Πως σας φαινεται?

Αυτα είναι πταίσματα. Να σας πω τοτε και το εξης: Στριβοντας το τιμόνι και έχοντας πατημένο ελαφρά το φρένο ενιωθα εναν ελαφρυ κραδασμο στο μπροστινό σύστημα. Καινουργιο αμάξι στην εγγύηση, και επειδή δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα, τα παιρνω οπως είναι φυσικό στο κρανίο και απευθύνομαι στον dealer. Εκανα ούτε θυμαμαι κι εγω ποσες επισκεψεις, σχεδον 2 φορες τον μηνα για 5 μηνες περίπου για να μου λύσουν το πρόβλημα. Τις πρωτες επισκεψεις εφαγα το δουλεμα της αρκουδας ( = καναμε ενα σφιξιμο και ειναι οκ, σας αλλαξαμε το πανω αριστερο ψαλιδι, καναμε το ενα, καναμε το αλλο κλπ κλπ) και αποτελεσμα μηδεν. Καθε φορα που εφευγα απο εκει το προβλημα συνεχιζόταν. Τις περισσοτερες φορες δεν ειχαν κοιταξει απολυτως τίποτα, και αφου αρχισα να ενοχλώ διευθυντες αλλαξαν κρεμαγιέρα, ζανφορ, ιμιμπαρο ζανφορ, και ουτε θυμαμαι κι εγω τι αλλο. Αποτέλεσμα μηδεν, νιέντε, νάδα. Τελικα μια φορά ασχολήθηκε ο κολλητός και το φτιαξε μέσα σε 15 λεπτά. Αλλάζοντας τακάκια !!! (ειχαν ενα μποσικο εκ κατασκευης και αλλαζαν θεση) Δηλαδή έλεος !! Εγω ακόμα βρίζω και ο κολλητός μου ακόμα γελάει. Ενα ασήμαντο πρόβλημα, που δεν ήταν καν πρόβλημα, μου το έβγαλαν ξυνό απ τη μυτη.

Πσσσττττ....παιδια!!!!!!

Ας παρουμε πρωτα αυτοκινητο και βλεπουμε μετα και για το service!!! :grinning-smiley-043

εχεις απολυτο δίκιο, σου το σκίσαμε το thread, και πρώτος εγω, συγνώμη.

Λοιπόν τα κριτήρια ποιά ειναι τελικά? Οι ανάγκες σου? Εχεις καταλήξει ακριβώς στο τι ψάχνεις ή είσαι ανοιχτός σε διάφορες προτάσεις?

Ψαχνουμε δηλαδή για 4x4 diesel ?

SUZUKI Grand Vitara 1.9 DDiS JLX - 129hp - 30390
ΤΟΥΟΤΑ RAV4 2.2 Diesel Comfort - 136hp - 33840
NISSAN X-Trail 2.0 Diesel - 150hp - 32950
NISSAN X-Trail 2.0 Diesel - 173hp - 37550
NISSAN PathFinder 2.5 D - 174hp - 37180
MITSUBISHI Outlander 2.0 Diesel - 140hp - 37990
HYUNDAI Santa Fe 2.2 Diesel - 155hp - 36000