Πως σας φαινεται αυτο το λαπτοπ?(gaming)

επειδη την πατησα και εγω να ξερεις πως με i3 δεν πας πουθενα.ξεμενεις απο επεξεργαστικη δυναμη.η καρτα γραφικων τραβαει αρκετα αλλα δεν προλαβαινει ο επεξεργαστης με αποτελεσμα να τρωει τρελα κολληματα.αν θες για παιχνιδια μονοδρομος ο i5

Re: Απάντηση: Πως σας φαινεται αυτο το λαπτοπ?(gaming)

αα δεν το ξερα αυτο φιλε μου ευχαριστω πολυ..κοιταγα πιο πολυ για καλη καρτα γραφικων γιατι αυτη μετραει πιο πολυ στα παιχνιδια λενε..οταν λες τρελα κολληματα εννοεις crash μπλε ο8ονες και ετσι η απλα υπαρχει πτωση στα fps?αα και επισης ειδα καποια ριβιουζ και ψαχτηκα λιγακι και λενε οτι ο i3-3120m(αυτος που εχει το λαπτοπ) δεν απεχει και παρα πολυ απο αλλους i5 οπως ο i5-3210m...Και επισης σε αυτην την τιμη (550) κατι καλυτερο για gaming οχι για hardcore για casual βρε παιδι μου σε low settings ,δεν πειραζει, με 17αρα ο8ονη(βλεπω και ταινεις) που να βρεις? Ευχαριστω :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως σας φαινεται αυτο το λαπτοπ?(gaming)

αα δεν το ξερα αυτο φιλε μου ευχαριστω πολυ..κοιταγα πιο πολυ για καλη καρτα γραφικων γιατι αυτη μετραει πιο πολυ στα παιχνιδια λενε..οταν λες τρελα κολληματα εννοεις crash μπλε ο8ονες και ετσι η απλα υπαρχει πτωση στα fps?αα και επισης ειδα καποια ριβιουζ και ψαχτηκα λιγακι και λενε οτι ο i3-3120m(αυτος που εχει το λαπτοπ) δεν απεχει και παρα πολυ απο αλλους i5 οπως ο i5-3210m...Και επισης σε αυτην την τιμη (550) κατι καλυτερο για gaming οχι για hardcore για casual βρε παιδι μου σε low settings ,δεν πειραζει, με 17αρα ο8ονη(βλεπω και ταινεις) που να βρεις? Ευχαριστω :)
πρωτο ρολο σιγουρα τον εχουν οι καρτες γραφικων.ομως τι γινεται....οταν εχουν δυναμη πολυ οι καρτες στελνουν και μεγαλο ογκο στον επεξεργαστη για την αναλυση με αποτελεσμα αφου ειναι μικρος ο επεξεργαστης να ειναι στο 100% και να μην προλαβαινει να αναλυσει τον ογκο αυτο και για αυτο εχεις τεραστια πτωση στα frames....
τωρα η τιμη του ειναι πολυ καλη.παντως κοιταζε και στο e-shop stockhouse βαζουν συνεχεια προσφορες και συμφερει....

πωω φιλε σταυρο δεν το ηξερα αυτο που ειπες για την σχεση gpu κε cpu οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο τουλαχιστον...οσο για τα λινκ χιλια ευχαριστω ειναι και τα δυο πολυ καλα και οικονομικα αλλα αυτα τα μεταχειρισμενα κατα ποσο να τα εμπιστευτω δεν ξερω...ειδικα αυτο http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.904391&oem=CB19573089CB02110608 ειναι πολυ καλο και μονο 20 ευρω πιο ακριβο απο αυτο που εβλεπα εγω..http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904433..Oυσιαστικα το ερωτημα τωρα ειναι μεταχειρισμενο με i5-3210M η καινουργιο με i3-3120M?αν και η πρωτη επιλογη φαινεται πολυ καλυτερη ο i5 παταει κατω τον i3 πιστευω..οποτε ουσιαστικα το 8εμα ειναι αν το stock house και τα μεταχειρισμενα μπορω να τα εμπιστευτω...εσεις τι λετε?

Από εκει πήρα και εγω το δικο μου.χωρις μπαταρία και απο 700 το πήρα 300.
Μην τα φοβάσαι.παρε τηλεφωνο για οποίο σε ενδιαφέρει για περισσότερες πληροφορίες.
Εχει πάρει όλη η οικογένεια σε μένα χωρίς κανενα προβλημα

οκ φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου αυτο θα κανω :)8α σε στειλω πμ για την προοδο με το λαπτοπακι:) ξανα ευχαριστω πολυ και σενα αλλα και το αλλο το παιδι που απαντησε πιο πανω...συνεχιστε να βοηθατε τους ανιδεους σαν και εμενα :Ρ

εγώ δεν μπορώ να δεχτώ εγγυήσεις (όταν αγοράζεις από κατάστημα) των 7 μηνών...

Re: Απάντηση: Πως σας φαινεται αυτο το λαπτοπ?(gaming)

εγώ δεν μπορώ να δεχτώ εγγυήσεις (όταν αγοράζεις από κατάστημα) των 7 μηνών...

ναι ενταξει σε αυτο δικιο εχεις αλλα με αυτα τα λεφτα και αυτες τις απαιτησεις δεν εχω αλλη επιλογη :) μη το ματιασεις ακομα δεν το πηρα :Ρ