Πώς σας φαίνεται αυτή η προσφορά; Θέλω γνώμες

kostis

AVClub Enthusiast
26 January 2007
899
Κόρινθος
Θέλω ένα σταθερό pc για όλα. Θα έχω εφαρμογές γραφείου και ταυτόχρονα τη μουσική μου. Θα μπει στο ίδιο ρακ με το στερεοφωνικό, οριζόντια, (πεσμένο δηλαδή), διότι στερεοφωνικό και pc είναι στο ίδιο μέρος του δωματίου (δίπλα στο γραφείο).
Σας φαίνεται ακριβό; Μου αρέσει που λέει ότι είναι αθόρυβο.

νομίζω ότι είναι ακριβό για μόνο πύργο

Ναι δε θα διαφωνήσω, αλλά πάντα πίστευα ότι τα μηχανήματα που είναι επώνυμα έχουν α) πιο ποιοτική κατασκευή β) μία σύνθεση εξαρτημάτων που συνεργάζεται καλά, αλλά και γ) καλύτερη εγγύηση.

δεν θα συμφωνήσω , το φτιαχτο μόνο σου, σου δίνη καλύτερες επιλογές και γνώσεις να το κάνεις καλύτερο ποιοτικός, εκτός αν μιλάμε για

http://www.alienware.com/

και επειδή είναι HP δεν σημαίνει ότι και το μέσα του μπορεί να είναι κάτι αντίστοιχο , είχα παλιά ένα και αντιμετώπιζα αρκετές ασυμβατότητές με περιφερειακά

Απάντηση: Re: Πώς σας φαίνεται αυτή η προσφορά; Θέλω γνώμες

πάντως μην βιαστής κοίτα και λίγο κομμάτι κομμάτι να δεις

Η αλήθεια είναι από κομμάτι-κομμάτι δεν έχω ιδέα και φοβάμαι μήπως κάνω καμιά βλακεία και τελικά μου κοστίσει περισσότερο και σε κόπο και σε χρήμα

από ότι βλέπω στις φωτό, έχει και πληκτρολόγιο / ποντίκι μαζί.

Πάντως ούτε εμένα μου πολυαρέσει αυτό που έβαλες, και γενικότερα τα έτοιμα...
Αν δεν θες να κάνεις εσύ την συναρμολόγηση, μπορείς να επιλέξεις τι κομμάτια θες, και να στην κάνει το μαγαζί.

Εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε με προτάσεις για το τι να επιλέξεις, αρκεί να πεις πιο συγκεκριμένα τι θες να κάνεις με αυτό το μηχάνημα, καθώς και με τι θα συνδεθεί.

Νομίζω πως η AMD είναι μονόδρομος σε low-budget συστήματα... καλύτερες επιδόσεις σε χαμηλότερη τιμή. Ένας x4 955 για παράδειγμα, ή ένας Liano ακόμα καλύτερα....