Πως θα αναβαθμισω denon 4308;

hdmaniac

New member
8 January 2007
39
Μεσω wifi συνδεω κανονικα το μηχανημα και μπορω να ακουω internet radio αλλα οταν παω να το αναβαθμιδω μου λεει login failed.Πηγα στην denon usa για login αλλα εκει εχουν τον 4308ci.Tι δεν κανω σωστα.Επισης διαβασα οτι μπορεις μεσω explorer να δεις ολες τις λειτουργιες του ενισχυτη.Πως γινεται αυτο;

Φίλε μου, αν και τον έχω μόλις 30 ώρες, τον αναβάθμισα πολύ εύκολα μέσω explorer. Συγκεκριμένα, μόλις βρήκα την ip του εμφανίστηκε μενού αναβάθμισης (firmware upgrade) και απλά το πάτησα. Έκανε κάπου μία ώρα και 10 λεπτά να το φορτώσει (ο ενισχυτής είτανε κλειστός με ένδειξη χρόνου και ποσοστού αναβάθμισης), και μετά επανήλθε μόνος του. Τώρα, επειδή το έκανα μόλις χθες το βράδυ, δεν έχω ιδέα τι έγινε, θα το δω το βράδυ σήμερα. Πάντως , μετά την αναβάθμιση, δεν ξαναεμφανίστηκε αυτό το μενού, πράγμα που σημαίνει, ότι ο ενισχυτής "τσιμπάει" από κάπου την πληροφορία ότι υπάρχει αναβάθμιση και στο βγάζει, αλλιώς δεν εμφανίζεται.

Πρωτον στο manual δεν αναφερεται ΚΑΝΕΝΑ site.Δεν νομιζω οτι για να αναβαθμισεις ενα μηχανημα πρεπει να εχεις τρομερες γνωσεις.Εχω το xe1 της toshiba το ps3 το denon 3930 και ΟΛΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.Εδω βαζω το ip του router και μου βγαινει το site της denon και εκει μεσω explorer του ζηταω αναβαθμιση αλλα αυτο μου λεει οτι ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ενω απο τον ενισχυτη μου λεει login failed.Θερμη παρακληση.Οταν δινουμε συμβουλες καλο ειναι να ειναι επεξηγηματικες γιατι ολοι δεν γνωριζουν .......

Εγω αναβάθμισα τον δικό μου πριν καμιά 4-5 μήνες βαζοντας συγκεκριμένο αρχείο (γερμανικό) και όχι όπως λετε. Κανε μία αναζήτηση στο φορουμ και λογικά θα βρεις την διαδικασία (εκτός κι αν ήταν στο avsite). Αυτη την στιγμή δεν ειμαι στο σπιτι και δεν μπορω να βοηθήσω περισσότερο, πρεπει να έχω κρατήσει την διαδικασία βήμα-βημα, αύριο βραδυ που επιστρεφω θα την γραψω. Παντως η διαδικασία ήταν πολύ εύκολη και κρατησε πολύ λίγη ώρα, μόνο που απο πριν πρεπει να σωσεις με ειδικό προγραμμα της Denon ολα τα σεττιγκς σου ώστε να τα επαναφέρεις μετά.
Στην πραξη πάντως...ούτε ειδα ούτε ακουσα καποια διαφορα με την αναβαθμιση!

Πρωτον στο manual δεν αναφερεται ΚΑΝΕΝΑ site.Δεν νομιζω οτι για να αναβαθμισεις ενα μηχανημα πρεπει να εχεις τρομερες γνωσεις.Εχω το xe1 της toshiba το ps3 το denon 3930 και ΟΛΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.Εδω βαζω το ip του router και μου βγαινει το site της denon και εκει μεσω explorer του ζηταω αναβαθμιση αλλα αυτο μου λεει οτι ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ενω απο τον ενισχυτη μου λεει login failed.Θερμη παρακληση.Οταν δινουμε συμβουλες καλο ειναι να ειναι επεξηγηματικες γιατι ολοι δεν γνωριζουν .......

Εκει που μας χρωσταγανε μας πηραν και το βοδι. Αγαπητε μου, υποδειξεις καλο θα ηταν να κανεις αλλου. Ο καθενας βοηθαει οπως μπορει.Αν δεν σου αρεσει, προσπερασε το. Συγνωμη κιολας.

Μαλλον μπερδεψα τα νουμερα, ο δικός μου ειναι ο 4306 οπότε και η διαδικασια που ανέφερα προφανώς δεν ισχύει στον 4308, ζητώ συγγνώμη!

Hiya mate.....
I realised that I had azureus port forwarded through the same IP addy as the Denon (192.168.0.2) ....so they were conflicting. Also, I think disabling any wireless security helps. I connected the 4308 wired just to do the update....then did a system reset, and it worked fine.Log in to your router...which do you have?? I have a netgear, and i'm pretty sure a lot have the same default I.P gateway.....so in ur web addy bar type:
192.168.0.1 or however method you log in....
check your firewall rules or settings. You need to be aware of any other components or programmes which may be trying to access the same IP address as your Denon. In my case, the 4308 was assigned 192.168.0.2, but I have Azureus set up with port forwarding, which I had foegotten about...and it just happened to be the same address! d'oh!
Now, in your services, you need to assign the Denon to TCP port 23.
Once you have done that, you can select it to allow either incoming or outgoing connections. Assign it to the IP address which is shown in your network settings in the Denon's GUI, disable any wireless security temporarily, and Roberts your father's brother!
Clear as mud?? lol any further ?'s just ask mate. If you have a netgear router it should be plain sailing from there as I'm familiar with the interface.
Αυτη ειναι μαλλον η λυση.Τι να πω.....

παιδια καλησπέρα. Μεχρι να παρω ηχεια προσπαθω να συνδεσω τον 4308 με ενα PS3 και μια Samsung M86BDX μεσω HDMI. Ομως δεν μπορω να ακουσω ηχο. Καποια ρυθμιση η οποια δεν την ξερω. Μπορει να με βοηθησει καποιος?

Γειά σας και χρόνια πολλά.
Δεν θα βοηθήσω άμεσα (δεν είμαι σπίτι), αλλά θα σας δώσω μιά κατεύθυνση για ψάξιμο. Θυμάμαι ότι πρίν κάνω το πρώτο Firmware Update, είχα δηλώσει (σε κάποιο site της Denon??? - δε θυμάμαι) το MAC του ενισχυτή (AVR-3808).
Τα IP δεν παίζουν ρόλο...
Θα το ψάξω και θα επανέλθω.
Γιάννης