Τάσο, ανάλογα με το version του Android, η Google έχει αρχίσει και μπλοκάρει τα apk εκτός play store. Το ξέρω πολύ καλά, καθώς είμαι Γαλλία και κατέβαζα τις Γαλλικές εφαρμογές από το Aptoide. Τελικά, αναγκάστηκα να αλλάξω CSC και τώρα έχω το ίδιο θέμα με τις Ελληνικές.1) Βρισκεις το app που θες στο internet . Πανευκολο. Τα πάντα υπάρχουν. Αν κατεβάσεις το app Aptoide , βρίσκεις όλα τα app εκεί μέσα.
2) κατεβάζεις το apk και το εγκαθιστας . Προφανώς έχεις ρυθμίσει να γίνεται εγκατάσταση από άγνωστες πηγές.
Έτσι έχω κάνει με ένα αμερικάνικο app που δεν το εμφανίζει στο δικό μας play store.
Και μάλιστα όταν θέλω να κάνω αναβάθμιση ψάχνω το app με τον browser, το βρίσκω και επιλέγω να το ανοίξει με το play store μετά μου το κάνει αναβάθμιση από το play store γιατί βλέπει ότι υπάρχει εγκαταστημένο.
Πρόσεξε: μιλάω ότι το ψάχνω με τον browser. Αν το ψάξω με το play store συνεχιζει να μην το βρίσκει (κι ας το έχω εγκαταστημένο).
Δεν πειράζεις κανένα georestriction.
Για ποιό media player μιλάς;
Δες κι εδώ με sideload που σου λέει και ο Geoav75
![]()
Πως κάνεις sideload οποιαδήποτε εφαρμογή στο Android TV Box (δουλεύει και σε cosmote tvbox) - Techmaniacs
Πως κάνεις sideload οποιαδήποτε εφαρμογή στο Android TV Box (δουλεύει και σε cosmote tvbox)techmaniacs.gr
Για να μην ψάχνω τα προηγούμενα ποστ, ποιο player έχεις φίλε μου?Καλησπέρα και πάλι. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Με sideload περνάω μέχρι τώρα τα apps από stores άλλων χωρών. Έχω το τελευταίο shield, το google streamer και το chromecast 4K (sabrina).
Ψάχνομαι με το georestriction γιατί μου τη σπάει η διαδικασία του sideloading.
Μόλις έχω χρόνο θα δοκιμάσω με διαφορετικό λογαριασμό όπως πρότεινε πιο πάνω ο φίλος @qwerty1gr .
@pontios Τι είναι το csc και πώς το αλλάζεις?
CSC=Country Specific Code. Κωδικός περιοχής για τη συσκευή σου, με βάση την οποία λαμβάνεις τις ενημερώσεις σου και καθορίζει αν θα έχεις ή όχι κάποιες υπηρεσίες ανάλογα τη περιοχή για την οποία προορίζεται η συσκευή.@pontios Τι είναι το csc και πώς το αλλάζεις?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.