είμαι σίγουρος πως τον έχει ξεψαχνίσει στις μετρήσεις)!
Γιάννη νομίζω ότι επειδή ο p101 έχει τα 2SK1058 και 2J162 που αρνητικού θερμοκρασιακού συντελεστή δεν χρειάζεται "θερμική" ανάδραση.Πάντως εγώ που το έφτιαξα δεν έχει κανένα θέμα με το ρεύμα ηρεμίας και είναι πολύ σταθερός.

Re: Απάντηση: Re: Πως παραγγελνω αυτες τις πλακετες???

Γιάννη νομίζω ότι επειδή ο p101 έχει τα 2SK1058 και 2J162 που αρνητικού θερμοκρασιακού συντελεστή δεν χρειάζεται "θερμική" ανάδραση.Πάντως εγώ που το έφτιαξα δεν έχει κανένα θέμα με το ρεύμα ηρεμίας και είναι πολύ σταθερός.
Αν είναι έτσι τότε όλα ΟΚ.
Βέβαια, και σε άλλα σχέδια πάλι με mosfet αρνητικού συντελεστή, υπάρχει "θερμική" ανάδραση.
Αν στο συγκεκριμένο σύνολο όλα πάνε ΟΚ τότε όλα καλά.
Δεν σας κρύβω πως εξαρχής, το κομμάτι μετά τον διαφορικό μου φάνηκε λίγο "απλοϊκό".
Εχει πολύ καλό input stage, και αν το υπόλοιπο μέρος είναι προσεγμένο ο ήχος λογικά θα είναι αρκετά ζωντανός.

Last edited:
γενικα τα απλα πραγματα εχουν την ταση να δουλευουν ηχητικα πιο ωραια .....Τον ΜΤΖ δεν τον εχω ακουσει .... παντως χωρις καν να ξερω τι ειναι τα 2500 μαλλον αστρονομικη τιμη μου δειχνει ...Σαφως Μπορει να κανω και λαθος ....Η συγκριση που αναφερει ο φιλος μας με τον USHER ειναι λογικη .... οτι εχω ακουσει απο αυτη την εταιρια το βρηκα θλιβερο ....και κινεζικο ....

Συντροφε Σαρακηνε μεγιστε κατασκευαστη τι κανεις ???? τι λεει η ομορφη Ξανθη ?? ( με τα ωραια γλυκα ?)

τελικα με τοσους ενισχυτες που εχεις κανει και καποιους αλλους που εχεις στα σκαρια οταν εισαι ετοιμος νομιζω οτι πρεπει να ανεβασεις ενα συγκριτικο οχι τοσο σε οτι αφορα τα γκαζια αλλα κυριως τα ηχητικα καλουδια ...δεν ηξερα οτι ειχες φιαξει τον ampslab .... Ο Μιχαλακης που εχει την εταιρια ειναι εξαιρετο παλληκαρι τα λεμε που και που στο ξενο φορουμ ( παιζοταν να ερθει για διακοπες χα χα χα )

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Όχι βρε Σάκη δεν τον έχω φτιάξει του ampslab ακόμη,αυτός είναι ο μικρός που είπα στον Γιάννη. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/32630-Επιτέλους-μπήκε-σε-κουτί?highlight= .Προσπαθώ να ψήσω το ν φίλο μου τον Αντώνη Ζαμπογιάννη στην Κομοτηνή να κάνουμε συγκριτικά που έχει καλά στημένο το σύστημά του και μάλιστα με λάμπες.