Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:

Μετα-φεμινιστικές θεωρίες Δημοσθένη μου.Μην τσιμπάς.!!!!;) Με ένα πάντως βλέπεις μουντιάλ άνετα .Για κάθε παικτη πού περναει απο την μικρή οθόνη ακουγεται μιά φωνούλα να λέει´Ντιντίνιο´και ας ειναι και σαουδάραβας:eek: .Ενας ακομα λόγος να μην ειμαι με την βραζιλία.Μου τον χαλάσανε τον μικρο και δεν εχει κλεισει ακομα τα δύο.Ακου ολοι οι παικτες ροναλντινιο:D .Χαθηκε να πεί ρικέλμε.:)
Υ.Γ
Αν τον ακούσω να φωνάζει και γκούμας ,απέτυχα οριστικά σάν πατέρας:(

Χιχιχι!...

Σεραφείμ said:
και κάθε βράδυ αντί να απολαύσεις Ροναλντίνιο, Ζιντάν, Μπάλακ και την υπόλοιπη παρέα, βλέπεις τη Φραουλίτσα ή τον Καρυοθραύστη τραγουδώντας τα κάλλαντα...

Ξέχασες να αναφέρεις το best seller της εποχής, το Σφουγγαράκι! :D :D :D

ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ ΚΥΡΙΟΙ!

Περί ορέξεως τους καθενός μας βεβαίως...

Δηλαδή εγώ που θα είμαι από μέρα σε μέρα τι να πω? Κατάπιε το αγάπη μου? Παιδιά δεν μπορώ αυτή την στιγμή να ξέρω πως είναι να είσαι πατέρας. Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι θα έχω ένα μαιμουδάκι που για μερικά χρόνια θα μου δίνει την αγάπη του χωρίς να αναρωτιέται γιατί. (μετά θα βρει κανα γκόμενο και θα με έχει χεσμένο και θα τρέχω σαν τον Φιλλιπίδη στο πενήντα-πενήντα). Και μόλις χθες που προσπαθούσα να πείσω την γυναίκα να βα´λουμε Νοβα σαν δώρο για τα γενέθλια μου, μου δείχνει την κοιλιά της και μου λέει να το δώρο σου. Και το μόνο που μου ήρθε εκείνη την στιγμή ήταν, "και τι περιμένεις ρε μωρό να το ξετυλίξεις?", ποιο Νοβα και μα...κίες. Κοράκλα μου ο μπαμπάς σε περιμένει.

Tα παιδιά είναι μεγάλη χαρά όντως. Eγώ δεν έχω αλλά σας καταλαβαίνω κάπως. Aπλά ένα θέμα είναι να έρθουν από τη σωστή στιγμή και μετά.

MHTΣ said:
Tα παιδιά είναι μεγάλη χαρά όντως. Eγώ δεν έχω αλλά σας καταλαβαίνω κάπως. Aπλά ένα θέμα είναι να έρθουν από τη σωστή στιγμή και μετά.

Το θέμα είναι ποια είναι αυτή η στιγμή;;;

pontios said:
Δηλαδή εγώ που θα είμαι από μέρα σε μέρα τι να πω? Κατάπιε το αγάπη μου? Παιδιά δεν μπορώ αυτή την στιγμή να ξέρω πως είναι να είσαι πατέρας. Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι θα έχω ένα μαιμουδάκι που για μερικά χρόνια θα μου δίνει την αγάπη του χωρίς να αναρωτιέται γιατί. (μετά θα βρει κανα γκόμενο και θα με έχει χεσμένο και θα τρέχω σαν τον Φιλλιπίδη στο πενήντα-πενήντα). Και μόλις χθες που προσπαθούσα να πείσω την γυναίκα να βα´λουμε Νοβα σαν δώρο για τα γενέθλια μου, μου δείχνει την κοιλιά της και μου λέει να το δώρο σου. Και το μόνο που μου ήρθε εκείνη την στιγμή ήταν, "και τι περιμένεις ρε μωρό να το ξετυλίξεις?", ποιο Νοβα και μα...κίες. Κοράκλα μου ο μπαμπάς σε περιμένει.

Pontios 2 αγοράκια έχω (6 και 2,5 ετών).
Όσο και αν με κουράζουν τόσο ευτυχία μου δίνουν.

Re: Απάντηση: Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:

Αντωνης Β said:
Το θέμα είναι ποια είναι αυτή η στιγμή;;;
Nομίζω ότι η στιγμή είναι αφού έχει ζήσει το ζευγάρι κάποια πράγματα και έχουν ευχαρηστηθεί τον χρόνο τους και που είναι μαζί, μετά συζητάνε, βλέπουν αν μπορούν οικονομικά και επιλέγουν να βάλουν κ*λο κάτω, για να φέρουν στη ζωή έναν άλλο άνθρωπο που θα τους ενώσει ακόμη περισσότερο και που θα δώσει ακόμη περισσότερη χαρά στη ζωή τους.
Oι «ανεπιθύμητες» συλλήψεις πιστεύω ότι είναι κάτι TPAΓIKO και δεν πρέπει να συμβαίνουν από υπεύθυνους ανθρώπους. Ξέρω ζευγάρια που παντρεύτηκαν για αυτό το λόγο. TPAΓIKOOOOOOOOO.

Μόνο πού έχει αποδειχθεί στατιστικά ότι όσο μεγαλύτερος ο χρόνος συμβίωσης τόσο πιό αποτυχημένος ο γάμος.
Επίσης και βιολογικά να το δουμε,φαίνεται ότι η ερωτική επιθυμία σε ενα ζευγαρι είναι έντονη 2-2,5 χρόνια γνωριμίας.Μετά υπάρχει μείωση-έχει δειχθει σε πολλές μελέτες ότι επικρατούν διαφορετικού τύπου ορμόνες μετά τα χρόνια που προανέφερα.Άυτό λοιπόν σημαινει ότι τά ζευγάρια δέν πρεπει αν περιμένουν χρόνια-εκτός πιά άν υπάρχουν λογοι υγείας ή δυσχέρειες σύλληψης-
Δεν υπάρχουν λοιπόν ασφαλείς κανόνες.Ουτε ολες οι ´προγραμματισμένες´εγκυμοσύνες εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα στο ζευγάρι και στό παιδί.Υπάρχουν και μη προγραμματισμένες ,αλλά όχι ανεπιθύμητες-έχει τεραστια διαφορά τό ένα με τό άλλο-,όπου τα πραγματα πάνε μιά χαρά.
Οι άνθρωποι πιά φοβούνται να κανουν παιδιά,θεωρώντας ότι πρεπει να εχουν λυθεί πρίν όλα τα σημαντικά ζητήματα.Πολλές φορές ο ερχομός ενός παιδιού,κινητοποιεί τό ζευγάρι,και το οδηγεί σέ πιό ώριμες αποφάσεις.Η ζωή δέν είναι στατική όυτε πάντα βήμα-βήμα.Συχνά επισυμβαίνουν αρκετές αλλαγές μαζί και οι άνθρωποι προσαρμόζονται στά νέα δεδομένα.

Σπύρος Σούρλας said:
Πολλές φορές ο ερχομός ενός παιδιού,κινητοποιεί τό ζευγάρι,και το οδηγεί σέ πιό ώριμες αποφάσεις.
Ξέρεις πολλές τέτοιες περιπτώσεις? Σίγουρα προσαρμόζονται γιατί δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς. Nομίζω όμως, ότι στις περισσότερες περιπτώσεις απρογραμμάτιστης, αν θες, εγκυμοσύνης που σίγουρα δέχονται το νέο μέλος με χαρά φυσικά, κάπου και κάποτε μπορεί να παραδέχονται ότι ίσως να το θέλαν πιό μετά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:

MHTΣ said:
Ξέρεις πολλές τέτοιες περιπτώσεις? Σίγουρα προσαρμόζονται γιατί δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς. Nομίζω όμως, ότι στις περισσότερες περιπτώσεις απρογραμμάτιστης, αν θες, εγκυμοσύνης που σίγουρα δέχονται το νέο μέλος με χαρά φυσικά, κάπου και κάποτε μπορεί να παραδέχονται ότι ίσως να το θέλαν πιό μετά.

Ξερω πολλές τέτοιες περιπτώσεις.Οταν έρχεται τό παιδί δέν καθεσαι να λές ..ας ερχόταν ένα χρόνο μετά.Αυτά είναι εντελώς ανώριμα πράγματα.

Οταν θέλεις να κάνεις παιδί όλο το σύμπαν συνομοτεί και δεν σου κάθεται, ενώ για ανεξήγητους ακόμα λόγους ( λέγε με άγχος ....), όταν δεν το σκέφτεσαι τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.
Τα παιδιά είναι ευτυχία όπως και να το κάνουμε, βέβαια ορισμένες φορές το εάν είσαι έτοιμος ή όχι το ανακαλύπτεις μετά. Μεγάλο ρόλο παίζει και ο οικονομικός παράγοντας.

Eki_65 said:
Οταν θέλεις να κάνεις παιδί όλο το σύμπαν συνομοτεί και δεν σου κάθεται, ενώ για ανεξήγητους ακόμα λόγους ( λέγε με άγχος ....), όταν δεν το σκέφτεσαι τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.
Τα παιδιά είναι ευτυχία όπως και να το κάνουμε, βέβαια ορισμένες φορές το εάν είσαι έτοιμος ή όχι το ανακαλύπτεις μετά. Μεγάλο ρόλο παίζει και ο οικονομικός παράγοντας.
Tο έχω ακούσει πολλές φορές το θέμα άγχους. Mου φαίνεται λίγο υπερβολικό αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Πάντως το οικονομικό νομίζω πρέπει να παίζει βασικό ρόλο στην απόφαση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:

Σπύρος Σούρλας said:
Ξερω πολλές τέτοιες περιπτώσεις.Οταν έρχεται τό παιδί δέν καθεσαι να λές ..ας ερχόταν ένα χρόνο μετά.Αυτά είναι εντελώς ανώριμα πράγματα.
Δεν λέω ότι λένε τέτοιο πράγμα προς Θεού! Aπλά μερικές φορές ίσως θα ήταν καλύτερα να γινόταν προγραμματισμένα παρά απρόσμενα κάποια στιγμή που δεν το περίμεναν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:

MHTΣ said:
Δεν λέω ότι λένε τέτοιο πράγμα προς Θεού! Aπλά μερικές φορές ίσως θα ήταν καλύτερα να γινόταν προγραμματισμένα παρά απρόσμενα κάποια στιγμή που δεν το περίμεναν.
MHΤΣ.:)
δεν υπάρχει προγραμματισμός στα παιδιά έρχονται όταν θέλουν εκείνα κι όχι όταν θέλεις εσύ και αυτό είναι θέμα του συγχρονου τρόπου ζωής και εργασίας μέσα στα μεγάλα αστικά κέντρα.:o :o

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:

Eki_65 said:
MHΤΣ.:)
δεν υπάρχει προγραμματισμός στα παιδιά έρχονται όταν θέλουν εκείνα κι όχι όταν θέλεις εσύ και αυτό είναι θέμα του συγχρονου τρόπου ζωής και εργασίας μέσα στα μεγάλα αστικά κέντρα.:o :o
Eγώ προτιμώ να διαφωνήσω και ας μην έχω δοκιμάσει την όλη υπόθεση πάντως. Δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή και ενώ έχουμε κάνει σχέδια με τη γυναίκα μου για εμάς και δεν θέλουμε ακόμη να κάνουμε παιδί, ξαφνικά να σκάσει μύτη ο μπόμπυρας. Σίγουρα θα χαρώ που θα είναι παιδί μου αλλά μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο η χρονική στιγμή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:

MHTΣ said:
Eγώ προτιμώ να διαφωνήσω και ας μην έχω δοκιμάσει την όλη υπόθεση πάντως. Δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή και ενώ έχουμε κάνει σχέδια με τη γυναίκα μου για εμάς και δεν θέλουμε ακόμη να κάνουμε παιδί, ξαφνικά να σκάσει μύτη ο μπόμπυρας. Σίγουρα θα χαρώ που θα είναι παιδί μου αλλά μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο η χρονική στιγμή.

Αν περιμένεις την ιδανική στιγμή δε θα το κάνεις ποτέ. :o

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:

Elena K said:
Αν περιμένεις την ιδανική στιγμή δε θα το κάνεις ποτέ. :o
Mην το λες.